FRESH ICE - TEA ON THOSE SUNNY DAYS 🍋


Er det noe som trengs i denne sommervarmen som vi har vært så heldig å fått, så er det veske! Heldigvis så kjapt varmen melder sin ankomst, tyr jeg til drikke - og det blir fort noen liter i løpet av dagen. Det er mange fordeler med å få i seg nok veske, spesielt på varme dager der kroppen kan bli dehydrert, og det er lett for å bli ''lei'' av og drikke på vann dag ut og dag inn. For og gjøre det hele litt mer spennende, pleier jeg å fylle på med litt frukt, og gjerne isbiter også - det gjør det lettere, og ikke minst mer innbydende å drikke. Jeg er veldig glad i iste, enten det er sommer eller vinter - men det blir unødvendige penger å måtte bruke hver eneste dag. Jeg fikk øye på denne isteen fra Whittard, og tenkte at jeg måtte teste den ut. Jeg er generelt litt skeptisk på isteer, og synes ofte de kan smake litt kunstig? Jeg gikk for Lemon & Lime, to smaker som jeg aldri blir lei, og som passer perfekt til varmt vær, friskt og oppløftende 🍋 Sitron er jo også vanndrivende, og som fremmer eliminering av væsker og giftige stoffer i kroppen, vinn vinn!

Det supre med denne boksen, er at det er utrolig lettvint, og tar liten tid og lage. Man kan enten koke den og drikke den som varm te, eller man kan lage iste slik som jeg har gjort over. Jeg er ikke så veldig glad i varm te, og det blir som oftes når jeg er syk jeg tyr til det. Men iste derimot - jeg kunne levd på det, haha! Det er så ufattelig godt, og spesielt i denne varmen. Første gang jeg smakte denne gjorde jeg som det sto på baksiden av boksen, satt den i en mugge i kjøleskapet kvelden før og vips, iskald iste klar til servering. Andre gangen fant jeg ut at jeg skulle gjøre min egen lille vri på den, og den ble så fantastisk god! Alt var vekke på 1-2-3, og det kan tenkes at denne blir helt fantastisk å lage drinker av også! ❥ Denne boksen her anbefales, og om dere vil prøve dere på den jeg lagde deler jeg oppskriften under ↓

*Denne oppskriften gir ca 1 liter iste

3 store Sitroner / Eplejuice (kjøpt eller ferskpresset) / Isbiter
Jeg startet med å presse to av Sitronene, og helte saften av sitronene oppi isbitformen (her kan du også fint bruke isbitposer), dette er et supert tips for dere som ikke kan fordra når iste'en begynner å smelte og den smaker mer å mer vann, hehe. Disse lagde jeg i forveien, og lot dem fryse over natten. Deretter blander jeg etter anvist måle-forhold på boksen med te, før jeg rører godt rundt og passer på at mesteparten av pulveret er oppløst. Så tar jeg rundt 2,5 dl med eplejuice i, noen par skiver sitroner for så og sette den i kjøleskapet noen timer for at den skal bli kald og god. Her kan du ta eplejuicen litt på gefylen alt etter hvor sterk du ønsker den. Jeg følte ikke det var nødvendig med så mye siden jeg hadde isbiter med ren sitron i glasset.

Ta ''vanlige'' isbiter i halvparten av glasset, fyll på med noen isbiter med sitron - en sitronskive eller to i glasset før man heller oppi iste'en som har fått godgjort seg i kjøleskapet! SÅ forfriskende og god! Mmm 🍋

Enjoy x

Liker

Kommentarer

Post in Collaboration with Gina Tricot

🌸 FLOWER GIRL 🌸


Riktig god Fredag, dere! Nå nærmer det seg helg, og ingenting er bedre en det! Jeg blir happy bare ved tanken på og kunne traske rundt i lettere klær, og det UTEN å fyse! (bankibordet). Ser dere forresten den fine kjolen jeg har på meg over? Mitt første plagg med blomsterprint, dere! Dere skulle sett utrykket til H når jeg sa jeg hadde bestilt meg en kjole med blomster, hehe. Han var lettere sakt skeptisk, men jeg kjørte på likevel! Jeg har siklet etter plagg med blomster lenge, men jeg har liksom ikke turt, før nå. Heldigvis for meg, så fikk jeg mange komplimenter for kjolen - til og med fra H, da må det vel være godkjent? hehe. Jeg elsker kjolen, og dette blir ikke mitt siste plagg!

Kjolen kommer fra Gina Tricot og heter ''Isa Kjole'', og den finner dere HER ❥ En kjempefin, komfortabel og ikke minst lett kjole! Denne blir perfekt å bruke på varme sommerdager, og jeg har allerede planlagt å pakke den med i kofferten når jeg skal på tur neste gang. Det som er så fint er at man like godt kan gå med et par hæler, eller noen klassiske sneakers som jeg har på bildet over. Im in love! Nå gleder jeg meg til å svinge meg rundt i denne blomstrete kjolen - haha føles helt rart å si blomstrete, men det er den!

Denne fredagen skal jeg bruke på og slappe av, og lade opp til en ny dag i solen! Mannen jobber, så da er det å finne frem en girly serie, litt godis og bare nyte! Håper dere får en fin fredagskveld! ❥


Have a lovely weekend x

Liker

Kommentarer

Innlegget inneholder et sponset produkt

Er det èn ting som får meg i skikkelig glad-laks humør om dagen, så er det været! Det er helt fantastisk og kunne sitte ute i t-shirt og shorts, jeg elsker det! En ting jeg derimot hadde glemt, var at jeg ikke var helt forberedt på at det skulle bli så bra vær her på Vestlandet, at jeg kom på at jeg ikke hadde barbert leggene (kremt!). Er det en ting for utenom tante rød, så må det være dette med barbering - det er så ufattelig kjedelig! Man må selvfølgelig ikke barbere leggene, men jeg selv får en helt fantastisk følelse av nybarberte legger - og jeg er vel kanskje ikke den eneste? TOMMEL opp for silkemyke legger. Det som derimot ikke er like kjekt med nyglatte legger er at jeg blir så ufattelig tørr på leggene etterpå, det klør, og det ser heller ikke særlig fresht ut - da mister man hele denne newly-shaved effekten, og vips så kunne man like godt gått rundt med stikkende legger, hehe.

Instant glow, please


Jeg tror kanskje jeg har tipset dere om denne før, men pytt! Den fortjener det atter en gang, for jeg er helt frelst! NUXE sin Huile Prodigieuse - en fantastisk liten sak for knusktørre legger, eller generelt kropp.
Det er en multifunksjonell tørrolje til ansikt, kropp og hår. Den gir næring, reparerer og gir fuktighet. De multireflekterende partiklene gir en fin og gyllen glans til huden, og det ser ut som om man har en helt nydelig glød i huden, samtidig som den gir meg følelsen av at hudfargen min blir forsterket på en behagelig måte. Oljen inneholder også 6 essensielle oljer og Vitamin E som også gjør at den passer yppelig til hår og hud. Det sies også at den har en reparerende effekt på mindre strekkmerker - alt i alt et vidunder produkt. Denne fikk jeg i bursdagsgave av en veninne ifjord (Takk Jenny❥), og dette er altså min tredje (!) flaske. Og et lite tips for å holde på den lengst mulig, er og blande noen dråper i favoritt body lotion din..


En annen favoritt er Buxom sin divineoddess Luminizer (sponset) som også gir en nydelig men naturlig glød til ansikt og kropp. Denne foretrekker jeg å bruke i ansiktet som highlighter, men nå når man går mot sommerlig vær blander jeg noen par dråper inn i fundation eller BB crèmen, ingenting er flottere en et glødene ansikt! Til en viss grad selvfølgelig, hehe. To musthaves til en kropp som trenger glød! ❥

Liker

Kommentarer