The perfect red lips


Er det noe absolutt alle burde ha i sminkevesken sin, så må det være en leppestift i fargen rød. Jeg tror dette er en farge som passer alle, det gjelder bare å finne en riktig nyanse som passer deg. Jeg har lenge følt at rød leppestift ikke har vært for meg - faktisk har jeg følt meg som en klovn til tider, og gjort alt for å unngå og måtte ha det på mine egne lepper, men det er jo SÅ flott på andre? Jeg vet ikke, men røde lepper får meg til å føle some kind of way. Det er noe romantisk over det hele? En litt ''Parisian'' way om jeg skal sette ord på det.

For mørk, for lys, for tørr, for klumpete - ja det er mange ganger jeg har vært oppgitt over at jeg ikke har funnet ''the one'' når det kommer til en rød leppestift. Og jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har gått ut av huset med røde lepper, for så og febrilsk prøve og få det av fordi jeg har følt meg ukomfortabel haha! Det var helt til jeg bestemte jeg for å gi denne leppestiften her en sjanse - og jeg elsker den! ❥ Endelig har jeg funnet en rød leppestift som jeg elsker - ikke for rød, ikke for mørk, ikke for tørr. Denne føler jeg meg fantastisk i, og det beste av alt? Den sitter som et skudd på meg, samtidig som man ikke trenger leppeskrubb for og få den av, hehe! Alt som skal til er sminefjerner. Prisen er hyggelig, uten at det går utover kvaliteten på den. Denne gleder jeg meg veldig til å bruke til hverdags i sommer med en lett sommerkjole og accessories i håret, ahh små gleder dere! ❥ Merket på leppestiften er FRØYA, og kan kjøpes både på nett og i enkelte butikker. Vi har også dette merket inne i salongen jeg jobber i - mange nydelige farger, men dette er min nye favoritt! Fargen jeg har på bildene er nr 9 om noen skulle lure ❥

Har dere en favoritt leppestift i rød?

Liker

Kommentarer

DECORATION WITH DESENIO


.. Jeg har gledet meg til å vise dere hva jeg har gjort her hjemme i stuen siden sist. Litt interiør snakk tror jeg kan være etterlengtet! Jeg har lenge hatt en helt sort vegg i stuen, er det noe jeg ikke angrer på så må det nemlig være det og gå for en helt sort vegg i stuen - love it! Det som har vært vanskelig, er å vite hva man skal dekorere veggen med. Jeg fikk klikket hjem litt nye posters og rammer fra Desenio - og jeg gikk for Street Of Paris Plakat , Paris Is Always og en Svart Ramme 50x70 ❥ Jeg kunne ikke vært mer happy med resultatet, og følte plutselig det straks ble mye mer hjemmekoselig!

Ny sofa, litt nytt interiør, og litt nytt til å pryde den sorte veggen - jeg er superfornøyd!

«Koden ”CARINAB” gir 25% rabatt hos Desenio mellom 27-29 mars.
*Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer».

...............................................

- Psst! Jeg har mine posters og rammer i str 50x70 ✩


.. Det som er så bra med Desenio , er at de har mange forskjellige posters og rammer å velge mellom, og jeg er sikker på at alle finner noe for sin smak enten det er til stue, soverom, kjøkken eller bad! Jeg har fire stykker på badet, og planlegger å få opp noen på soverommet etterhvert - det sitter liksom prikken over i'en?

Liker

Kommentarer


.. The smell of fresh bread


God Lørdag, dere ❥ Jeg sov så lenge jeg kunne idag, før det bar videre for litt jobbing på salongen, denne uken har gått så fort og jeg føler nesten jeg blir snytt for dager? Haha det skulle så absolutt vært flere timer i døgnet, slik er det vel å bli voksen. Jeg prøvde meg på en ny oppskrift på hjemmelaget brød her forleden, lite karbohydrater, og som ikke gir høyt blodsukker - nesten for godt til å være sant? Jeg måtte prøve meg, det er ikke mye som slår duften av hjemmelaget brød i huset, og det er jo bare positivt at det er sunt også. Dere som er på utkikk etter et sunnere alternativ til brød bør prøve dere på denne oppskriften!This is what you need


150 g Mandler / 75 g Hasselnøtter / 1 Ss Bakepulver / 1/2 Ts Salt / 4 Egg / 1 Dl Crème fraiche / 3 Ss Rapsolje / 1 Dl Fiberhusk

1. Start med å hakke mandler og hasselnøtter i en blender, og bland deretter inn bakepulver og salt.
2. Ta de fire eggene, og pisk sammen med crème fraiche før du blander inn fiberhusk. Deigen skal ha konsistens som en tykk grøt.
3. Ta deretter deigen over i en brød form kledd med bakepapir, og stek ved 180 grader i ca 45 minutter. Jeg hadde dessverre kun to små brødformer, så jeg fordelte røren på to stk, som igjen gjorde at skivene ble mindre.

Server med godt pålegg og nyyt! Jeg hadde bringebær syltetøy på og det var helt nydelig! Jeg likte brødet aller best fersk, og tok det noen par sekunder i mikroen dagen etter ❥ Det er nok veldig godt med egg også, mums!


Liker

Kommentarer