Da var vi kommet til slutten av Februar, og nå er det duket for litt horoskop - lesing! Jeg er kreps, og har lest min for måneden som har vært, og jeg må si jeg synes det er like rart hver gang, hvor mye det passer. Kanskje ikke alt som står, men enkelte ting av det. Men noen måneder føler jeg det er full klaff, og man kan gjerne få en liten ''forklaring'' på enkelte hendelser man har havnet i. Passet deres for måneden som har vært? Og hvilke stjernetegn er du?

....

• VÆREN •

Økonomisk kan du måtte gå en ny runde med noe du trodde var ferdig, og helt nye momenter kan komme på bordet. Du kan nå ha en tendens til å ta ting for alvorlig, så unn deg litt moro. En ide eller filosofi kan fange deg og gi deg følelsen av å ha funnet en ny retning, men du bør stikke fingeren i jorda og vurdere innholdet nøkternt før du svelger budskapet med hud og hår.

Motto: Åpen, men kritisk.

• TYREN •

Du er inne i en periode med muligheter til å få orden på hverdagen, men du må kunne underkaste deg vekslende oppgaver og rutinearbeid. Tiden er gunstig for å starte trening eller selvutvikling. På jobben eller skolen kan du oppleve starten på en ny giv, der nye åpninger vil begynne å vise seg. Foreløpig er det lett å se seg blind på trærne og ikke oppdage skogen.

Motto: Fugleperspektiv.

• TVILLINGENE •

Økonomisk kan du oppleve et lite oppsving, men et krav eller en sak du trodde var over kan også komme opp igjen og kreve at du tenker i nye baner. Hverdagslivets små trivialiteter kan hope seg opp. Mange gjøremål og hyppige nye oppgaver kan nå gjøre at du løper rundt deg selv, og spesielt nå i starten på året har du en anledning til å strukturere hverdagen og legge opp rutiner.

Motto: I nytt lys.

• KREPSEN •

Du er inne i en periode der du kan stifte bekjentskap med nye ideer som kan føre til at du må tenke gjennom verdiene dine og kvitte deg med tanker du har vokst fra.

Penger eller ressurser kan være et tema du er tvunget til å tenke gjennom, kanskje fordi det kreves av deg eller fordi du må gjøre et kompromiss i forhold til en annen. Kanskje kan du på sikt oppnå mer om du har et langsiktig perspektiv.

Motto: Riktig ressursbruk.

• LØVEN •

Tiden kan være inne til å ta opp på nytt noe du er misfornøyd med, men det kan være vanskelig å finne balansen mellom å provosere og å være for diplomatisk. Karrieren din og kanskje også selve målet i livet kan gjennomgå endringer gjennom året, og du kan stadig oppleve impulser til å bryte eller ekspandere. Det kan resultere i tilbud på jobbfronten, og du har nå den nødvendige selvtilliten for å ta initiativ og ansvar.

Motto: Være beredt.

• JOMFRUEN •

Du vil kunne snakke lett med folk, men det kan bli på overflaten om du ikke jobber med å vise innlevelse og legger litt av deg selv i kommunikasjonen. De mange små gjøremålene og detaljene kan være kjedelige, men er nødvendige for at alt i livet skal fungere som det skal. Ikke minst gjelder dette i forhold til skole og jobb, der du bør få rutinearbeidet unna, for at det ikke skal komme i veien for videre framgang.

Motto: Rydd plass til det som teller.


• VEKTEN •

I forhold kan du nå være krevende eller møte krav fra andre som kan føles urimelige. Eventuelt dreier det seg om å dele ressurser å en måte som begge parter kan akseptere.

Du kan nå engasjere deg mange steder samtidig og ha mange jern i ilden, men med fare for å spre deg så mye at du ikke får skikkelig fokus på noe. Prioritering av oppgavene er viktig.

Motto: Stø kurs


• SKORPIONEN •

Du kan gjøre deg opp meningene dine for kjapt, uten å undersøke grundig nok, noe som også kan gjelde oppfatningen om folk du treffer. Generelt kan dette være en hektisk måned med mange gjøremål, der du går fra en sak til den andre, eller fra en person til den andre, uten å legge for mye i det. Sosial omgang ligger i kortene, og du kan få anledning til å utvide vennekretsen din og treffe folk som kan få betydning for deg senere.

Motto: Bygge nettverk.

• SKYTTEN •

Du trenger å kjøre ditt eget løp og kan irritere deg om du må gå på andres premisser, noe som særlig kan vise seg i situasjoner der du må ha andre nært innpå deg. Slapp heller av og smil til verden. Ressursene dine, både det du ønsker deg og har kontroll over, får nå større plass i livet ditt. Nå vil du ha bedre innsikt i penger og tings verdi enn ellers, og du kan tenke strategisk for å oppnå det du vil.

Motto: Se stort på det.

• STEINBUKKEN •

Samvær med venner og et anerkjennende nikk fra noen du setter pris på betyr en del for deg nå. Et engasjement i en forening eller organisasjon kan gi uttelling i form av et verv eller muligheter til å utvide bekjentskapskretsen og nettverket. Selv om du ikke er direkte aggressiv, vil du nok ikke gå noen omvei om du blir provosert, og absolutt ikke finne deg i å bli tatt på nesen. Et smil kan spare deg fra å bruke energi på småkrangler.

Motto: En god latter.

• VANNMANNEN •

For tiden kan det være både lett og fristende å henge seg opp i maktkamp, sjalusi eller intriger, men vær oppmerksom på at det ikke behøver å være noe i det. Tvert imot kan det være ødeleggende i et vennskap. Samspillet med en annen kan kreve at du både gir litt og tar litt. Det kan også gjelde i forholdet til det offentlige. Kanskje må du gi etter på noen punkter for på sikt å kunne velge på øverste hylle.

Motto: Kunne trekke i snora.


• FISKENE •

Nå vil du lett kunne fleipe, ta lett på ting og la det skure, men kanskje kan du selv bli provosert av en fleip eller to. Krangling og irritasjon kan ligge i kortene, men tar du ikke deg selv så høytidelig, går det bra. Du kommer lett i den rette stemningen for å kunne slå ut håret, glemme formalitetene og invitere ut den du har hatt et godt øye til i det siste. Er du av den litt eldre garde, ligger det også til rette for både festligheter og å kunne gjøre noe kreativt.

Motto: Bagatellisere.

Liker

Kommentarer

Did you know?

1. Jeg er den som setter meg skikkelig inn i en film, og ofte tar meg selv i å gråte hvis en i filmen gjør det. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk grått mens jeg har sett på Keeping up with the Kardashians og Say yes to the dress. Jeg gråter som oftes når jeg ser på tv eller en film - i ''virkeligheten'' gråter jeg sjelden og blir faktisk ganske utilpass om andre gråter.

2. Jeg elsker reality program! Husker jeg satt oppe en hel natt for og runde alle Jersey Shore sesongene. Heldigvis sluttet med det nå - men ikke avhengigheten av Reality Programmer.

3. Jeg sliter ekstremt med det å stole på folk - og det å åpne meg. Jeg kan vel telle på en hånd de personene jeg stoler 100% på.

4. Jeg elsker å snakke med fremmende, nå tenker jeg på tilfeldige folk. Jeg blir fascinert av folk, og elsker å slå av en prat med noen jeg aldri har møtt før.

5. Noe av det absolutt verste jeg vet, er å se et annet menneske bli urettferdig behandlet. Jeg får rett å slett helt vondt i hjertet - og er der som regel med munnen rimelig kjapt.

6. Jeg ble fridd til foran en stor mengde med folk, og sa nei. Det kleineste jeg har vært med på, noengang.

7. Jeg hadde et sinnsykt crush på en vikar jeg hadde på ungdomsskolen, jeg ble helt oppslukt og kunne ikke tenke på noe annet en han. Han sendte meg små ''lapper'' med beskjeder på, siden det kanskje ikke passet seg å innlede noe med en elev. Det gikk over altså, for nå husker jeg ikke navnet hannes engang, haha!

8. Jeg har Bufonofobi, helt ekstremt faktisk, og dette har resultert i at jeg foretrekket vinter fremfor sommer.

9. En ting som jeg alltid har gjort, og som har irritert meg er at om jeg blir skikkelig frustrert eller sint - ja då gråter jeg. Herregud så irriterende, men jeg klarer ikke stoppe det. Jeg blir så sint at tårene bare renner.

10. Jeg ELSKER Bernaise saus. Får ingen bedre saus en det. Får vann i munnen når jeg skriver dette haha! En gang lagde jeg meg ''Bernaise suppe'' med pasta i. Og en annen gang lagde jeg meg Bernaise Lasagne. Yup... Lovin' it

Liker

Kommentarer

.....

Hei dere ❥ Hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en fin helg - men kjent litt på at jeg har vært nødt å hente inn litt energi, jeg har følt meg sliten og trøtt, og generelt følt meg litt nedfor? Da er det bare og gjøre det beste ut av det - og jeg har prøvd å fylle opp dagene mine, det hjelper på humøret altså! Etter jobb Lørdagen var det hjem og gjøre seg klar for vinkveld hos Helene - først ut elsker jeg vinkvelder, generelt kvelder som inneholder vin, hehe. Jeg koste meg skikkelig, og timene flyr når man sitter å skravler om alt mellom himmel å jord ❥ Jeg våknet opp Søndagen og kjente at jeg ikke var helt i den formen jeg hadde ønsket, men kom meg omsider likevel ut for å nyte litt frisk luft. Denne frøkna her har nemlig gått til innkjøp av nye langrennski - juhuu det må være det beste kjøpet jeg har gjort på lenge, dere! Siden jeg ikke hadde noe planer Søndags formiddag heiv jeg i meg en Paracet, kledde på meg å kom meg på en aldri så liten tur rundt løypen.

.. First time skiing 

Dere kan tenke dere det var stor stas for den frøkna her å få være med mamma'n sin på ski, hehe. Hun kledde seg selv fra topp til tå klar for sin aller første tur på langrenn - og hun var så flink! Litt knall å fall renker man jo alltids med, men her var det å reise seg opp og fortsette. Frisk luft, fint vær - vips, så hadde jeg glemt hele hodepinen hehe! En fantastisk følelse når man er ute i naturen og kjenner den kalde luften i ansiktet, jeg elsker det! En kjapp tur ble det, jeg gleder meg allerede til neste gang. Og sånn som jeg har forstått, er det meldt mange minusgrader her på Vestlandet - da er jeg sikker på at jeg får tatt meg et par ski turer til ❥ Søndagskvelden endte med tapas og mingling hos Helene - og jeg har rett og slett vondt i magemusklene etter alle latterkrampene. Man setter så stor pris på latterkramper og koselige stunder med venner, spesielt om man har det litt kjipt. Nå har jeg hatt skikkelig påfyll av gode venninne samtaler - og er klar for en ny uke! ❥

Liker

Kommentarer