.. Først må jeg bare starte ved og si tusen takk til alle som har sendt meg meldinger med tilbakemelding å komplimenter etter Den nakne sannhet gikk på skjermen - jeg blir helt rørt av dere, jeg! ♥ Jeg skal innrømme jeg var en smule nervøs for å se meg selv på skjermen, men det gikk overraskende greit - men wow man forandrer seg mye på et år altså, til og med utseendemessig. Alt i alt angrer jeg ikke, og det er en kjekk ting og krysse av listen. Uansett - tusen takk! Dere er gode altså!

. . . . . .

Nå er vi komt til halvveis i uken allerede, og jeg har glemt å fortelle dere forrige ukes happening. Jeg må være tidenes mest ubesluttsomme person. Jeg bestemte meg for at jeg ville bli lysere igjen i håret ettersom fargen uti var blitt mørkere en min originale ettervekst, tro det eller ei - men noe av det kjedeligste jeg vet er å farge håret mitt. Man skulle kanskje ikke tro det siden jeg jobber som frisør, men det å farge mitt eget hår syns jeg er skikkelig tiltak. Jeg er så utålmodig, så når jeg hadde bestemt meg for og gå et hakk eller to lysere skulle det jo helst skjedd igår - og siden ingen av kollegaene mine var der for og hjelpe meg, resulterte det i at jeg helbleket håret mitt selv. Haha er det mulig?

Når jeg tenker tilbake på det blir jeg oppgitt over meg selv altså, alt skal jo helst skje sekunder etter jeg har bestemt meg. Så nå dere, har jeg blitt kvitt det sorte håret, og gått for mer brun toner. Hva synes dere? Litt mer naturlig en helt sort, kanskje? Jeg er strålende fornøyd - håper bare dette varer lengre en to måneder, hehe ubesluttsom, si. Nå er jeg super fornøyd med både lengde og farge på håret, og det føles fantastisk ♥

Liker

Kommentarer

1. Jeg lærte meg at det greit og ikke alltid være på topp, og at det er lov og kun menneskelig og ha dårlige perioder.

//: I learned that it is ok not to always be on top, and its only human to have bad periods.

2. Jeg lærte meg at personer som kun vil hverandre godt, er de som er gull verdt. Jeg vet hvilke venner jeg kan gå 100% gode for - og jeg er så heldig og ha en knippe med veninner som jeg vet alltid er der for meg om det skulle være noe. Man trenger ikke alltid være der i fysisk person, men bare det å vite at om man trenger noen og snakke med - så vet man at de er villige til og lytte ❥

//: I learned that persons that wants you to do good, are the ones worth keeping. I know the ones i can trust a hundred percent - and I'm so lucky to have a bunch of girlfriends i know always will be there if i need someone. You dont always have to be there in person, but my point is if you need someone to talk to - you know they will be there to listen!

3. Jeg lærte meg å bli ''voksen'' - med det mener jeg å drikke kaffe, haha. Nå kan jeg nyte en kopp kaffe i ny og ne, før ble jeg dårlig bare av tanken.

//: I taught myself to be a grownup - by that i mean drinking coffee lol. Now i can enjoy a cup now and then, earlier i got sick to my stomach only thinking about it.

4. Jeg lærte meg og tørre og satse mer på meg selv - og med det tenker jeg på bloggen. Jeg var lenge i tenkeboksen på om jeg skulle satse igjen, og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Bloggen er blitt mitt fristed, og jeg koser meg så innmari når jeg driver med dette. Jeg elsker og skrive - og tanken på og kunne inspirere andre gjør meg rett og slett varm innvendig, det finnes ikke noe bedre!

//: I taught to bet more on myself - and by that I'm thinking on my blog. I thought about it for a while if this was something i wanted to do, and I'm so happy i did. My blog has become my little sanctuary, and I'm having such a fun time doing this. I love to write - and the thought of being able to inspire other people gives me such an great feeling inside.

5. Jeg lærte meg og like å lage mat. Haha jeg må innrømme at jeg var en på kjøkkenet før, jeg ringte nemlig mamma for å spørre hvordan man kokte poteter. En gang presterte jeg faktisk og glemme og ta vann i når jeg skulle koke dem, er det mulig? Nå vil jeg si jeg klarer meg fint alene, og noe av det kjekkeste jeg kan gjøre er å stelle istand til en hyggelig kveld med gjester og god mat.

//: I taught myself to love cooking. I must admit that i was a disaster in the kitchen earlier, i called my mom to ask how i boiled potatoes lol. One time i actually forgot to put the water in before boiling them, is it even possible? Now i must say I'm doing good on my own, and the handsomest i can do is preparing an nice evening with guests and good food.


. . . . . . . .


6. Jeg fant ut at reising gir meg en utrolig følelse av lykke! Jeg elsker å reise, elsker å utforske nye steder - det og komme seg bort litt å bare nyte. Jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å reise mer en det jeg gjør nå, for det er noe jeg virkelig elsker!

//: I found out that traveling gives me an incredible feeling of happiness! I love to travel, love to see new places - to get away for a little bit and just enjoy. I wish i had the ability to travel more than i do now, because this is something i really love!

7. Jeg har innsett at jeg ikke klarer meg uten min kjære Iphone. Wuups!

//: I taught that i can't live without my iPhone, wuups!

8.Jeg har oppdaget at det skjuler seg en håpløs romantiker i meg. Før kunne jeg virkelig ikke fordra slikt, og ble utilpass bare tanken. Mens nå - kunne jeg ikke tenkt meg noe koseligere. Det og bli bedt ut på en koselig date, overrasket med favoritt blomstene, overrasket med noe du har ønsket deg en stund, en overraskelses tur uten at du vet hva som skjer - altså, det er vel romantisk er det ikke? Det finnes mange ting man kan gjøre som er romantisk, kanskje få frokost og en kopp med favoritt kaffen på sengen?

//: I found out that it hides a hopeless romantic inside me. Earlier i really could not stand with that kind of stuff, but now? I could not think of something more amazing. Get asked out on a date, get surprised with your favorite flowers, get surprised with something you have been wanting for a while, a surprise getaway without knowing where - thats romantic, isn't it? Its hundreds of things you could do to get that romantic vibe, maybe breakfast in bed with your favorite coffee?

9. At det og glede andre er en fantastisk fin ting. Jeg mener, det trenger ikke være ting som koster en dyrt - her er det faktisk tanken som teller. Jeg har ingen problem med og vise de jeg er glad i at de betyr noe for meg. Du lager kanskje hjemmelaget granola? Lag en ekstra krukke til en du vet kunne hatt glede av det. Kjøp med deg favoritt sjokoladen til venninnen din neste gang dere skal være med hverandre. Det skal nemlig ikke så mye til for og glede en annen - og det gjør meg ekstremt glad.

//: I taught that to enjoy others is such a beautiful thing. I mean, it does not have to empty your wallet - its the thought that counts. I have no problem showing the ones i care about how much they mean to me. You may cooking homemade granola? Make an extra jar and give it to someone you think would be happy to receive one. Get your girlfriends favorite chocolate next time you're hanging out. It does not take much to make another person happy.

10. At jeg er avhengig av kullsyre (not good!). Jeg tuller ikke når jeg sier jeg har opplevd kullsyre abstinens flere ganger, det er helt forferdelig. Jeg er alt for dårlig til og holde meg unna brus, så mitt første steg i riktig retning er og kutte ned på brusen - og heller bytte det ut med kullsyreholdig vann. wish me luck haha!

//: That I'm addicted to carbonated. Im not kidding when i say i have had withdrawal, its not a good thing. Im way to bad to stay away from soda, so my first step in the right direction is drinking less soda, and drink water with bobbles instead.

Liker

Kommentarer


.... LOVE ME SOME MARBLE, PLEASE ❥


Jeg elsker og dulle opp tingene mine
, og iphonen min er intet unntak! Jeg passer alltid og ha på deksel, og ekstra beskyttelse til skjermen - jeg har faktisk ''kun'' knust skjermen på mobilen min èn gang, og det er flere år siden! (bank i bordet, hehe). Jeg er som sakt veldig glad i marmor, og gikk derfor for det motivet når jeg skulle kjøpe meg et nytt mobildeksel. Jeg elsker å kunne variere i hvilke jeg bruker. Jeg sikret meg et i sort, og et i rosa - kjempeflotte farger begge to! Til dagen bruker jeg det sorte, sort og gull sammen passer meg akkurat i blinken!

//: I love to spice up my things, in this case - my iPhone! I always use a phone case, and extra protection on the screen, i have only broke my screen once (for now). I am as told in love with everything marble, and went for that when choosing my new phone cases. I love to vary on the one I'm using. I got my hand on one in black, and one in pink - both of them are such beautiful colors. The one I'm using now are the black one, black and gold are fitting me quite well!

.. Jeg tror jeg må skaffe meg et i hvitt marmor også? Hehe det er lett og bli avhengig altså! Hvilke likte dere best? Det sorte eller det Rosa? Om dere også vil gå til innkjøp av nytt deksel har jeg en kode til dere som gir dere 20% rabatt på hjemmesiden til Ideal Of Sweden ❥ Koden er ''CARINA20'' Shop i vei!

//: I think i need to get my hands on a marble case in white too. Lol its so easy to get addicted! What case did you like the most? The black one or the pink? If you want to buy yourself a new phone case i have a code that gives you 20% off onIdeal Of Sweden's homepage

. The code is ''CARINA20'' Happy shopping!

Liker

Kommentarer