Happy Halloween! ♥ Her i huset, eller forsåvidt når jeg vokste opp har vi ikke pleid å feire halloween på noen slags måte - for utenom at jeg husker jeg hadde en jentekveld hjemme hos meg der vi hadde gjort det skikkelig skummelt og kledd oss ut. Det glemmer jeg aldri, sånne stunder er gull verdt. Men og gå rundt fra hus til hus har liksom aldri falt meg inn, og ikke har ungene våre pleid det heller. Men det er jo alltid kjekt og kle seg ut, og det unner jeg alle barna - så kan man jo avvente med og gå fra dør til dør når julen sniker seg innpå. Ingenting slår og gå julebukk, eller nyttårsbukk som enkelte har. Her hvor jeg bor har enkelte stelt i stand Halloween party i ungdomshusene rundt her for de minste, og det er jo ikke annet en koselig! Hvorfor ikke kle seg ut og ha det kjekt når man kan? Man feirer jo allerede ting som opprinnelig ikke hører til her som for eksempel Valentine's day.

Her om dagen når jeg sminket meg hadde jeg et kvarter til overs før jeg måtte videre med det som skulle gjøres den dagen - og det ble brukt på en kjapp halloween makeup. Ingenting er artigere en og lage en look man ikke ville gått med til vanlig. På nettopp en tid som Halloween kan man slå seg helt løst, og jeg har sett så mange kule innslag av både outfits og makeup. Love love, love it! Pleier dere feire Halloween?

.... HAPPY HALLOWEEN!

Liker

Kommentarer

Phjuu, da var kvelden endelig kommet - og tiden for og slappe av før sengen kaller for og lade seg opp til morgendagens jobb! Idag har jeg hatt fri fra jobb, men det betyr bare enda mere som venter her hjemme. Idag var det tidlig opp og avgårde til et spennende blogg møte, før det var på tide og venne snuten hjemover til mamma på middag - som forøvrig resulterte i en time soving på sofaen hennes, haha! Jeg utnytter alltid sjansene mine til en liten powernap. Uansett, jeg ville bare titte innom før kvelden nærmer seg for fullt. Jeg fikk også knipset litt antrekks bilder før regnet kom - det negative ved og bo på Vestlandet, hehe. Håper dere har hatt en fin start på uken! ♥

Bukse Zara // Skjorte HM // Jakke VeroModa

Liker

Kommentarer

Når jeg våkner om morningene, har jeg ikke lange tiden før jeg må ha lagd matpakke, fått på både meg og minsten klær og komt oss ut døren og opp i barnehagen før jeg selv begynner på jobb. Når jeg kommer på jobb har jeg en halvtime der jeg gjerne spiser en frokost og blar gjennom mobilen og oppdaterer meg på facebook, instagram og blogger jeg selv liker og lese. Jeg gjør som jeg alltid pleier, klikket meg inn på en av mine favoritt blogger for og oppdatere meg, og da kom jeg over en post og tenkte at dette måtte jeg også tipe om - det er jo genialt ♥ Dere kan legge inn sider dere ofte er innom på hjem skjermen, og viste dere at dere kan legge inn bloggen min også? Da blir den automatisk litt lettere og få med seg. ♥

//: When i wake up in the morning, i dont have a lot of time to get ready before kindergarden and work calls. When i arrive at work i love to have my self a late breakfast, and check up on my social media favorites.  I do as i always do, check up on some of my favorite blogs to read, and one of my favorite blogger shared a tip i also needed to let you guys know about - It's amazing! You can add my blog to your home-screen, isn't that great? Its much easier to catch up on my blog that way, aswell as other sites you'll like to check up on now and then.

THIS IS HOW YOU DO IT 1. Klikk deg inn på bloggen min via nettleseren din 2. Trykk på det midterste ikonet nederst på Iphone skjermen, denne har en pil inni seg. 3. Deretter velger du ''legg til på hjem-skjerm'' ♥ //: 1.Search my blog up in your browser 2. Find the middle icon with an arrow inside, this is on the bottom of the iPhone screen on your phone. 3. Choose add to ''home-screen'' And then your good to go!

Liker

Kommentarer