Header

Annonse/sponsede produkter

.. Da var det inne for å vise dere den siste Glossybox'en som kom i posten her forleden❥ Jeg blir like glad hver gang, og det føles nesten som julaften når man ikke vet hva pakken inneholder, hehe. Esken denne måneden hadde et nydelig design med roser - for meg så oser den kjærlighet, og det tror jeg også var meningen. Om boksen denne måneden står det:

'' I kjærlighetens måned vil vi hylle kjærligheten som aldri forsvinner og feire to av våre største ''crushes'' - skjønnhet og oss selv! Skjønnhet kommer som vi alle vet innenfra, men alle vi som er beautyjunkies vet at det også er viktig å ta vare på utsiden. Gjør dagen litt bedre, la din personlighet stråle og gi deg selv litt kjærlighet med månedens Glossybox.''

.. Månedens eske inneholdt mye lekkert! En øyeskyggepalett som jeg gleder meg til å prøve, samt lip glossen. Også veldig spent på tannbørsten som var med, elsker å teste ut nye produkter som jeg ikke har testet ut. Det blir ofte sånn at man finner sine favoritter, og ender opp ved å kun bruke de samme - derfor er Glossybox en helt genial måte og kunne oppdage nye produkter på! Glossybox koster 179kr/mnd, og man kan enkelt velge om man vil ha et løpende abonnent eller ikke. Du kan lese mer om Glossybox → HER

...THIS MONTH'S GLOSSYBOX CONTAINS :

CLARINS Be Long Mascara Mini
Clarins Be Long Mascara er en revolusjonerende mascara som gir deg lengre vipper og etterlater vippene med en perfekt kurve! Mascaraen stimulerer også til vekst av dine egne vipper.

SLEEK MAKEUP i-Divine Eyeshadow Palette
Forelsk deg i denne herlige paletten med tolv høypigmenterte, mineralbaserte øyenskygger med lang holdbar-het. Paletten inneholder en blanding av matte og skimrende nyanser, perfekt for å ta din look fra dag til natt!

STEVE LAURANT Lip Tint ''Nude Pop''
Steve Laurants Lip Tint holder leppene dine fuktet og myke hele dagen samtidig som den gir en vakker farge. Den er ekstra holdbar og vil etter regelmessig bruk gjøre leppene dine mindre tørre og flassete-

APICIA Cream Blush
Få en naturlig fresh look med denne kremrougen fra det franske merket Apicia. Kinnbenene blir fremhevet samtidig som huden blir mykere av de pleiende ingrediensene. Produktet er basert på naturlige ingredienser og bivoks.

THE HUMBLE CO. Humble Blush
100% nedbrytbar, miljøvennlig tannbørste laget av planten bambus. Den er ikke bare god mot tennene, men også miljøet. I tillegg er hver solgte tannbørste med på å hjelpe barn i nød, gjennom Humble Smile Foundation.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

..Først og fremst vil jeg fortelle at jeg er blitt ukens blogg hos Nouw.com - noe som er veldig kjekt! Dere aner ikke hvor det varmer hjertet mitt når det jeg publiserer faller i smak - det lever jeg lenge på! Jeg har også svart på et intervju i den sammenhengen, om dere har lyst å lese finner dere intervjuet HER!
Jeg tenkte også det kunne være kjekt for de nye leserne som klikker seg inn her å bli litt bedre ''kjent'' med meg, og hva passer vel bedre en 23 questions gets 23 answers? Lets go! ❥


1. Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år gammel (dog føler jeg meg kanskje som 30, hehe)!

2. Hvor høy er du? 174 centimeter.

3. Stjernetegn?
Krepsen. En liten fact: Jeg trodde jeg var Løven helt til jeg fylte 16år - alle de gangene jeg har lest horoskopet mitt så har det vært feil... Flaut, men sant.

4. Når står du opp i hverdagen?
I hverdagen pleier jeg å stå opp rundt 07:00, i helgene utnytter jeg den sjansen jeg kan få til og sove litt lengre, hehe.

5. Favorittsang akkurat nå?
Vanskelig! Men akkurat nå må jeg si Finesse med Cardi B - herregud det er noe skikkelig fengende med den dama, altså!

6. Hvor drar du når du er trist?
Hvis jeg er trist er det veldig enten eller med meg. Enten vil jeg være helt alene, høre på musikk og bare være. Musikk gjør noe helt spesielt for meg, og det har hjulpet meg igjennom mange harde stunder. Rart det der... Alternativ to er og være med en god venninne som kan gi råd, og få meg i bedre humør.

7.Favorittfarge?
Favorittfargen er uten tvil sort - jeg elsker sort! Samtidig elsker jeg pastell farver, det er så vakkert!

8. Drømmereisemål?
Akkurat nå står to plasser jeg ikke har vært enda - Paris og New York høyt på listen! To helt forskjellige, men samtidig nydelige plasser - ut ifra hva jeg har sett selvfølgelig.

9.Hvordan er du som venn?
Snill, omtenksom og ærlig. Jeg elsker vennene mine over alt på jord - men jeg liker å være ærlig om ting, og sier det som oftes rett ut.

10. Hva kan holde deg våken om natta?
Dårlig samvittighet. Det er noe av det værste jeg vet. Og det rare med det hele er at det kan være jeg har dårlig samvittighet for noe jeg ikke har gjort engang. Jeg kan rett og slett ha dårlig samvittighet for noe jeg vet noen andre har gjort. Helt snålt - og skulle ønske jeg ikke tok andres problemer innover meg selv.

11. Hvem i Kardashian-klanen er du?
Haha denne var en artig en. Jeg vil helt klart si at jeg er mest lik Khloe i oppførsel og humor, og Kim når det gjelder smak.

12. Nevn fem positive kvaliteter ved deg selv?
Pålitelig - Omtenksom - Trofast - Smilende - Utadvent

13. Hva betyr vennskap for deg?
Vennskap for meg betyr alt. Særlig i voksen alder merker man hvor viktig vennskap er. Jeg er utrolig heldig og har noen utrolig flotte venner som jeg setter utrolig høyt. Samtidig er det viktig for meg å vite at man har venner man kan stole på, åpne seg til og som man kan søke råd hos.

14. Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Gjensidig tillit - det er utrolig viktig for å kunne forme et godt vennskap. Jeg vil ha et vennskap der jeg vet jeg kan stole fullt på personen - der har jeg skjært meg før desverre.

15. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?
Jeg ville hatt den evnen til og se når folk snakket sant og ikke.

16. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?
Hmm.. Enten Kim Kardashian eller Barack Obama.

17. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?
Kjærlighet er alt! Jeg mener, ikke bare den type kjærlighet man får fra en kjæreste - men den man gir barnet sitt, den man får av foreldrene sine, familien sin, vennene sine. Hva skulle man gjort uten?

18. Hva er din verste egenskap?
At jeg alltid ser det beste i folk. Dette burde egentlig vært en positiv egenskap - men det er ikke alle som ønsker en godt. Det som er det verste med å se det beste i folk må være at man kan ende opp veldig, veldig skuffet.

19. Hva er det rareste du har spist?
Snegler.. Blir dårlig bare tanken.

20. Hvilken dessert er din favoritt?
Jeg er absolutt IKKE en dessert person - utenom Sjokoladefontant, herregud det elsker jeg!

21. Hvor mange seriøse forhold har du hatt?
Jeg vil egentlig bare si 1, siden det forrige forholdet jeg var i var ALT annet en seriøst, haha. Men jeg har hatt et tidligere forhold, også er jeg gift å i forhold nå med min beste venn! (Også er du sykt irriterende til tider, haha)

22. Potetgull eller smågodt?
Surt smågodt any time!

23. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Facebook og Instagram, jeg er helt hektet! Instagram profilen min finner dere HER

Likes

Comments

Reklame i samarbeid med WellMed / sponset behandling

.. Jeg har gledet meg til å vise dere resultatet etter Microblading behandlingene mine hos WellMed ❥ Grunnen til at jeg har villet vente, er fordi jeg har villet vise dere det ''endelige'' resultatet. Selvfølgelig ser det bra ut rett etter behandlingen, men det er ofte mørkere, mer markant en det brynene er når de er ''ferdig'' leget. Man skal smøre de en stund etter behandlingen - og det ser ikke særlig flattrende ut med et lag krem på dem, er dere enige? Jeg har til nå tatt to behandlinger på brynene, og de ser så bra ut! Det å kunne stå opp om morgenen å vite at man ikke er nødt og sminke dem - er helt fantastisk! Jeg har jo ganske mye hår fra før av, men har hatt enkelte partier der hårene har sluttet å vokse etter for mye napping i ungdomsårene (woopsi). Men nå dere, er jeg superfornøyd takket være flinkeste Rasa hos WellMed

↑ Over her ser dere resultatet - ser det ikke bra ut? Her har jeg verken sminket brynene (eller nuppet) og dette gjorde jeg for at dere skal få se hvordan de virkelig ser ut. Jeg har en blanding av Microblading å shading i ytterste kant, dette fordi jeg liker den ''sminkede'' looken det gir. Dette var noe som passet meg siden jeg har en del brynshår fra før, og jeg kun ville få bryn som ikke hadde ''hull'' i seg. Jeg er SÅ fornøyd dere! Og dette kun etter èt påfyll. Man kan selvfølgelig ta flere påfyll om man ønsker det, men akkurat nå tror ikke jeg at jeg trenger det. Vil dere høre det beste? WellMed har tilbud på Microblading ut Februar der du får 20% avslag! Kanskje enda større grunn til å prøve det ut? Dere kan enkelt bestille time selv på nettet → HER - Pssst, dere får også en gratis konsultasjon om dere ønsker det

Likes

Comments

Sponset behandling/Reklame i samarbeid med WellMed

.. Jeg har hatt egenpleie-dag hos WellMed idag, der jeg fikk teste ut Cryolipolyse - noe jeg kun hadde sett at kjendiser i USA drev på med. Når Rasa hos WellMed fortalte meg at det var en behandling de utførte, ble jeg veldig nyskjerrig. Jeg skjønner også at enkelte er skeptiske, i og med at Norge er ganske sent ute med behandlinger i forhold til fks Usa. Men faktisk, så har dette vært en behandling som har vært i Norge i ca 8 år - og som har blitt ganske populær. Før behandlingen satt jeg og så på videoer på YouTube der de utførte behandlingen - og jeg må ærlig innrømme at jeg gruet meg litt for smerter. Jeg ble heldigvis positivt overrasket da behandlingen er så og si smertefri, og ved få eller ingen bivirkninger - man kan gå rett på jobb etterpå! ❥

Jeg startet ved å måle opp områdene som skulle behandles, for og kunne se fremgangen. Jeg skal tilbake for flere behandlinger - og hvor mange behandlinger man må ha er forskjellig fra person til person. Derfor var det perfekt for meg og kunne begynne behandlingen nå, siden det kan ta 2-3 måneder før man ser ferdig resultat. Just in time for summer! ❥

Cryolipolyse er en effektiv og sikker metode for å redusere uønskede problemområder ved å kontrollert fryse bort fett. Denne fryseteknikken tar i bruk et munnstykke som legges på et valgt område og behandles med et mellomlag av frostbeskyttende materiale. Behandlingsteknikken Cryolipolyse gjør at vi kan fryse ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev som hud, muskler, nerver og bindevev. Fettcellene tåler helt enkelt ikke kulde like godt som øvrig vev. Den kontrollerte nedfrysingen fører til celle død. De døde fettcellene forsvinner gradvis gjennom lymfesystemet. Resultatene blir permanente ettersom kroppen ikke kan produsere nye fettceller.

Studier viser i gjennomsnitt ca. 20-25% fettreduksjon etter en behandling, men resultatene varierer fra person til person. Vektreduksjon vil likevel alltid være avhengig av riktig matinntak og aktivitetsnivå etter behandling. Det tar derimot noe tid (ca et par måneder) før fettcellene blir fullstendig absorbert eller tatt opp av kroppen. Det endelige resultatet av en Cryolipolyse er derfor klart etter 2-3 måneder. Man vil vanligvis få 1-3 behandlinger over 6-9 måneder for ønsket resultat.

Jeg gleder meg allerede til neste behandling, og ikke minst når man ser det endelige resultatet! Om du vil lese mer hva det går ut på og hvilke områder man kan behandle kan du klikke deg inn →HER

Likes

Comments

I samarbeid med klokkegiganten.no

.. Riktig God Mandag, dere! Håper helgen deres har vært fin?❥ Jeg har hatt en avslappet men fin helg, og brukt tiden med familien, et lite bursdagsbesøk - og søndagen fikk jeg beskjed av bestemor at hun hadde laget rasper til oss. Jeg er så heldig, og selvfølgelig veldig takknemlig for å ha en så snill og flott bestemor!❥ Nå er jeg klar for en ny uke, og dagen i dag blir brukt på litt blogg jobb og selvpleie - perfekt ting å bruke fridagen sin på. Men nok om det, jeg ville ville snakke om noe annet med dere idag.

Vi er vel enige om at en klokke på armen spriter opp et antrekk? - enten det er en casual anledning, et sporty antrekk eller en finere anledning. Det skal ikke mye til før man løfter et antrekk, det enten med et par statement øreringer, et armbånd eller en klokke. Jeg har vært så heldig å fått en ny klokke i samlingen fra Klokkegiganten - en nydelig klokke fra merket AISTRUP

. Det jeg falt for ved denne var at den er så stilren og ''lett''. Jeg har sansen for minimalistiske tilbehør, og derfor valgte jeg denne. Jeg elsker også kombinasjonen mellom sølv og sort - det passer til alt!

/: I guess we all can agree that a clock can sprite up any outfit? Either its a casual one, a sporty one or a finer occasion. It does not take much before an outfit gets better, a statement earrings, a bracelet or a watch. Ive been lucky receiving a clock from Klokkegiganten

- a beautiful one from the brand AISTRUP. What i fell for with this clock was the ''clean'' look, i really love minimalistic accessories, thats why i picked this one. I love the combination of silver and black together - it fits everything!


.. Og hva passer vel bedre en å ha en konkurranse der du kan vinne en valgfri klokke fra merket AISTRUP hos Klokkegiganten? De har mange nydelige modeller å velge mellom! Enten favoritt kombinasjonen er sølv og svart, eller gull og svart - det er mange å velge mellom! Jeg setter veldig pris på alle som klikker seg daglig innom bloggen, og det kjennes godt å kunne få gitt noe tilbake til de som legger igjen spor her inne. Kanskje jeg skal starte med å gi en liten goodie bag til en leser som er innom og legger fra seg kommentarer å viser engasjement her inne? Hva synes dere om det? Da tenker jeg at jeg velger én leser i måneden som vil få en hyggelig overraskelse i posten ❥

Det du må gjøre for å vinne en valgfri Aistrup klokke fra Klokkegiganten

er:
Følge Klokkegiganten på Instagram HER
Følge meg på Instagram HER
Like min Facebook page som du finner HER

Legg gjerne epost adressen deres igjen i kommentarfeltet når alt er gjort, så trekker jeg en heldig vinner om en uke, lykke til! ❥

Likes

Comments


.. Da var vi kommet til helgens ultimate daffedag - er dere enige? Søndag er den dagen man ikke skal ha dårlig samvittighet for og ligge strak ut, og ikke gjøre noen ting. Stå sent opp, spise frokost i sengen og rett å slett bare ha en skikkelig daffedag før Mandag banker på døren å det er duket for en ny uke. Jeg skal bruke denne mandagen på og gjøre litt blogg relaterte ting, før det er tilbake på jobb i salongen fra Tirsdag av. Ikke rart ukene flyver avgårde når man alltid har noe på agendaen, hehe! ❥


HAPPY WIFE, HAPPY LIFE ❥

Både Morsdag å Valentines har vi rukket å feire allerede, å jeg som elsker slike dager var så godt forberedt som jeg kunne bli. Valentines dagen var fantastisk - god middag, vin i glasset, og en god film snurrende på tv skjermen. Og kanskje det viktigste av alt? At jeg fikk feire den med mannen som har vært min Valentines date de siste fem årene ❥ Tenk det? Jeg håper jeg aldri må sitte uten Valentines date igjen, haha! God man har venner å familie man kan feire med, Valentines day er ikke bare for oss som er i forhold altså ❥

Genser Happy Wifey Oslo / Skjørt Floyd

.. Apropos Valentines fikk jeg levert nydelige roser hjem av mannen - vesiden av en pakke. Jeg har lenge ønsket meg denne genseren fra Happy Wifey Oslo, og tro meg - jeg har hintet å hintet om at ''en sånn genser som dette burde vel jeg som er gift hatt, ikke sant?''. Jeg har vært på nippet til å kjøpe den selv flere ganger, men så tenkt at ''herregud om han skal rekke og kjøpe noe jeg ønsker meg før jeg gjør det må jeg skjerpe meg''. For det er faktisk sånn jeg gjør, latterlig men sant. Om det er noe jeg ønsker meg, kjøper jeg meg det som oftes bare selv - og det har ofte resultert i at jeg har kommet mannen i forkjøpet, hehe. Det ironiske ved det hele var at jeg hadde lagt tingene i handlekurven i bilturen på vei hjem fra Geilo - men så var nettet så dårlig at jeg tenkte å prøve igjen når vi kom ut fra ingen manns land, det var glemt fem minutter etterpå, og jeg sovnet. Og mens jeg tok meg en blund i baksetet satt altså mannen fremme å bestilte genser å lue til meg. Haha snakk om flaks! Jaja, happy wife - happy life er det ikke det de sier? ❥

Psst! Jeg holder på og gjøre klart en konkurranse for dere, så følg med!

Likes

Comments

Inneholder annonselenker

Adidas Tee HER / Jakke fra Nike HER / Bag fra Adidas HER / Tights fra Adidas HER / Powerbank HER / Mobildeksel HER / Sneakers HER / Solbriller HER

.. Jeg er vel ikke alene om at vi jenter elsker å pynte oss - føle oss freshe? Selv elsker jeg det å finne frem et fint antrekk, kle seg å føle at man er klar for reine catwalken, hehe. Faktisk - så er det sjeldent jeg bruker særlig mye tid på og pynte meg i hverdagen, det beste jeg vet er og kle seg i comfy klær. Jeg elsker joggisen for å si det mildt, hehe! Men det trenger absolutt ikke være kjedelig av den grunn - tvert imot! Det beste jeg vet er å traske rundt i klær jeg kan føle meg 100% komfortabel i, og i de fleste tilfeller er dette comfy men sporty klær!

Fila genser HER / Fila bukse HER / Klokke HER / Sekk HER / Sko HER / CapsHER / Mobildeksel HER! (20% med koden ''CARINA20''

Som sagt finnes det så utrolig mye kule klær, og med det perfekte tilbehøret setter det prikken over i'en! En kul sekk eller bag, en stilig caps eller lue til - et par solbriller? De fleste eier et par kule sneakers også - og bare det i seg selv gjør nesten et helt antrekk. Jeg elsker tilbehør, og faktisk kan det gjøre et hvert antrekk hakket freshere! Jeg har også flere mobildeksler med forskjellige motiv som spriter litt opp - mine favoritter for tiden er alt med marmor, hehe. Får liksom ikke nok! Heldigvis for meg er det mange forskjellige motiver å velge mellom - så blir man ikke så fort lei ❥ Ideal Of Sweden har utallige og velge mellom, selv må jeg skaffe meg en powerbank i samme utseende som mobildekselet mitt - ingen kjedelige powerbank's her i gården, hehe! Om dere vil handle fra hjemmesiden til Ideal Of Sweden har jeg en rabattkode som gir dere 20% på alt! Koden er ''CARINA20'' Happy shopping! ❥

Likes

Comments

Nå er tiden inne for nytt filmtips til dere ❥ Jeg må innrømme at jeg slet litt med dette, og det fordi jeg har sett såpass mange filmer at jeg rett og slett glemmer navnet på dem! Dette har flere ganger resultert i at jeg har begynt og se en film, for så og innse at jeg har sett den - kjipt! Men da er det bare og begynne letingen på nytt, hehe. Disse tre filmene har jeg sett opptil flere ganger, og alle anbefales! Mannen likte de også, så dette er ikke typisk jente filmer altså!


THE PERFECT GUY :

Leah og Dave er et par som tilsynelatende ser ut til og ha et perfekt forhold, men ting begynner og skrante - og Leah gir Dave et ultimatum. Hun velger til slutt og gå fra Dave. Leah får derimot ikke kjent på singel tilværelsen så alt for lenge for hun møter den kjekke sikkerhetseksperten Carter, som virker som alle jenters drømmemann. Men ting er vel ofte litt for godt til og være sant, eller? Hun finner ut at den hun så på som drømmemannen, skjuler en mørk agenda. Her vil Leah få noen overraskelser.

/: After lobbyist Leah ends her longtime romance with marriage-phobic Dave, she falls for Carter, a charming security expert with a hidden, dark agenda.


. . .


SAVAGES :


Et vennepar selger narkotika i California, Chon kjøper frøene til og dyrke fra Afhganistan, mens Ben bruker sin kunnskap til og dyrke den beste marihuanaen i landet. Begge guttene har et øye til narkotika elskeren Ophelia - som bestemmer seg for og være kjæreste med begge siden hun liker de på forskjellige måter. Trioen lever et avslappet liv fylt med Marihuana røyking og sex - helt til de nekter Meksikanerene partnerskap. Dette misliker lederen av kartellet Elena veldig mye, og det begynner og skje ting. Ophelia er den som står guttene nærmest - hva skjer når Elena kidnapper henne?

/: In California, the former Navy SEAL Chon and his best friend, the peaceful botanist Ben, are successful entrepreneurs producing and dealing high-quality weed. Chon brought seeds from Afghanistan and Ben used his knowledge to develop the best marijuana in the country. Chon and Ben share the pothead lover Ophelia and she loves both of them since they complete each other - Chon is a powerful and strong lover and Ben is a sensible and loving lover. Their comfortable life changes when the Mexican Baja Cartel demands a partnership in their business. Chon and Ben refuse the deal and the leader of the cartel Elena sends her right-arm in America, Lado, to abduct Ophelia to press the American drug dealers. Chon and Ben ask the support of the dirty DEA Agent Dennis and get inside information to begin a secret war against the Baja Cartel to release Ophelia.

. . .


NO GOOD DEED :

En ensom mor åpner dørene for en sjarmerende mann som nettop har vært i en forfderdelig bilulykke. Siden hun er desperat etter litt oppmeksomhet skjønner hun ikke at hun dealer med en sosiopat som har rømt i fra fengsel. På en natt har hun gått fra en rolig kveld med datteren sin - til og plutselig måtte kjempe for livet for seg og barnet. Men hva er egentlig denne mannen ute etter? For han har nemlig en baktanke ved det hele.

/: A lonely mother, invites a handsome car accident victim into her home. Desperate for a little attention, she doesn't realize she's entertaining a sociopathic, yet charming escape convict. In one terrorizing night her life completely changes as she fight for her own life and the life of her children in No Good Deed.


Her har dere noen filmtips fra meg, så her er det bare å finne frem popcornet og pleddet å kose seg i kveld! Håper dere liker de ❥

Likes

Comments


↑ THE PERFECT NUDE LIPSTICK.. Kavende gjennom flyplassen etter en utenlandsreise røsket jeg med meg denne leppestiften fra YSL - egentlig kun fordi jeg trengte en ny en, og siden jeg hadde veldig dårlig tid tok jeg den første som ''øyet'' mitt likte, og løp til kassen. Lite visste jeg at denne skulle bli min favoritt nude leppestift. Den har en nydelig beige farge med en rosa tone i seg - med min hudtone passet denne perfekt! Den ble ikke for lys som mange kan bli. Husker dere den trenden som var der det var populært med ''brunkrem'' lepper? Hehe det vil jeg helst unngå, så derfor går jeg alltid for en leppestift som ser litt mørkere ut - og gjerne med litt rosa i seg også. Det gir ansiktet mitt en fin glød som ikke en helt nude leppestift uten noen rosatoner i seg gjør. Denne har blitt utrolig mye brukt, den passer til alt fra sotede øyner til lyse øyelokk - et must i toalettvesken. Det kjipe? At jeg har klart og rive av lappen under der det står nummeret på den - og jeg er snart er tom! Det er lite hyggelig når man har funnet en man er veldig fornøyd med. Så jeg ender vel opp med å lete meg igjennom alle leppestiftene de har for å finne den samme. Jaja det får gå - for denne er jeg avhengig av! Har dere en favoritt nude leppestift som dere ikke klarer dere uten? Tell me! ❥ Kanskje jeg finner en ny favoritt?

Favoritt lakk buksen min fant jeg på HM - vær obs på at disse knirker haha! Tips: Smør innsiden av lårene med en olje, vips - så er det nesten ingen knirkelyder!

Likes

Comments


.. Happy Valentines day! Eller alle hjertes dag ❥ Jeg har ingen planer om å la denne dagen være over ufeiret, og jeg bakte noen helt nydelige boller i går kveld og satte litt ''valentine'' preg over dem. Hurra for kjærligheten! Jeg fikk en nydelig bukett med røde roser, og to andre gaver som jeg har tenkt å vise dere siden, jeg er en heldig jente altså! ❥
For meg oser det kjærlighet med en gang jeg tenker på rosa og hjerter - så det ble pynten denne gangen. Jeg må si at jeg ikke klarte mye av disse, wow så mettende - men samtidig så luftige og ikke minst gode! Mums!

/: Happy Valentines day! I have no intensions ending this day without having celebrated this day. I baked some amazing wheat buns yesterday and did a little ''valentine'' look on them. Hurray for the love! For me, pink and hearts got me thinking love in no time, so i decided to decorate them with both. I must say i could not eat to much of these, so hearty - but so airy and SO good! Mums!

.. Denne gangen brukte jeg oppskriften til Ida Gran som du finner HER! Denne har jeg brukt ved flere anledninger og bollene blir ufattelig gode. Jeg plasserte bollene i en form slik at de vokste inntil hverandre, da er man garantert at de blir luftige og gode! ❥ Nyt med en kopp kaffe eller kakao med krem! Jeg overrasket kjæresten med en Valentines gave - en liten getaway for oss to til Krakow ✈ Han har lenge hatt lyst og besøke Polen, så da måtte jeg sette drømmen om tur til Paris på hyllen for han denne gangen. Jeg ser veldig frem til turen selv altså - jeg har aldri vært i Polen før så det skal bli deilig med en tur, selvom det ikke er før i April. Jeg elsker å reise, spesielt med et godt reisefølge ❥ Senere ikveld har jeg planlagt en date her hjemme med biff, vin og en god film - Jeg elsker alle hjerters dag!

/: This time i used Ida Gran's recipe, you will find it HERE! This one I've used several times and the wheat buns turns out amazing every time. I placed the buns close so they grow in to each other, this way you are sure they turn out airy and good! Eat them with a cup of coffee beside - or maybe a hot cup of cocoa? I surprised my boyfriend with a Valentines gift - a getaway to visit Krakow. He have been wanting to visit Poland for quite a while, so i needed to put my dreams on visiting Paris asides for him this time lol! Im looking forward to visit Poland no doubt, even if its in April. I love to travel! Later on today i have planned a date at home with steak, wine and a good movie - i love Valentines!

Likes

Comments


.. Imorgen er det duket for Valentines day - en dag man bruker på å vise ekstra takknemlighet for sin utkårede ❥ Valentines gaven til kjæresten er i boks, og jeg gleder meg til en forhåpentligvis ekstra hyggelig kveld sammen imorgen. Jeg har planene klare, men jeg må si jeg har stresset litt selv med å finne ut hva vi skal bruke kvelden til. Vi har konkludert med at vi finner på noe enkelt - men kjekt ❥ Om dere ikke har funnet ut hva dere skal gjøre enda, kommer jeg med noen tips til dere - kanskje det kan hjelpe deg litt på vei? Man trenger ikke og legge mye stress og arbeid i det, det enkle er ofte det beste!


TIPS ON WHAT TO DO ON VALENTINES DAY ✓1. Finn frem en god gammel favoritt film, og lag til ''hjemmekino'' med popcorn og hverandres selskap.
/: Find a good movie, and make cinema at home with popcorn.

2. Lag favoritt måltidet til Valentines daten din - Ingenting er som å få servert det beste man vet.
/: Make your boyfriend's favorite dish - nothing is better than having the best meal you know.

3. Slukk lyset å tenn masse stearinlys - gjerne med lukt også! Legg vekk alt av mobiltelefoner og slå av tvn, og nyt hverandres selskap. Hva med og ta en runde med god gammeldags brettspill?
/: Turn the lights off and light all the scented candles you have. Turn the tv off, and put the phone away and just talk.

4. Om du har badekar - fyll i karet å slipp masse roseblader oppi, en dæsj med en god olje og ta et langt og godt bad sammen
/: If you have a bathtub - fill it and throw lots of rose leafs into it, a good oil and take a long bath together!

5. Kle godt på dere, pakk sekken å ta dere en spasertur - pakk med en god sjokolade, kanskje en god vin og ost & kjeks? Ingen har sakt at man ikke kan ta picnic selv om det er vinter? Her er gode klær alfa omega.
/: Put on some good clothes, pack the backpack and go for a walk. Pack a good chocolate, a good wine and some cheese and cookie? Picnic's can be done all year, just pick the right clothes for the cold.

6. Kle deg opp i favoritt undertøyet og overrask kjæresten - tro meg, han setter mer pris på det en man tror!
/: Find your favorite underwear and surprise you bae - belive me, he appreciate it more than you think.

7. Gjør soverommet om til et ''spa'' med rolig musikk å duftlys. Om du ikke har en god olje hjemme kan man alltids få tak i en, eller lage en selv. Vær hverandres massør, og gi hverandre en god massasje - eller kanskje en kropps skrubb?
/: Give the bedroom a ''spa-makeover'' with nice music and scented candles. If you dont have a good oil at home you can always buy one or make one yourself. Give each other a good massage.

8. Lag en bunke med lapper, og skriv forskjellige ting på som du ønsker svar på fra kjæresten. Fks ''Hva er det du setter mest pris på ved meg?''. Dette er en flott måte å være åpen på, samtidig som man kan få fortalt sin kjære ting som han kanskje ikke visste du likte ved ham? Boost selvtilliten til hverandre, det gjør bare godt ❥
/: Make a list with things you want answers on. How about ''What is it that you appreciate most about me?'' Its a great way to be honest, and get a little confident boost too!!

9. Bestill et bord på en flott resturant for å pleie kjærligheten, vil du gjøre det litt mer spennende spør du om resturanten kan gjøre litt ''ekstra'' ut av det å legge noen roseblader på bordet deres. Her har fantasien ingen grenser!
/: Make a reservation in a great resturant - if you want to do a little extra, ask if the restaurant could leave some rose leafs at the table.

10. Har dere et spesielt minne sammen? Kanskje første plassen dere hadde date, eller en plass som dere ser på som ''deres'' plass? Gjør noe spesielt ut av det - for å ta et scenario satt meg og kjæresten å så på Jeff Dunham første gangen jeg var på overnatting hos han, og ved en anledning kjøpe jeg billetter til Jeff Dunham Live og skrev i kortet at vi skulle en plass å se på det samme som vi gjorde første gangen jeg var på overnatting. Han ble veldig overrasket å glad når han åpnet gaven - og ikke minst hadde vi en veldig kjekk kveld ute!
/: Have a special memory together? Maybe the first place you went on a date? Do something special out of it. Taking an example first time i slept over at my boyfriends place, we watched Jeff Dunham on the television. At another occasions i ordered tickets to see Jeff Dunham live, and wrote in the card that we were going to se a person we saw on our first sleepover. He got really exited when he found out what i have surprised him with. We had a really fun time out!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

.. CABIN LIFE ❄

Håper dere har hatt en fantastisk helg med både feiring av morsdag og fastelavn! Jeg har kost meg noe vanvittig på hyttetur til Geilo - og kjenner jeg savner plassen allerede, rett og slett idyll altså! Og ikke minst et fantastisk selskap med en knippe fantastiske mennesker, med andre ord alt som skal til for en perfekt getaway! Jeg hadde store planer for både fastelavn og morsdag - men det gikk ikke helt som planlagt, siden enkelte av fjellene var stengt ble det en liten omvei, og det endte altså opp med en over 9 timer(!) lang biltur hjem, som egentlig bare skulle tatt oss noen timer. Veldig kjip måte å feire morsdagen på, men jeg fikk overlevert morsdags gave til min fantastiske mor - så da sier jeg meg likevel fornøyd ❥

/: Hoping you've had a great weekend with celebrating both mothers day and fastelavn! Ive been having such a great time on cabin trip to Geilo - i already miss the place lol! I had big plans for both mothers day and fastelavn, but i did not go as i planned. The mountains got closed and we needed to take another direction heading home - and ended up on a nine hour (!) long car trip home who was supposed to only take a couple of hours. A little sad spending mothers day in the car - but i got my mom a present so I'm happy!

Jakke Nike / Hansker Dæhlie / Lue Swix / Solbriller Quay

Et lite bildedryss fra en amazing helg! God mat, hyggelig selskap, spa og langrennstur - sistnevnte har jeg ikke gjort på over åtte år, så det å få skiene på beina igjen var rett og slett magisk, og jeg kjenner jeg har fått skikkelig mersmak! For en motivasjon's boost

/: Some pictures from an amazing weekend! Good food, great people, spa and skiing - skiing i haven't been doing for over eight years, so getting to do that again was magical, and can't wait to do it again! A real motivation boost!

Likes

Comments

.. Et av mine mål fra Februar var jo å begynne på en av bøkene jeg kjøpte meg for en tid tilbake siden - og nå har jeg endelig sullet meg til å begynne på en. Og først ut er denne fra Elizabeth Gilbert - spis, elsk, lev. Denne virker som om den har fått god omtale, og det av selveste Oprah Winfey - da må den være bra? Jeg har hvertfall begynt å lese, og er på vei til å få satt meg skikkelig inn i historien - jeg har ikke mistet interessen enda, og det regner jeg med er en positiv ting. For meg som aldri har tatt meg verken tid eller interessen til å lese bøker, må jeg si jeg gleder meg til å få kommet skikkelig igang med boken. Jeg synes det virker så befriende og rolig å se folk lese bøker, det virker så fredfullt?

Om dere har en bok som er verdt og lese blir jeg veldig glad for tips!

Er dere nyskjerrig på hva boken handler om? Da kan jeg hjelpe deg litt på vei:

Klokken er tre om natten og Elizabeth Gilbert ligger på badegulvet og gråter. Materielle goder og sosial status er ikke nok til å gjøre henne lykkelig. Elizabeth føler at noe mangler i tilværelsen, og hun forteller om det med ærlighet, selvinnsikt og fantastisk humor. Det er ikke uten grunn at Oprah Winfrey stadig anbefaler boka, den har ligget på bestselgerlistene både i USA og i Norge. Forfatteren forteller befriende åpent både om livskrise og om veien tilbake til livet.

"Jeg vil lære italiensk!"
For folk utenfra ser Elizabeths liv ut til å være perfekt for en kvinne på enogtredve: Hun har et vakkert hjem, en bra karriere, en kjekk mann og de prøver å få barn. Hun har oppnådd det som hittil har vært drømmen hennes. Men i stedet for å føle seg tilfreds, føler hun angst, sorg og forvirring. Hun vil ikke være gift, hun vil ikke ha barn. Hun vil være fri og hun vil finne meningen med livet. Elizabeth går fra mannen sin og gjennomgår en opprivende skilsmisse. Ikke nok med det, hun flytter rett fra ektemann inn til ny kjæreste, David, og det skjærer seg på alle måter. Antidepressiva blir redningen. I denne perioden vender tankene hennes stadig tilbake til følgende setning: "Jeg vil lære italiensk!" Elizabeth begynner å lytte til sin indre stemme. Hun legger ut på en lang reise, både i verden og på en indre søken etter en åndelig forankring i tilværelsen.

Fra antidepressiva til gelato til meditasjon
Ferden går først til Roma og det nye livet. Plikt og skyldfølelse skal ikke lenger dominere hverdagen; Liz lære seg å nyte livet. Hun går seriøst inn for oppgaven, og det gir seg utslag på mange vis - blant annet går hun fra antidepressiva til gelato (italiensk is). Himmelsk pizza gir henne noe av det hun savner: "Jeg liker pizzaen så godt at jeg faktisk begynner å tro at pizzaen liker meg også. Jeg har et forhold til denne pizzaen, nesten en affære." Fra det vakre italienske språket og øvelser i nytelse beveger Elizabeth seg fra Italia til det spirituelle India. Liz flytter inn i en ashram, et sted for åndelig rekreasjon. Alle som bor der står opp i otta, og lever et strengt asketisk liv. Guruen lærer Liz å oppnå sinnsro og konsentrere seg om åndelige spørsmål - og det er ikke alltid like lett for en individualistisk karrierekvinne!

Balanse og kjærlighet på Bali
Siste stopp på reisen er eksotiske Indonesia. Den eldgamle medisinmannen Ketut Liyer hjelper Liz med å finne balansen i livet. Avtalen er at hun skal lære ham engelsk, men samtalen tar mer form av visdomsord fra en klok mann. Gilbert er utadvendt og veldig sosial, og har lett for å få venner. På Bali blir hun også hun kjent med en fattig kvinnelig healer, som hun hjelper med å kjøpe hus til seg og barna. Vi får også et kunnskapsrikt innblikk i det balinesiske samfunnet og den sosiale orden som hersker på øyriket. Og, helt uventet, møter Liz kjærligheten. Elizabeth Gilbert har skrevet en følsom, rørende og morsom fortelling. Spis, elsk, lev er et underholdende reiseeventyr du bør unne deg; en riktig godtepose av en bok. Det handler om hva som er viktig i tilværelsen, meningen med livet og menneskene man møter underveis. Og det er vel i bunn og grunn dem livet handler om?

Likes

Comments


.. A LITTLE VACAY AT THE MOUNTAIN'S


.. God ettermiddag fra Geilo! ❥ FOR en dag dette har vært, og gårsdagen for den slags skyld. Morningen ble startet med at vekker klokken ringte kl 9:30 - da var det opp og hopp for en kopp kaffe, litt frokost før det bar videre for og få på seg yttertøyet. Jeg hadde jo planlagt og ta meg en tur på langrenn, og det er faktisk over åtte år siden sist - så jeg var faktisk ganske usikker på om jeg i det hele tatt husker hvordan jeg gjorde det, hehe. Så da ble det en tur på langrenn, og det uten fall - jeg må si meg imponert altså, og FOR en idyll! Jeg har rett og slett fått skikkelig mersmak på langrenn, og håper jeg får presset inn en liten tur imorgen tidlig også før hjemreise. Fra nå av kan dere bare kalle meg profesjonell langrennsløper altså, hehe!

Jakke fra Nike / Lue fra Swix / Solbriller Quay Australia


.. SOM jeg koser meg, altså ❥ Jeg elsker snø, jeg elsker fjellet - så dette passet meg midt i blinken! Nydelig hytte, god stemning og fantastisk selskap - det som skal til for å få en perfekt hyttetur!

Nå er jeg komt meg innendørs etter et helt fantastisk spa besøk hos Vestlia - og nå er det mingling og fiksing til en bedre middag å drinker, riktig god helg! ❥

Likes

Comments

Reklame/sponset behandling

En ting jeg alltid har elsket, har vært og sette av tid til meg selv - jeg mener, det finnes få ting som er kjekkere. I dette tilfellet snakker jeg om neglene! Som tidligere sakt har jeg alltid elsket det og kunne ha velstelte negler, men har gitt opp siden de hver eneste gang har falt av eller knekt etter få dager. Det finnes jo ingenting kjekt med det? Og siden jeg har vært neglebiter i mange år (iknow!!) så har jeg aldri kunnet lakke mine egne negler og at det faktisk ser fresht ut samtidig. Som dere vet fikser jeg neglene mine hos WellMed , og jeg har testet ut det nye SNS Titan Negler en stund nå - og jeg er helt fascinert over at dette ikke har kommet på markedet tidligere? Jeg tok min første behandling før Jul, og etter første behandling var jeg solgt - lengre negler samtidig som det ikke ødelegger mine egne? JA TAKK!
Jeg har gledet meg til neste besøk hos WellMed lenge, og det er noe jeg ser frem til hver gang - for noen damer! ❥ Alltid hyggelige og imøtekommende, og ikke minst flink på det de driver med - som er det viktigste.

/: One thing I've always loved, is taking time do to me things. This time I'm talking about my nails! I have always loved having my nails done, but each time the nails have broken or fell of after only few days - there is nothing cool about that, right? I have always have such short nails that even nail polish can't do it better. As you might now I've been fixing my nails at WellMed for a while now, testing out the new method SNS Titan Nails - and I'm fascinated that its only been one the market for a little while (at least here in Norway). I did my first nail appointment before Christmas, and then i was sold - long nails without hurting my own? YES PLEASE. Ive been looking forward to my appointment at WellMed

for quite a while - such nice ladies who work there, and the most important they know what they are doing.


.... ALL INN WITH THE BLACK ❥.. Denne gangen gikk jeg for sorte negler, så chick og classy på samme tid - også passer det til alt! Ved første behandling gikk jeg for ganske lange negler, også har jeg gått kortere og kortere for hver gang - og vet dere hva? Nå har jeg mine egne negler - ingen forlengelse! Altså jeg er så stolt, haha! Neglene mine pleier og være veldig tynne etter jeg har hatt forlengelse på de, for så og knekke og jeg er tilbake til start. Mens nå? Neglene mine er sterkere en noen gang, og jeg er så glad for det! For en som har vært neglebiter er dette stort, haha!

/: This time i went for black nails, chick and classy at the same time - and it fits with everything! With my first treatment i went for pretty long nails, and then i went shorter for each time - and you know what? Now i have my own nails - no extension! Im so proud lol! My nails tend to be pretty thin and broken when having nail extension - but now? My nails are stronger now then they have ever been, and that makes me so happy! For one who have been biting nails for years this is huge lol!

Om dere også vil teste ut SNS Titan negler kan dere bestille time på nettet hos WellMed HER !
Jeg anbefaler på det sterkeste å teste dette ut - jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det, nå kan jeg ha flotte negler i lang, lang tid fremover! ❥ Jeg har også tatt Microblading hos dem, og for ikke lenge siden var jeg for mitt andre påfyll, og jeg tenkte og vise dere hvordan det ser ut nå - men det vil jeg ta i et eget innlegg siden! Denne helgen bærer det nemlig avgårde til Geilo med kollegaer for en hyttetur, og jeg kjenner at det skal bli godt og koble av litt i godt selskap - vi snakkes fra fjellet! ❥

/: If you want to try out SNS Titan Nails, you can book your appointment online at WellMed HERE

! I really recommend trying this - I'm really happy i did, now i can have pretty nails for a long, long time. I also did my Microblading at WellMed, and I'm going to show you guys how amazing they turned out, but I'm going to show you guys in a different blog post. This weekend I'm going to Geilo with my co workers for a cabin trip, and I'm really looking forward to this! See you from the Mountains!

Likes

Comments

... Er det noe som har brent seg fast i minnet mitt fra jeg var liten og vi reiste på sommerferie - må det være svelene som man fikk kjøpt på fergen! Herregud jeg får nesten vann i munnen bare av og tenke på det, det er så utrolig godt! Jeg syns de er så gode at jeg ofte spiser dem uten noe som helst på, hehe. Ettersom det ikke blir så mye turer med ferger, har jeg tatt saken i egne hender å lagd en svelerøre her hjemme. ❥ Når jeg tok et tygg av de varme svelene var jeg rett tilbake til barndommen, mums! Ingenting slår ferske sveler med syltetøy eller smør og sukker på!

Når du først lager vil jeg anbefale og doble røren, for disse fyker raskt unna! Tror aldri takken som jeg fikk til jul av bestemor skulle bli brukt så mye - det er jo også supert og lage litt ekstra som man kan fryse, så kan man servere neste gang man får besøk ❥ Oppskriften gir ca 10-12 sveler!

DU TRENGER:
4 Egg / 250g Sukker / 125g Margarin / 1 L Kulturmelk / 750 g Hvetemel / 1,33 Ss Natron

DETTE GJØR DU:
Pisk egg og farin slik at det blir til eggedosis, deretter smelter du margarinen og blander sammen med eggedosisen. Så tar du i kulturmelken i røren, og blander litt hvetemel i av gangen sånn at du slipper unødvendige klumper. Ta i Natron til sist, og la røren svelle litt før du steker den på en takke eller i en stekepanne. Om du har steketakke vil jeg anbefale det, for meg gjorde det jobben mye lettere!

Kos deg med de nystekte svelene, og nyyyt! ❥

Likes

Comments


KJAPPERE MÅTE OG FÅ NEGLELAKKEN TIL Å TØRKE? JA TAKK.
- Neglelakken tørker mye raskere om du putter hendene i kaldt vann i ca 1-2 minutter, eneste minuset her er at du blir fryktelig kald på fingrene. Dette er derimot et supert tips om du skulle ha lakket neglene og har dårlig tid. Jeg har nemlig fått bruk for dette trikset opp til flere ganger..

STRAM OPP ØYEPARTIET MED POTETER
- Bruk rå potet for å berolige og stramme opp øyepartiet. Potet bidrar til å redusere væskeansamlinger, og inneholder også enzymet katalase, som hjelper med å lysne mørke sirkler. Legg en potetskive på hvert øye i 10 minutter og skyll øynene med lunkent vann når du er ferdig.

INTENS SORT KAJAL
- Har du en sort kajal som ikke er så sort og intens som du kanskje skulle ønske? Mitt tips til deg er å bruke en lighter eller fyrstikker (Yes du hørte riktig!) og varm tuppen på kajalen i bare noen få sekunder - og når du påfører den etterpå er den blitt enda sortere en den i utgangspunktet var! Genialt spør du meg..

HJEMMELAGET PEELING
- Du kan bruke alt mulig som peeling til kroppen, så lenge du har en ingrediens som skrubber, og noe som gir fukt. Til å skrubbe kan du bruke salt eller sukker, kaffegrut, havregryn, og både ferske og tørkede urter. Min favoritt er sukker! Bland dette med en eller annen fuktgivende ingrediens, som en god olje fra kjøkkenet, kokosolje har vært hyppig brukt her i huset.

TØRRE LEPPER?
- Bruk brunt sukker,olje eller kokosolje og gjerne noen ferske blader fra for eksempel roser. Bland alt godt sammen og bruk en ubrukt tannbørste på leppene - vips så er du kvitt alt som heter tørre, sprukne lepper!

SENSITIV OG TØRR HUD?
- Ikke vask deg i for varmt vann, dette gjelder både kropp og ansikt. Om du sliter med tørr og sensitiv hud bør du være spesielt varsom - For varm temperatur på vannet kan gjøre at huden strippes for mange av de naturlige oljene som skal være på huden for og beskytte den mot uttørking. Et tips etter en varm deilig dusj er det også lurt og smøre seg med fuktighetskrem mens kroppen enda er fuktig.

PERFEKTE NUDE NEGLELAKKEN?
- En nude look er veldig populært både i klesstil og makeup, men har du vært litt i stuss på om fargen faktisk passer til hudfargen din? Et tips er å holde neglelakken opp mot innsiden av håndleddet ditt- den riktige fargen skal nemlig friske opp hudfargen din, ikke gå i ett med den.

SLITER DU MED OG FINNE DEN PERFEKTE ROSA ØYESKYGGEN?
- Bruk favoritt blushen din som øyeskygge, da har man slått to fluer i en smekk!

LEI AV NUPPER ETTER BARBERING?
- Et genialt tips er og å ta et strøk med deodoranten ved fks bikinilinjen etter barbering, deodoranten motvirker røde nupper etter barbering.

. EN ALT FOR BRA LEPPESTIFT?
- Har du en fantastisk leppestift som du ikke har fått helt vekk med sminkefjerner eller våtserviett? Bruk olje på en pads for og få vekk resten, babyolje funker som bare det!

Likes

Comments


. . . . . . .

.. En som har blitt en stor favoritt i sminkepungen de siste årene er denne lille saken fra Nars! ❥ Det ironiske ved det hele var at jeg tok den med meg ved en feiltagelse inne på Sephora - jeg skulle ha et solpudder jeg, men ente opp med en Blush/Bronzer duo - noe jeg er veldig glad for den dag i dag. Jeg har fått meg en ny favoritt, og må få tak i en ny ved neste mulighet jeg er utenlandsk. Sånn som jeg har forstått selger de ikke Nars i Norge? Right or Wrong? Ikke vet jeg, alt jeg vet er at denne må dere få tak i, jeg klarer meg rett og slett ikke uten!

//: One who has become a favorite in my makeup bag these past years are this little thing from Nars! Whats ironic about it is that i was supposed to by myself a new bronzing powder while visiting Sephora, but ended up with a Blush/Bronzer duo - something I'm really happy about today. Ive gotten myself a new favorite, and need to get my hands on another one next time I'm traveling. As i have understand, they dont sell Nars in Norway? Right or Wrong? I dont know, all i know is that this one you guys have to try out!


• BLUSH ME AWAY •

Som dere ser er denne godt brukt, og det er for en grunn! Denne gir en helt nydelig glød til kinnene uten og gi for mye farge, noe jeg syns er helt fantastisk. Man kan bruke den både til hverdag og fest - og enkelt bygge den opp om man vil ha den ''kraftigere''. Jeg har til og med brukt denne som øyeskygge, den passer perfekt til det også! Siden dette er en duo, er det også med et solpudder - denne er ganske fin farge på, og jeg liker og bruke denne til hverdags når jeg ikke vil ha det så markert. Denne er matt, mens blushen har et hint av glitter i seg, nydelig! Det som er perfekt med denne er at den er liten størrelse på, så man kan ha den med seg i vesken uansett hvor man er ❥


//: As you see this is well used, and thats for a reason! This one gives an such amazing glow to your chin without giving too much color, something i think is fantastic. You can use this just as much on the daily basis as on a night out, and easy to build if you want it more dramatic. Ive used this as an eyeshadow too. And since this is an duo, its a bronzer too - this gives a beautiful color, and i like to use this when i dont want my makeup to dramatic. This one is matte, and the blush have a little glitter in it, beautiful! Whats perfect about this one is the size of it, it fits in any purse!

Likes

Comments

Er det bare jeg som synes Januar har virket som en evighet? Nå er vi endelig forbi, velkommen Februar! Klar for en ny måned, og få unnagjort ting og tang. Jeg ser positivt på det, og skal gjøre det jeg kan for at denne måneden skal bli best mulig. Her får dere ting jeg ønsker og få gjort denne måneden! ❥


.W E L C O M E - F E B R U A R Y ❥

.. Begynne på boken min - Det er faktisk litt flaut og innrømme, men utenom skolebøker har jeg faktisk aldri lest en bok.. Eller jo, barnebøker. Men dere skjønner hva jeg vil frem til. Jeg har aldri hatt tålmodighet til det og lese en bok, selvom jeg har hatt lys. Men nå har jeg altså gått til innkjøp av to nye bøker, og denne måneden har jeg planer om og faktisk begynne og lese dem også. Jeg har lyst og lære meg det og elske og lese bøker. Det virker så.. Beroligende? ❥

/: Start on my book - Its actually a little embarrassing to admit, but besides my schoolbooks I've actually never read a book.. Or, children's books. You know what i mean. Ive never had the patient to read, even if i really want to. But now I've bought myself two new books and I'm planning to start reading one of them this month. I really want to learn how to love reading.. It seems so.. Relaxing?

.. Gå fullt inn for Valentines - Det er nok forskjellige meninger rundt det og feire Valentines, men jeg elsker det! Hva som er negativt ved og gjøre noe hyggelig for kjæresten sin? Jeg synes det er hyggelig og faktisk kunne ''feire'' kjærligheten. Man skal selvfølgelig gjøre dette utenom Valentines også, men og ha en fast dag der man kan gjøre litt ''ekstra'' er jeg helt for. Og dette året ønsker jeg og gå all in!

/: Go all in for Valentines - Its different opinions about celebrating Valentines (here in Norway), but i love it! What is negative about doing something nice for your boyfriend? I think its actually really nice to ''celebrate'' love. You should of course take care of the relationship everyday, but to have a day to do a little ''extra'' out of it I'm all on for. And this year should be no exception.


.. Gå på ski - Det er faktisk over åtte år siden sist jeg hadde ski på beina, hvor sykt er ikke det? Når jeg har mottatt utallige snaps av folk på ski kjenner jeg at jeg savner det skikkelig. Jeg har allerede satt langrennski på ønskelisten til jul. Jeg tror jeg har glemt hvordan man i det hele tatt står på ski, haha. Om ikke lenge reiser jeg til Geilo, og da griper jeg muligheten

/: Go skiing - its actually over eight years since i went skiing, how sick is that? When i have received so much snaps from people that went out skiing, i really miss it. Ive already put skies on my wishlist for christmas, lol. I think i forgot how to do it haha. Im soon going to visit Geilo, and then I'm grabbing the opportunity.


.. Gjøre en touch up i hjemmet - Jeg kjenner jeg trenger litt nytt her hjemme, så planen denne måneden er og fornye litt ting og tang. Jeg har blant annet en kommode som trenger en ny farge, jeg tenker sort! Ellers kjenner jeg at jeg trenger litt påfyll av planter her hjemme, har fått helt dilla!

/: Do a touch up at home - I feel i need something new in my home, so the plan this month is to renew something something here at home. I have a sideboard that needs a new color, I'm thinking black! I also feel i need a little plant situation at home, i really love green plants!


.. Prøve ut en ny oppskrift - Jeg har virkelig fått sansen for matlaging!

/: Try out a new recipe - I really gotten into cooking!


.. Ha en kveld med hjemmespa - Ingenting er bedre en hjemmespa, og jeg tenker og lage en ny dose med kroppskrubb, godt for både kropp og sinn!

/: Having a home spa day - Nothing is better than home spa, and I'm thinking about making a new dose of body scrub, good for the body!

Likes

Comments

Riktig god Søndag, sweeties! ❥ Hatt en fin helg? Jeg har hatt en flott helg, selvom den er over fortere en man aner - men sånn er det vel for alle som har frihelg? Jeg inviterte noen av venninnene mine over på lunch idag med ungene, en fin dag med skravling på oss voksne og playdate med de små. Herregud tenk at vi alle fikk barn ganske tett, og nå er han eldste fylt 3 år allerede - hvor blir tiden av? Noe som er sikkert og visst er at man virkelig skal nyte hvert sekund av småbarns perioden, før man vet ordet av det er de blitt skolebarn, hehe. Som sakt tok vi lunch i samme slengen, og jeg prøvde meg på grove Bagels, og det ble en suksess! Med masse godt pålegg og flotte folk som lunch date kan vel ikke Søndagen bli stort bedre ❥ Har dere lyst og prøve dere på disse Bagelsene også? Her kommer oppskrift!


. . . . . .

THIS IS WHAT YOU'LL NEED :
6 dl Havremel / 5 dl fibra Fullkornshvetemel / 1 pk tørrgjær / 1 dl sukrin / 1 ts salt / 4,5 dl lunkent vann / 1 ss honning

Tips! Om du ikke har Havremel, kan du ta havregryn i food prosessor og ''male'' det til mel ❥

VANNBAD :
Vannbad er nødvendig for å gjøre bagelen sprø på utsiden og myk på innsiden. Denne må du ikke skippe, dette gjør hele Bagelsen etter min mening.

I vannbadet trenger du: 1 ss salt / 2 ss Sukrin til 3 liter vann.

FREMGANGSMÅTE :

Start ved og blande sammen alle de tørre ingrediensene. Ha i lunkent vann, og honning. Bland deigen godt, jeg bruker eltekrok på maskinen, og etterpå dekker du bollen med plastfolie. La de heve i ca 30 minutter. Del deigen opp, og lag ca 12 boller som du bruker fingeren i midten for å lage hullet på Bagelsene. Kok deretter opp en stor kjele med vann. Ha i 1 ss salt og 2 ss sukrin til 2-3 liter vann. Legg ca 4-5 bagels i pannen mens du lar de koke rundt 3-4 minutter på hver side før du tar de tilbake på brettet.

Pensle med sammenpisket egg og strø over havregryn og det du måtte ønske som ''topping''. Jeg brukte havregryn og linfrø - men her kan du jo bruke kreativiteten og velge selv. Sesamfrø er nok også veldig godt! Stekes ved 220 grader i 20 minutter. (over- og undervarme), midt i ovnen. Nyt med et godt pålegg, jeg er svak for egg - det er så godt på grove rundstykker, og disse er 100% grove, litt sunnere alternativ

Likes

Comments

Tittel

Bh HER / Truse HER / Duftlys HER / Lipgloss HER / Genser HER / Blush HER / Toalettmappe HER / Klokke HER / Morgenkåpe HER.... DEAR MOM, THANK YOU FOR BEING.. YOU

... Morsdag inntreffer den 11.Februar - dagen hvor man viser mødrene at de er satt ekstra pris på ❥
Jeg elsker og feire alt som kan feires, og denne dagen er ingen unntak. Det er jo så koselig! Jeg skal låve dere at jeg riktig nok ikke alltid har vært en lett datter og ha med å gjøre, og nå som jeg er voksen er det ingen jeg setter mer pris på en akkurat min mamma - tenk og ha sin beste venn som mor? Jeg føler meg heldig! Og ikke nok med det skal jeg feire min tredje morsdag selv - hadde noen fortalt meg det når jeg var atten år gammel hadde jeg vært livredd, mens nå - er det ikke noe jeg heller hadde villet en å vært mamma til en fantastisk liten (og bestemt) tulle! ❥

Nå som morsdag nærmer seg, trenger mennene kanskje tips til hva man skal gi til sin kjære, eller kanskje mor? Jeg liker og gi en liten oppmerksomhet til min mor på morsdagen, det trenger ikke være noe stort - bare en liten ting som viser takknemlighet! Ingen gave kan selvfølgelig måle seg ved det og vise at man er takknemlig, det kan nemlig ikke kjøpes. Men og kjøpe en liten ting er alltid hyggelig ❥ Jeg har sett litt rundt på nettet og satt sammen en liten ønskeliste til dere - kanskje dere fanger opp noen tips til morsdags gave? Selv er dette ting jeg har på ønskelisten, men som jeg ikke har kjøpt selv. En bukett med blomster slår aldri feil - selv har jeg fått helt dilla på blomstene over, så fine! Eller kanskje et nytt sengesett? Favoritt kaffen med en mamma kopp? Et gavekort på lunch date med selvskrevet kort? Det fins mange hyggelige opplevelser man kan gi også - hva med og invitere med seg mammaen sin på en mor/datter dag med kino for eksempel?

Selv har jeg ikke helt bestemt meg for hvordan vi skal feire enda, men feiring blir det, hehe! Så mamma hvis du leser dette, hold av 11.Februar! ❥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


. . . . . .

..Om jeg kunne valgt, kunne jeg gått rundt i dressbukse til dagen - men siden arbeidsplassen min tilsvarer at det verken er lurt, eller økonomisk med tanke på hvor mye klær som blir ødelagt, gjør jeg det sjelden. Men en enkel sort dress er vel kanskje en av mine favoritter i garderoben - både til hverdag og fest. Til hverdag, som jeg har stylet over her har jeg byttet ut party toppen med en enkel t-skjorte fra Zara. Denne falt jeg for, enkel med flotte ''smykker'' sydd fast. Sammen med noen klassiske hvite sneakers er du good to go! Jeg har tidligere ikke funnet mye som har falt i smak hos Zara, men nå er det mye jeg kunne tenkt meg derfra - og jeg har fått mange lekre plagg hjem i posten!

//: If i could choose, i could wear a suit everyday - but since my workplace is a bad place for clothes you really care about, since a lot of my clothes get stains on i can't. But a classic black suit is one of my favorites in my wardrobe - on daily basis and at a night out. On a daily basis, as i have styled on the pictures i have let my party top go - and used a white t shirt from Zara instead. This one i really fell for, classic with some nice ''jewelry'' sewed on. Together with some white classic sneakers I'm good to go!
Earlier i haven't found much at Zara that fits my style, but now i have much on my wishlist from the store - and i have received nice items in the mail lately!


Bukse HM / Blazer HM / T-skjorte Zara


... A CLASSIC WHITE T-SHIRT AND YOU ARE GOOD TO GO!


Likes

Comments

.. Det er mange fordeler ved og drikke te, faktisk kan det ha mange fårebyggende effekter etter hvilken te man drikker. Selv drikker jeg ikke te hver dag - men enkelte gjør ekstra godt for kroppen, og pukka sine kan man velge hva det skal ''hjelpe'' for. En skikkelig boost til kroppen! Mine favoritter er Night Time, elderberry & echinacea, og earl grey! Lurer du på hva de forskjellige er? Da kan jeg hjelpe deg litt på vei!

PUKKA NIGHT TIME
Pukka night time er en te som hjelper deg å finne kveldsro, som kan bidra til å gi deg en god natts søvn og energi til å møte en ny dag. Her kombineres blomster av havregress, lavendel og søte limeblomster. En perfekt te og innta før leggetid – la søvnen komme. 100% økologisk. Også er den koffeinfri.

/: Pukka night time is a tea who helps you find a relaxed mood in the evening, helps you to get a good night sleep and energy to meet a new day. Contains flowers of oat grass, lavender and sweet lime flowers. A perfect tea to drink before bed - let the sleep come! 100% ecological, and contains no caffeine.

PUKKA EARL GREY
Gorgeous Earl Grey Organic får den søte smaken fra lavendel og den viktigste oljen fra bergamot, med hele teblader. Teen er økologisk og dyrket av gamle indiske te-plantasjer. Denne gjør godt for kroppen!

/: Gorgeous Earl Grey gives the sweet taste of lavender and the most important oil from bergamot orange, with whole tea leafs. The tea are ecological and cultured of old indian tea-plantations. This one benefits the body!


PUKKA ELDERBERRY & ENCHINACEA
En kopp te du vil ønske å kunne dykke ned i - en kopp full av modne, ville bær. Satt sammen av mørk lilla bjørnebær og solmodne solbær, viltvoksende hylleblomst. En te som gir deg følelsen av varme og velvære. Perfekt for en dag med hjemmespa!

/: A cup of tea you wish to dive in to - a cup full of ripe, wild berries. Assembled of dark purple blackberries and sun-ripened blackcurrant, wild growing elder. A tea that gives you the feeling of heat and wellness. Perfect for a day with spa at home!

Likes

Comments

.. Først må jeg bare starte ved og si tusen takk til alle som har sendt meg meldinger med tilbakemelding å komplimenter etter Den nakne sannhet gikk på skjermen - jeg blir helt rørt av dere, jeg! ♥ Jeg skal innrømme jeg var en smule nervøs for å se meg selv på skjermen, men det gikk overraskende greit - men wow man forandrer seg mye på et år altså, til og med utseendemessig. Alt i alt angrer jeg ikke, og det er en kjekk ting og krysse av listen. Uansett - tusen takk! Dere er gode altså!

. . . . . .

Nå er vi komt til halvveis i uken allerede, og jeg har glemt å fortelle dere forrige ukes happening. Jeg må være tidenes mest ubesluttsomme person. Jeg bestemte meg for at jeg ville bli lysere igjen i håret ettersom fargen uti var blitt mørkere en min originale ettervekst, tro det eller ei - men noe av det kjedeligste jeg vet er å farge håret mitt. Man skulle kanskje ikke tro det siden jeg jobber som frisør, men det å farge mitt eget hår syns jeg er skikkelig tiltak. Jeg er så utålmodig, så når jeg hadde bestemt meg for og gå et hakk eller to lysere skulle det jo helst skjedd igår - og siden ingen av kollegaene mine var der for og hjelpe meg, resulterte det i at jeg helbleket håret mitt selv. Haha er det mulig?

Når jeg tenker tilbake på det blir jeg oppgitt over meg selv altså, alt skal jo helst skje sekunder etter jeg har bestemt meg. Så nå dere, har jeg blitt kvitt det sorte håret, og gått for mer brun toner. Hva synes dere? Litt mer naturlig en helt sort, kanskje? Jeg er strålende fornøyd - håper bare dette varer lengre en to måneder, hehe ubesluttsom, si. Nå er jeg super fornøyd med både lengde og farge på håret, og det føles fantastisk ♥

Likes

Comments

1. Jeg lærte meg at det greit og ikke alltid være på topp, og at det er lov og kun menneskelig og ha dårlige perioder.

//: I learned that it is ok not to always be on top, and its only human to have bad periods.

2. Jeg lærte meg at personer som kun vil hverandre godt, er de som er gull verdt. Jeg vet hvilke venner jeg kan gå 100% gode for - og jeg er så heldig og ha en knippe med veninner som jeg vet alltid er der for meg om det skulle være noe. Man trenger ikke alltid være der i fysisk person, men bare det å vite at om man trenger noen og snakke med - så vet man at de er villige til og lytte ❥

//: I learned that persons that wants you to do good, are the ones worth keeping. I know the ones i can trust a hundred percent - and I'm so lucky to have a bunch of girlfriends i know always will be there if i need someone. You dont always have to be there in person, but my point is if you need someone to talk to - you know they will be there to listen!

3. Jeg lærte meg å bli ''voksen'' - med det mener jeg å drikke kaffe, haha. Nå kan jeg nyte en kopp kaffe i ny og ne, før ble jeg dårlig bare av tanken.

//: I taught myself to be a grownup - by that i mean drinking coffee lol. Now i can enjoy a cup now and then, earlier i got sick to my stomach only thinking about it.

4. Jeg lærte meg og tørre og satse mer på meg selv - og med det tenker jeg på bloggen. Jeg var lenge i tenkeboksen på om jeg skulle satse igjen, og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Bloggen er blitt mitt fristed, og jeg koser meg så innmari når jeg driver med dette. Jeg elsker og skrive - og tanken på og kunne inspirere andre gjør meg rett og slett varm innvendig, det finnes ikke noe bedre!

//: I taught to bet more on myself - and by that I'm thinking on my blog. I thought about it for a while if this was something i wanted to do, and I'm so happy i did. My blog has become my little sanctuary, and I'm having such a fun time doing this. I love to write - and the thought of being able to inspire other people gives me such an great feeling inside.

5. Jeg lærte meg og like å lage mat. Haha jeg må innrømme at jeg var en på kjøkkenet før, jeg ringte nemlig mamma for å spørre hvordan man kokte poteter. En gang presterte jeg faktisk og glemme og ta vann i når jeg skulle koke dem, er det mulig? Nå vil jeg si jeg klarer meg fint alene, og noe av det kjekkeste jeg kan gjøre er å stelle istand til en hyggelig kveld med gjester og god mat.

//: I taught myself to love cooking. I must admit that i was a disaster in the kitchen earlier, i called my mom to ask how i boiled potatoes lol. One time i actually forgot to put the water in before boiling them, is it even possible? Now i must say I'm doing good on my own, and the handsomest i can do is preparing an nice evening with guests and good food.


. . . . . . . .


6. Jeg fant ut at reising gir meg en utrolig følelse av lykke! Jeg elsker å reise, elsker å utforske nye steder - det og komme seg bort litt å bare nyte. Jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å reise mer en det jeg gjør nå, for det er noe jeg virkelig elsker!

//: I found out that traveling gives me an incredible feeling of happiness! I love to travel, love to see new places - to get away for a little bit and just enjoy. I wish i had the ability to travel more than i do now, because this is something i really love!

7. Jeg har innsett at jeg ikke klarer meg uten min kjære Iphone. Wuups!

//: I taught that i can't live without my iPhone, wuups!

8.Jeg har oppdaget at det skjuler seg en håpløs romantiker i meg. Før kunne jeg virkelig ikke fordra slikt, og ble utilpass bare tanken. Mens nå - kunne jeg ikke tenkt meg noe koseligere. Det og bli bedt ut på en koselig date, overrasket med favoritt blomstene, overrasket med noe du har ønsket deg en stund, en overraskelses tur uten at du vet hva som skjer - altså, det er vel romantisk er det ikke? Det finnes mange ting man kan gjøre som er romantisk, kanskje få frokost og en kopp med favoritt kaffen på sengen?

//: I found out that it hides a hopeless romantic inside me. Earlier i really could not stand with that kind of stuff, but now? I could not think of something more amazing. Get asked out on a date, get surprised with your favorite flowers, get surprised with something you have been wanting for a while, a surprise getaway without knowing where - thats romantic, isn't it? Its hundreds of things you could do to get that romantic vibe, maybe breakfast in bed with your favorite coffee?

9. At det og glede andre er en fantastisk fin ting. Jeg mener, det trenger ikke være ting som koster en dyrt - her er det faktisk tanken som teller. Jeg har ingen problem med og vise de jeg er glad i at de betyr noe for meg. Du lager kanskje hjemmelaget granola? Lag en ekstra krukke til en du vet kunne hatt glede av det. Kjøp med deg favoritt sjokoladen til venninnen din neste gang dere skal være med hverandre. Det skal nemlig ikke så mye til for og glede en annen - og det gjør meg ekstremt glad.

//: I taught that to enjoy others is such a beautiful thing. I mean, it does not have to empty your wallet - its the thought that counts. I have no problem showing the ones i care about how much they mean to me. You may cooking homemade granola? Make an extra jar and give it to someone you think would be happy to receive one. Get your girlfriends favorite chocolate next time you're hanging out. It does not take much to make another person happy.

10. At jeg er avhengig av kullsyre (not good!). Jeg tuller ikke når jeg sier jeg har opplevd kullsyre abstinens flere ganger, det er helt forferdelig. Jeg er alt for dårlig til og holde meg unna brus, så mitt første steg i riktig retning er og kutte ned på brusen - og heller bytte det ut med kullsyreholdig vann. wish me luck haha!

//: That I'm addicted to carbonated. Im not kidding when i say i have had withdrawal, its not a good thing. Im way to bad to stay away from soda, so my first step in the right direction is drinking less soda, and drink water with bobbles instead.

Likes

Comments


.... LOVE ME SOME MARBLE, PLEASE ❥


Jeg elsker og dulle opp tingene mine
, og iphonen min er intet unntak! Jeg passer alltid og ha på deksel, og ekstra beskyttelse til skjermen - jeg har faktisk ''kun'' knust skjermen på mobilen min èn gang, og det er flere år siden! (bank i bordet, hehe). Jeg er som sakt veldig glad i marmor, og gikk derfor for det motivet når jeg skulle kjøpe meg et nytt mobildeksel. Jeg elsker å kunne variere i hvilke jeg bruker. Jeg sikret meg et i sort, og et i rosa - kjempeflotte farger begge to! Til dagen bruker jeg det sorte, sort og gull sammen passer meg akkurat i blinken!

//: I love to spice up my things, in this case - my iPhone! I always use a phone case, and extra protection on the screen, i have only broke my screen once (for now). I am as told in love with everything marble, and went for that when choosing my new phone cases. I love to vary on the one I'm using. I got my hand on one in black, and one in pink - both of them are such beautiful colors. The one I'm using now are the black one, black and gold are fitting me quite well!

.. Jeg tror jeg må skaffe meg et i hvitt marmor også? Hehe det er lett og bli avhengig altså! Hvilke likte dere best? Det sorte eller det Rosa? Om dere også vil gå til innkjøp av nytt deksel har jeg en kode til dere som gir dere 20% rabatt på hjemmesiden til Ideal Of Sweden ❥ Koden er ''CARINA20'' Shop i vei!

//: I think i need to get my hands on a marble case in white too. Lol its so easy to get addicted! What case did you like the most? The black one or the pink? If you want to buy yourself a new phone case i have a code that gives you 20% off onIdeal Of Sweden's homepage

. The code is ''CARINA20'' Happy shopping!

Likes

Comments

God Søndag, har helgen deres vært fin? Tenk, det er søndag allerede! Ukene flyr, for ikke og snakke om helgene - vips, så er de liksom over. Ingen følelse slår følelsen av når man vet det er helg, jeg får en lykkefølelse av det, ahh må gleder dere ❥ Denne helgen har gått til avslapping og henting av ny energi for en ny uke på jobb. Jeg har kost meg mye i armkroken til kjæresten denne helgen, og vi har avsluttet kveldene i sengen sammen med serie på tv skjermen - en koselig måte og avslutte dagen på ❥ Visste dere? At når jeg først traff kjæresten for snart 6(!) år siden, så hadde jeg ikke sett en eneste serie utenom Home and Away og Hotel Cæcar? Mens på disse 6 årene har jeg sett så mange serier og filmer at jeg glemmer hvilke jeg har sett helt til jeg kjenner meg igjen i midten av filmen, hehe! Det har liksom blitt vår ting og se en serie eller en koselig film sammen.

Bukse Zara / Sko Zara / Genser Hjemmestrikket / Clutch By Malene Birger

Jeg er blitt helt forelsket i strikkegenseren min som jeg har på meg på bildet over her, den er så chunky og god! Og ikke minst varm - noe som passer meg ypperlig som den frostpinnen jeg har blitt de siste årene. Buksen er ny å den er så god og gå med, elsker når det ikke kjennes ut som om man har jeans på seg, disse må jeg få tak i flere av - en ny favoritt i garderoben.
... Nå skal jeg slappe av i sofaen før jeg avslutter denne helgen med middag å pep talk med jentene. Dette har blitt en fast greie vi gjør annenhver Søndag, en super måte å få satt av tid til venninner i en ellers hektisk hverdag. Dette er noe jeg ser frem til hver gang - en hyggelig kveld med supre jenter! ❥ Håper dere får en fin Søndagskveld videre!

Likes

Comments

.. Vann er noe som mange ser på som en kjedelig drikke, men et glass iskaldt vann er skikkelig forfriskende og godt - selv liker jeg best vann med en liten sitronskive i, det blir en fantastisk frisk og god smak på vannet ❥ Faktisk burde jeg blitt mye flinkere til og drikke vann selv, jeg tyr alt for enkelt til juice eller saft - og jeg er latterlig avhengig av brus, noe som ikke er bra i store mengder i det hele tatt. Jeg skal bytte ut brusen med kullsyreholdig vann, da jeg mistenker det er selve kullsyren jeg har vanskeligheter og holde meg borte fra. Vann er ikke kjedelig i det hele tatt, man kutte en sitronskive og ha i, eller bruke favoritt frukten din, kutte den opp og ha i glasset - da blir det straks litt lettere og få i seg.


BENEFITS BY DRINKING WATER:


1. BRA FOR HUDEN
Sliter du med uren hud, kan det og droppe sukkerholdige drikker og heller velge vann, gjøre godt for huden din.

2. HJERNEN FUNGERER BEDRE
Som resten av kroppen, består også hjernen av mye H2o, og ved å fylle på jevnlig vil også den være i bedre form og jobbe mer optimalt.

3. BRA FOR HJERTET
Er du veldig dehydrert, vil blodet bli tykkere og hjertet må jobbe hardere for å pumpe det rundt. En studie fant ut at det å drikke fem glass vann om dagen reduserer risikoen for hjerteinfarkt med 41 prosent, sammenlignet med to glass vann om dagen.

4. SLIPP HODEPINE
Opplevd at du har vært ute på byen og dagen etter har vondt i hodet? Da er nok kroppen dehydrert og trenger påfyll av vann. Drikk deg et stort glass kaldt vann istedenfor og ty til hodepine tabletter.

5. SLUKKER TØRSTEN
Visste du at vann er det som slukker tørsten mest effektivt? Brus vil for eksempel gjøre deg mer tørst og hjelper lite mot tørsten, mens vann er bevist til og være den som er mest effektiv mot en tørst kropp.

TIPS TO MAKE IT A LITTLE EASIER:

1. Ha alltid med deg en vannflaske hvor enn du går, dette gjør det lettere og huske på og drikke.
2. Drikk litt hver time istedenfor og prøve og sluke en hel flaske på en gang, dette gjør det lettere og få drukket mer.
3. Server gjerne vannet i flotte mugger og tilsett gjerne isbiter, dette får det til og se litt mer innbydende ut.
4. Drikk et glass vann vesiden av kaffen, te eller annen drikke. Dette kan være en fin måte og få i seg vann på, si du drikker fem kopper kaffe om dagen - og hvis du da har en regel om at du skal drikke et glass vann ved hver kaffekopp, er du plutselig opp i fem glass vann for dagen også!
5. Varier ved og smakstilsette vannet med fks jordbær, lime, sitronmelisseblad, melon - min favoritt er sitron eller lime.

Likes

Comments

Jeg har så mye tanker og følelser om hvordan jeg vil ha det her hjemme på interiør fronten. Det er virkelig noe jeg brenner for og koser meg skikkelig med - og forme hjemmet slik at man føler seg skikkelig hjemme. Jeg skulle aller helst reist rundt og kjøpt med meg alt på en gang, men det er ikke akkurat særlig økonomisk, og heller ikke det jeg burde bruke mesteparten av pengene på akkurat nå. Det stopper meg likevel ikke fra og titte rundt etter påfyll med inspirasjon, og være på utkikk etter nye skatter! Det er så mye flott i butikkene for tiden, og jeg drømmer meg vekk i interiør. Jeg tenker og ta litt etter litt her hjemme, men det som står høyest på ønskelisten akkurat nå er nytt spisebord - så det får bli førstemann ut. Jeg ser det for meg i hodet hvordan jeg vil ha det, men har ikke funnet det på nett enda - og hvis jeg har funnet et tilsvarende likt koster det mye mer en jeg hadde sett for meg og bruke på et nytt spisebord. Vi får se hva jeg ender opp med tilslutt.

Pidestall med blomst fra Lagerhaus / Serveringsbrett Lagerhaus / Lysekrone fra Menu / Bolle fra Lagerhaus / Lysestake fra Lagerhaus / Duftlys fra Ellos / Hengende potte fra Lagerhaus / Vegglysestake fra Menu

Stol Ellos / Speil Ellos / Vase Lagerhaus / Tralle Ellos / Duftlys HM Home

Et stort rundt speil, samt en ´´bartralle´´ er noe som står høyt på ønskelisten, og denne i marmor og gull falt jeg får, så kult og strilrent. Vaser er også noe jeg har litt manko på, så det må jeg være på leit etter. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker sort, faktisk er det favoritt fargen min - det ser man lett i garderoben min, og dette går også igjen i mye av interiøret. Sort og hvitt er favoritten - og sammen med litt grønne planter blir alt komplett. Rart hvordan man endrer stil bare på få år, før skulle alt være hvitt, sukkersøtt og ingen mørke detaljer - ja kanskje litt typisk jentete? Mens nå, elsker jeg mørke detaljer, grønne planter, sort ikke minst, så mye at jeg valgte og male ene veggen i stuen min helt sort. Marmor er også en stor favoritt. Jeg tror faktisk jeg kunne malt hele stuen sort - men jeg er litt redd for at det kanskje hadde virket veldig mørkt? Da måtte jeg såfall hatt masse spotter i taket. Hmm..

Likes

Comments

Inneholder sponsede produkter

.. Jeg har vært så heldig og fått tilsendt produkter i posten fra Urban Decay, og jeg har gledet meg sånn til og få teste de forskjellige. Jeg har jo brukt UD ganske lenge, og jeg elsker allerede foundationen og concealeren deres, for ikke og snakke om alle de flotte øyeskygge palettene de har. Heldigvis for meg hadde jeg ikke noen av produktene jeg fikk tilsendt i posten fra før av - så det passet jo ypperlig ❥ Jeg har fått testet noen av produktene, og jeg har gledet meg til og vise dere looken jeg fikk satt sammen av produktene ovenfor!

//: I have been a lucky girl and received some products in the mail by Urban Decay, and i have been looked forward to try out the different ones. Ive been using UD for quite a long time, and i fell in love with their foundation and concealer, and not to forget the amazing eyeshadow palettes they have. Luckily i didn't have any of the products i received from before. I have been able to try some of the products, and I've been wanting to show you guys what look i ended up with!

For og lage denne looken har jeg brukt Naked 3 Palettet i fargene Strange, Dust, Nooner, Buzz, Trick og Blackheart. Blushen jeg brukte heter AFTERGLOW 8-Hour Powder Blush i fargen Quiver - denne har en nydelig rosa farge, og er utrolig pigmentert. Eyelineren jeg brukte heter RAZOR SHARP i fargen Fireball, denne er utrolig pigmentert og tørker kjempe fort - og den sitter utrolig godt! Jeg fikk den ikke av med bare vann, her måtte skikkelig sminefjerner til før den i heletatt begynte og gå vekk. På leppene brukte jeg 24/7 Glide-on Lip Pencil i fargen Anarchy før jeg tok VICE Liquid Lipstick i fargen Big Bang over. Liquid Lipsticken må være den beste jeg har prøvd, og slår de fleste ned i støvlene! Kjempe lett og påføre, veldig pigmentert og kjennes absolutt ikke tørr ut på leppene - en ny favoritt ❥


//: To make this look i used the Naked 3 Palette in the colors Strange, Dust, Nooner, Buzz, Trick and Blackheart. The blush i used is named AFTERGLOW 8-hour Powder Blush in color Quiver - this has a beautiful pink color, and is really pigmented. Eyeliner i used is named RAZOR SHARP in color Fireball, this is also really pigmented and dries really fast - and it stays on really good! I almost did not get it off lol. On my lips i used 24/7 Glide-on Lip Pencil in color Anarchy before applying VICE Liquid Lipstick in color Big Bang. The Liquid Lipstick must be the best one I've ever tried! Really easy to apply, amazing pigment and feels amazing on the lips - not dry at all, my new favorite!


... A PERFECT MIX OF NUDES

Likes

Comments

. . . . . .

... Jeg er vel ikke alene når jeg sier at det og finne en god foundation ikke alltid er en enkel sak? Det finnes jo et hav av forskjellige merker og velge mellom. Noen har full dekkevne, mens noen såvidt vises på huden. Hva man foretrekker er selvfølgelig forskjellig fra person til person, men jeg tror alle er ute etter det samme ikke sant? - nemlig en sunn, vakker glød. Jeg har prøvd mange forskjellige, og jeg har mine favoritter. Faktisk, så klarer jeg ikke velge èn. Det avhenger blant annet om hvilke årstid, og ikke minst om huden min har utbrudd eller ikke - og for ikke og glemme det og skille mellom hverdag og fest. Jeg har mange foundations, men de som er avbildet er mine favoritter på nåværende tidspunkt ❥

//: I guess I'm not alone by saying that finding a good foundation is not always the easiest? Its so many different brands out there to choose between. Some with full coverage, when others barely shows. Of course it depends on each person, but i guess we all are looking for the dame thing right? - a wealthy, beautiful glow. I have tried many different ones, but i must say that i can't choose only one. It depends on what time of year it is, if my skin is bad and needs full coverage, and not but least party makeup or day makeup. I have a lot of different foundations, but these are my favorite ones at this point.


THESE ARE MY FAVORITES..

1. MAKEUP FOREVER ULTRA HD FOUNDATION
Denne kjøpte jeg når jeg var ute og reiste sist, ettersom jeg ikke vet om noen butikker som selger den i Norge? Denne hadde jeg hørt mye om på forhånd, og det sies at den har en helt utrolig dekkevne. Jeg skvatt litt første gangen jeg prøvde den - konsistensen er det ikke noe og si på, lett og påføre og har en normal dekkevne. Jeg følte ikke den dekket så bra som ''alle'' skulle ha det til. Den dekker det den skal, samtidig er den perfekt for lys og foto. Denne er den som er blitt mest brukt siden jeg kjøpte den!

//: This one i bought when i was out traveling since i dont know if they sell this in any stores here in Norway. This one I've heard much about, and its said to have the most amazing opacity. I was a little shocked the first time trying this one out - the consistency of it is good, easy to apply and have a normal opacity. I did not feel it covered the skin as good as ''everyone'' said. Its covering what it is supposed to, and at the same time its perfect for lightning and photography. This one I've used the most since i bought it.

2. TOO FACED BORN THIS WAY
Denne elsker jeg! Jeg bruker den når jeg skal ut på byen like lett som jeg bruker den til hverdags. Teksturen på denne er også upåklagelig. Denne kan også bygges opp uten og bli for tung på huden.

//: I love this one! I use it when I'm going out as much as everyday. The texture on this is amazing. You can build this on your skin aswell without getting to heavy on the skin.

3. URBAN DECAY NAKED SKIN FOUNDATION
Denne er utrolig lett i konsistensen, og det føles nesten som vann når man påfører. Den dekker også veldig bra for og være så lett, og den holder hele dagen uten og etterlate seg flekker på huden.

//: This one is so light in consistency, it almost feels like water when applying it lol. It also covers really good to be so light, and it stays on the whole day without leaving spots on the skin.

4. FRØYA PHOTO FINISH FOUNDATION
Denne bruker jeg som oftes til hverdags. Lett og påføre og gir en god dekkevne om huden ikke har mye utbrudd. Veldig lett og bygge opp også, og holder veldig godt på.

//: This one i use on the daily basis. Easy to apply and gives a good covering if the skin is healthy. Easy to build up, and stays on the whole day.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

- Inneholder sponsede produkter


IMPROVE YOUR SKIN AT HOME... WITH SWISS CLINIC


.. Jeg har helt siden ungdomstiden slitt med huden, heldigvis i en mye mindre grad en den gang. Nå er huden min bedre en den noen gang har vært, men alle hud problemene opp igjennom har satt sine spor i huden - nemlig store porer. Det kunne selvfølgelig vært mye verre en det - men for meg har jeg hatt et ønske om og forminske porene så mye som mulig, det viktigste er jo at man trives selv ❥ Nå har jeg funnet en måte og få bukt på problemene mine, og det beste av alt - det kan gjøres i sofaen hjemme!

Jeg har vært så heldig og få teste ut Skin Roller eller derma roller som noen også kaller det. Denne har blitt brukt bla av Komikerfrue og Anna Rasmussen. Skin Rolleren har 540 små mikronåler laget av kirurgisk stål. Etter noen få minutters bruk lager den tusenvis av tynne mikrokanaler i huden. I kombinasjon med bruk av riktig hudpleieprodukt oppnår du en rask og naturlig legeprosess. Etter behandlingen med Skin Roller absorberer huden opptil 300 % mer påført serum eller gele, takket være mikrokanalene. Når du drar rolleren over huden i ulike retninger, stimulerer den produksjonen av nytt bindevev og hudceller, som i sin tur sletter ut ujevnheter og gir deg en friskere hud.

.. En hudroller bidrar til fornying av huden blant annet gjennom økt kollagenproduksjon og økt blodsirkulasjon. Den er et utmerket redskap for anti age-behandling, fjerning av hudormer og for å gi huden spenst og glød. En dermaroller er et perfekt verktøy for å behandle og fornye huden på egen hånd. Visste du? At man ikke bare kan bruke denne for store porer? Man kan også bruke den ved andre problemområder som: Aknearr, eksem, sol og pigmentflekker, rynker, slapp hud, cellulitter - og dette er bare noen av dem!

Jeg var selv veldig i tvil på hvilke størrelse jeg skulle velge, så det passet meg ypperlig at de har egen lengde guide inne på nettsiden deres, sånn at man er sikker på at man får riktig lengde etter hvilke problemer man vil bli kvitt. Det er så mye lettere, og ikke minst økonomisk når man kan gjøre slike behandlinger hjemme ❥

Om du vil lese mer om produktet, så kan du klikke deg inn HER!

Likes

Comments


... God Mandag fininger, har helgen deres vært bra? ❥ Selv har jeg hatt en veldig flott helg, og nå er jeg klar for en ny uke! Jeg synes ikke Mandager er så aller verst, jeg? Jeg har fri fra jobb idag, og har utnyttet det til det fulle ved og ligge ekstra lenge i sengen på morgenkvisten, før jeg flyttet meg inn i stuen med en kaffekopp og trykke meg igjennom det som var og oppdatere seg på. Aaah, det er ikke mye som slår late morgener altså!

//: Good Monday, how have your weekend been? In my case the weekend has been great, and now I'm ready for a new week! I dont think Mondays are that bad? Im off work today, and I've been taking advantage of that and been in bed for extra long this morning, before moving in to the living room with a cup of coffee and update myself on todays news. Ahh, nothing beats lazy mornings!

. . . . .


THE PERFECT PINK ❥

... For noen uker tilbake siden dumpet en pakke ned i posten som jeg hadde bestilt en kveld jeg surfet litt rundt etter et par nye sko. Vel... Jeg endte ikke bare opp med èt par nye sko, men tre! Og disse var altså en av dem - se på den flotte fargen? Dus rosa sko, også med den kule detaljen der det ser ut som sløyfer foran? Jeg elsket utseende på disse, og i tillegg er de i imitert skinn - passet meg midt i blinken! Nå gjenstår det bare og vente på at våren melder sin ankomst slik at jeg kan få tatt disse i bruk - sånn som det er nå passer det seg ikke akkurat og luffe rundt i slike sko, spesielt ikke når det er snø ute, hehe! Disse fant jeg forresten på nettsiden til Zara om noen skulle lure ❥ Og det er ikke så alt for lenge siden jeg bestilte dem, så de har nok flere par inne! Jeg elsker slike impuls kjøp, det er ofte de beste!//: A few weeks ago i got a package in my mail that i bought a late evening i was surfing online after some new shoes. Well... I didn't end up with only one pair, but three! And this was one of them - look at that lovely color? Light pink shoes, and with an amazing detail that looks like bow's in front? I loved the look on these! Now I'm only waiting for the spring to arrive so i get to use these beauties! I found these on Zara if anyone is wondering where i bought them. I love the impuls shopping, it often turns out to be the best buys!

Likes

Comments....YES TO NEW BEGINNINGS

Det siste døgnet har jeg mildt sakt vært ganske oppgitt, frustrert og utav meg - men nå er det meste klart! Som dere ser har jeg skiftet blogg plattform, og jeg er klar til og starte med blanke ark her hos Nouw gjengen. Jeg ble veldig glad når jeg fikk spørsmål om jeg ville flytte bloggen min over til deres plattform, det må vel bety at jeg gjør noe riktig, ikke sant? JAA! Det er jo et nytt år, og jeg føler meg klar for nye utfordringer, litt nytt skader aldri. Jeg håper dere syns bloggen er bra? Jeg personlig er veldig glad i det nye designet, og jeg håper dere finner inspirasjon og godt lesestoff her inne ❥ Jeg har en god følelse angående dette, og jeg kjenner jeg får en skikkelig inspirasjons boost ved det hele! En ting jeg har funnet ut mens jeg har jobbet for og få denne bloggen oppe og gå er det at design oppsett og lignende ikke er min greie, jeg har ved flere anledninger dratt meg i håret når noe har gått skeis, hehe. Men NÅ dere, er det meste klart!

Jeg har mye inspirasjon, og har derfor tenkt og utfordre meg selv. Jeg har derfor tenkt og være med på en liten challenge som kalles #nouw30daychallenge som du kan lese om HER! Kjapt så går det altså ut på og blogge minst èn gang for dagen i 30 dager - det skal jeg vel klare? Ambisjonene mine med tanke på dette er jo og utvikle meg selv og bloggen enda mer i denne perioden, men ikke minst og levere gode innlegg for dere. Jeg elsker jo og skrive, og bloggen er mitt lille fristed ❥ På disse 30 dagene håper jeg at jeg kan dele tips og triks med dere, men ikke minst og inspirere dere - ingenting gjør meg mer takknemlig. Og hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om i disse tretti dagene, så tips meg - jeg gjør jo dette for meg selv, men også for dere som hver dag bruker tiden deres på og klikke dere inn på bloggen, det setter jeg ufattelig stor pris på!

Nå skal jeg nyte resten av fredagskvelden under pleddet i sofaen og oppdatere meg litt på sosiale medier før det blir full avslapping resten av kvelden, med andre ord en perfekt fredagskveld! ❥

Likes

Comments

· HOW TO FILL IN BROWS NATURALLY ·

... Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som føler meg naken om jeg sminker meg, og ikke får sminket brynet? Jeg har alltid vært avhengig av og ha noe på brynene om jeg først sminker meg - og jeg føler øyebrynene er det som rammer inn ansiktet. Jeg personlig liker best fyldige bryn, og det kan ha noe med at jeg hadde så tynne bryn en gang at det så ut som to streket, og det var ikke særlig vakkert. Når jeg skal noe spesielt liker jeg ofte og gå litt mørkere i fargen, og kanskje være litt mer ''nøye'' med påføringen - mens til daglig dags liker jeg best at brynene ser naturlig ut, og kanskje ikke like presist.

Et lite tips er også og ikke gå mørkere i fargen på brynene en hårfargen din..

En liten ting man også kan huske på når man vil at brynene skal se så naturlig ut som mulig, er og finne en brynsfarge som er et hakk lysere en dine egne hår, dette vil gjøre at man ikke ender opp med for ''harde'' kanter, som kan gjøre at brynene kjapt får det litt ''påklistrede'' utseendet. Og det vil vi vel ikke? Under vil jeg dele noen tips som gjør at dere kan oppnå bryn som ser naturlige og fyldige ut.

1. VELG RIKTIG FARGE Igjen, dette er en viktig ting om man skal oppnå så naturlige bryn som mulig. Om man har sorte hår, vil det ikke se så naturlig ut om man velger en sort skygge eller pomade og fylle in brynene med - da vil man bare ende opp motsatt av det man vil her, nemlig naturlige bryn.

2. SKISS IN BRYNENE DINE Det jeg starter med, er og bruke en penn med for og skisse inn brynene. Med dette mener jeg og ramme inn brynene slik man vil ha dem, før man fyller i farge. Her skal man være veldig lett på hånden, og ikke ta for hardt i.

3. FYLL I FARGE Når dette er gjort, pleier jeg enten og bruke en DipBrow til og fylle i farge - da bruker jeg en så rett kost som mulig, min favoritt er DENNE ← Og det jeg gjør da er og ''tegne'' på hårstrå. Her trenger de absolutt ikke se perfekte ut, poenget er bare og få tegnet på hårstrå sånn at det ser naturlig ut. Jeg tar svakt i ytterst, og litt hardere når jeg nærmer meg slutten av brynet.

4. PASS PÅ AT HÅRENE HOLDER SEG PÅ PLASS Når jeg er fornøyd med både form og farge, går jeg over med BrowGel for at hårene skal holde seg på plass. Når jeg går for naturlige bryn pleier jeg og børste de litt ''bustete'' sånn at de ikke ser like tilgjort ut.

Sånn ender du altså opp med naturlige, fyldige bryn. ♥

Likes

Comments

... Er det noe jeg alltid har hatt interesse for, så e det steiner. Jeg husker når jeg var på sommer besøk hos Oldemoren min, og jeg gikk og plukket steiner i oppkjørselen hennes - mange forskjellige, og jeg husker mange av de lignet meteorer. Jeg hadde samlet en hel pose av forskjellige steiner, og jeg husker at om sollyset traff bakken lignet det på et hav av diamanter som glinset. Rart hvordan enkelte ting setter seg i minnet? Heldigvis går jeg ikke rundt og plukker opp stein lengre, det kunne blitt mye og tatt vare på tilslutt. Men noe jeg derimot har fått øynene opp for - er krystaller. Det er så mange flotte krystaller, og jeg har tenkt og kjøpe meg en liten samling - dekorative er de jo også, så de passer bra til og dekorere med hjemme også. De finnes i alle fasonger og størrelser, spesielt ønsker jeg meg en ring med en slik sten i, eller et litt lengre kjede. Jeg elsker de, mine favoritter er nok de sorte og de rosa - de brune er også en favoritt! Jeg gleder meg til og gå til innkjøp av slike, noen som forresten vet og kanskje har erfaring ved og kjøpe slike?

Vet dere? Hver type krystall har en forskjellig mening, og hjelper mot forskjellige ting. Man kan bruke disse til krystall healing - hvor fantastisk er ikke det? Jeg vet ikke med dere, men jeg tror at det hjelper.

.. Jeg vil anbefale dere og søke opp de forskjellige krystallene, og finne ut hvilke som kunne hjulpet deg. Jeg søkte litt rundt over på nettet for og finne ut hvilke jeg kunne ha bruk for, og jeg endte opp med TOPAZ, ONYX, QUARTZ og AMETHYST ♥ Det jeg får ut av de forskjellige steinene, og meningene med de er ↓ Du kan søke på sider som pinterest, we heart it og google for og finne kart over de forskjellige meningene de forskjellige steinene har.

· T O P A Z · Balanserer hormoner, og kjemper mot aldring.

· O N Y X · Renser hjemmet ditt for negativ energi, og klarner luften.

· Q U A R T Z · Hjelper mot stress og frustrasjon. Letter også på angsten

· AMETHYST · Hjelper mot hodepine og utmattelse. Fremmer gode drømmer og god hud.

Likes

Comments

· I AM SUPER STUBBORN ·

..Jeg tøyser ikke når jeg sier at jeg er en ekstremt sta person - det kan selvfølgelig være en positiv ting også, men i mitt tilfelle er det ikke alltid det. Jeg hater og ha feil, og ender som oftes opp i lange diskusjoner fordi jeg er for sta til og gi meg. Misforstå meg rett, jeg har ingen problemer med og innrømme mine feil - men de gangene jeg vet jeg har rett, har jeg vanskeligheter med og gjemme den ''sta Carina'' hehe. Det har med andre ord blitt lyd i heimen de gangene jeg ender opp i diskusjon med en person som er like sta som meg. Heldigvis ler vi godt av det etterpå.

//: Im not kidding when i tell you I'm such a stubborn person - it can be a positive thing too, but in my case thats not always the case. I really hate being wrong about something, and I'm ending up in long discussions because I'm to stubborn to let it go. Dont get me wrong, i have no problems admitting my mistakes - but those times i know I'm right, i have problems hiding the stubborn Carina lol. I mean, its been getting loud at home those time i have been in discussion with people just as stubborn as myself. Luckily we laugh about it afterwards. 

· IM REALLY BAD AT CHECKING MY TEXT ·

.. Haha jeg blir nesten helt flau over meg selv på akkurat dette punktet - jeg er så dårlig til dette! Messenger har jeg liksom null problemer med og holde oversikten over, men meldingene på selve telefonen? Katastrofe.. I skrivende stund har jeg 203 meldinger i innboksen på Iphonen - det er 203 meldinger for mye, er det mulig! Jeg vet ikke, men det tikker inn mange meldinger med lite mellomrom, så sjekker jeg de viktigste og glemmer de andre, tilslutt har det hopet seg sånn opp at jeg ikke orker tanken på og gå igjennom alle sammen. Teit, jeg vet! Viste dere? At en gang hadde jeg fått så mange mail at jeg måtte slette hele mail adressen min? Den var rett og slett full, haha. Der er jeg kommet meg, for nå sjekker jeg mail flere ganger i løpet av dagen.

//: Haha im so embarrassed over myself on this point - I'm so bad at this! Messenger i have fully under control, but my text on my phone? Disaster.. On this day i have 203 unread text on my iPhone - thats 203 messages too much haha! I dont know, but the most important messages i check, and forget the others behind. And before i know, I've got too many to go trough. Lame, i know! Did you know? One time i had got so many mails in my mailbox that i needed to delete my whole mail? It was too full to use it, lol. Ive gotten so much better after that, and now I'm checking my mails multiple times throughout the day.

· I LAUGHT BEFORE  EVEN GETTING TO THE POINT ·

.. Dette er super irriterende, dere vet når dere skal fortelle om noe morsomt som har skjedd, eller kanskje en vits? Vel.. Jeg får sjeldent eller aldri fortelt de ferdig fordi jeg bokstavelig talt ler meg ihjel. Jeg tenker på hva jeg skal fortelle, også syns jo jeg dette er hysterisk morsomt, og det ender med at jeg blir sittende og le uten lyd, klappende som en sel. Irriterende for de andre? Jepp! De fikk liksom aldri høre hva som var så morsomt.. Og når jeg først har begynt og le, kan det ta sin tid før jeg får både pusten og roen igjen til å fortelle resten.

//: This is so irritating, you know when you are telling something funny that happened, or a joke? Well.. I rare or like never get to finish my story because I'm laughing at my own joke. I think about what I'm going to tell, and i think it's so funny that i end up crying out og laughter, sitting there clapping like a seal. Irritating for the other? Yup.. They never got to hear what were so hysterical funny.. And when i first have started to laugh, it can take some time before even getting my breath and calm to tell rest of the story.

· WHEN IM SAD, I BUY THINGS ·

.. Dette må være den verste, hehe. Når jeg føler meg nedfor, eller lei meg tyr jeg ofte til netthandel. Jeg skjønner ikke hvordan dette startet, men det gir meg en helt enorm lykke følelse hver gang jeg har kjøpt meg noe nytt - det kan være et mobildeksel, liksom.. Og her forleden var intet unntak, jeg var nedfor og hadde det ikke særlig bra - hva gjorde jeg? Klikket innom salget hos Zara, og det ble plutselig til mange par sko og utallige nye klesplagg. Herregud her må jeg skjerpe meg altså, haha. Høres jo ut som om jeg er en skikkelig raring - det verste er jo at jeg føler meg i så bedre humør etterpå. 

//: This must be the worst one. When I'm feeling down, or sad i often shop online. I dont know how this started, but it gives me an enormous feeling whenever i buy myself something new - like, it can be a phone case lol. And the other day was no exception, i was feeling down and had a really hard time - and what did i do? Clicked in on Zara's January sale, and ended up buing pairs of shoes and countless new clothing's. Oh my i need to get a hold on myself lol. I must be sounding like a maniac at this point - the worst part is that I'm feeling so much better.

Likes

Comments

T H E    P I N K   M Y S T E R Y    B O X   ♥

Januar, og det vil si en ny mystery box i postkassen! Når jeg fikk varsel inne på posten appen om at en pakke fra Glossybox (sponset produkt) var på vei, har jeg vært inne og sjekket forsendelsen hver dag - er jeg den eneste som gjør sånn når man vet man har en pakke som snart treffer post kassen? Hehe jeg klarer hvertfall ikke og styre meg, noe av det kjekkeste jeg vet er nemlig og få pakker i posten, det føles nesten som julaften! Jeg er jo veldig opptatt av skjønnhet og velvære, så en slik boks som dette tilsendt hver måned 5 skjønnhets relaterte produkter passer meg midt i blinken! Dyrt er det heller ikke, om man abonnerer på Glossybox koster det kun 179,- per måned, og da får man en eske tilsendt i posten. Innholdet varierer jo fra måned til måned, noe jeg synes er veldig kjekt - da blir det som en liten mystery box ♥  Du kan også velge mellom 3,6 og 12 måneders abonnent, eller du kan ha et løpende om man ønsker. Om du vil lese litt om de forskjellige man kan velge kan du klikke deg inn HER ←

· THIS MONTH'S PRODUCTS ·

STUDIO 10 Makeup Mist Glow-Plexion Setting- og fuktighetsspray i et og samme produkt! Dette profuktet bevarer din statementlook hele dagen og gir samtidig huden næring og fukt!

LAQA & CO Cloud Lips ''Storm'' En høypigmentert leppestift i nyansen ''Storm'' som gir et matt og mørkt bærfarget resultat! Påfør direkte med leppestiften eller bruk en pensel for et mer jevnt resultat.

TRIND Hand Repair Lett håndkrem som raskt absorberes inn i huden og hjelper huden å produsere nye hudceller. Hånd-kremen føles myk og har en deilig duft.

GARNIER Juicy Peel Mask Ansiktsmaske med sitronekstrakt som gir glød til livløs vinterhud. Masken har en mild eksfolierende effekt på huden. Påfør masken på ren og tørr hud og la den virke i fem minutter før du skyller av.

ABERCROMBIE & FITCH First Instinct Woman EdP En nylansert feminin og delikat duft med noter av grapefrukt, vanilje og magnolia. Denne florale duften er årets absolutte ''it-duft''!

Likes

Comments

· V Æ R E N ·

Greie dager: 3. 12. 17. 26. 30. Forsiktige dager: 1. 7. 14. 18. 28.

                                                

Generelt: Du får en super-energisk start på nyåret. Det er ditt ytre liv som er viktig for deg nå. De der hjemme ser lite til deg. Helsen er bra, men faren er at du sliter deg selv helt ut.  Vær obs på dette. Ildkulen Mars sin plassering på himmelen, hjelper deg hvis nyttårsforsettet var å få tilbake din slanke linje. Ved månedens slutt må noe kanskje repareres eller skiftes ut i hjemmet.       

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Sosialt set fortsetter du nyttårsfeiringen vel inn i januar. Du er svært sosial med venner og kollegaer. Single finner flørt og svermeri her. De i forhold, bør ikke neglisjere partner og familie til fordel for jobb. Utrivelige konsekvenser kan fort oppstå.

Yrke, karriere og økonomi:

Ansvarsfulle Saturn har nettopp gått inn i ditt personlige område for yrke og karriere. Dette lover godt, under forutsetning av at du jobber både hardt og troverdig for å få den forfremmelsen du lenge har ønsket deg. Økonomien ser også lovende ut i starten på nyåret.

Prioriter: Balansekunst hjemme og ute!

· T Y R E N ·

Greie dager: 1. 5.14. 19. 24. 28. / Forsiktige dager: 3. 9. 17. 21. 27. 30.

Generelt: Din grunnleggende Tyr impuls er at hjem og familie kommer først. Men i januar har planetene lagt seg slik at du er langt mer opptatt av ditt ytre liv. Du gjør det svært bra, og får gjennomslag for dine planer. Også godt mulig at du reiser til det store utland, enten det gjelder jobb eller fritid. Lunareklipsen 31., kan resultere i dramatikk i hjemmet, enten det gjelder familie eller at noe plutselig må repareres.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Stort sett en lykkelig måned på kjærlighets fronten. Bundne Tyrer har støtte fra familien for all jobbing. Du nyter herlig og het samvær med din kjære 8.-10. januar. Da møtes Venus og din kjærlighetsplanet Pluto. Single kan godt bli stormforelsket.        

Yrke, karriere og økonomi: Jobb og karriere er det som opptar deg mest nå. Kosmos støtter opp om dine planer, og du gjør det svært bra. Du er inne i årets kanskje beste periode, og det meste går din vei. Lunareklipsen 31. kan skape en midlertidig distraksjon, men det håndterer du fint.   

Prioriter: Suksess i sikte!

· T V I L L I N G E N E·

Greie dager: 3. 7. 17. / Forsiktige dager: 2. 5. 12. 19. 23. 29.

Generelt: Ved årets første måned, vinner du mest ved å samarbeide med de rundt deg. Tiden for å få gjennom egne ønsker og planer, kommer senere. Du er svært travel, og som oftest ser det ut for dine omgivelser som om du er på tre forskjellige steder samtidig. Den lunare eklipsen 31., vil påvirke alle former for kommunikasjon. Vær oppmerksom her, og hold hodet kaldt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Som en oppfølger på jule- og nyttårsfestlighetene, er du med på det meste i sosiale sammenheng. Kjærlighet og romantikk blir best de første to ukene. Du har aldri vært sjenert av deg heller. Er det noen du vil bli bedre kjent med, nøler du ikke.

Yrke, karriere og økonomi: Gå med flyten er en fin filosofi denne måneden. Du er et geni på nettverksbygging, og dine samarbeidsevner gjør deg populær blant kollegaer. Den 1. og 2. samt 17. til 30. er gode perioder når penger kommer til deg. Lunareklipsen 31. viser hvor du må legge om din finansstrategi.

Prioriter: Energiflyt!

· K R E P S E N ·

Greie dager: 1. 5. 10. 20. 24. / Forsiktige dager: 4. 7. 15. 22. 28.

Generelt: Du er både opptatt hjemme og ute i januar. Tempoet tar seg opp som måneden skrider frem, men du har fortsatt bakkekontakt. Mange gode muligheter kommer din vei. Kan hende du føler deg litt skral i denne kalde årstiden. Helsen er ikke dårlig, men du kan mangle energi. Ta tak i dette, og jobb aktivt for å øke energinivåene. Da holder du best de uønskede basiller på avstand.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Alvorlige Saturn, din kjærlighetsplanet på ditt område for ekteskap og kjærlighet, legger ingen demper på alt det sosiale som skjer. Likevel er du mest sosialt aktiv i karrieresammenheng. Romantikk og flørt kan likevel skje m, enten dere treffes i kantinen eller en kveld på byen.

Yrke, karriere og økonomi: Ved årets oppstart kommer du inn i en periode hvor jobb og karriere blir viktigere. Lunareklipsen 31. påvirker deg strekt. Månen er også din ledende planet. Eklipsen skjer på ditt område for indre ressurser og finans. Du får en fin anledning til å omorganisere for fremtidig vekst.

Prioriter: Vær takknemlig for Universets gaver!

· L Ø V E N ·

Greie dager: 3. 7. 12. 22. 26. 30. / Forsiktige dager: 6. 9. 17. 24. 27.

Generelt: Dette er en fin måned for å opptjene Karmiske stjerner, eller bonus poeng. Planetene er plassert slik at du må la andres ønsker og planer gå foran det du selv vil. Dette blir litt vanskelig i starten, men du klarer brasene fint! Du får snart bestemme selv igjen. Lunar eklipsen 31. skjer i ditt eget stjernetegn. Du får klarsignal til å redefinere deg selv og ditt ansikt utad.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Din popularitet er skyhøy i januar! Du er jo så snill og prioriterer alle andre foran deg selv. Fra 20. kommer strålende Solen på ditt område for kjærlighet og ekteskap. Romantikk og het erotikk blomstrer opp som engler i snøen.

Yrke, karriere og økonomi: Dine gode samarbeidsevner i januar faller i god jord på jobben. Positive energier 15., mellom Pluto og Jupiter på ditt område for daglig arbeid, gir deg klarsignal til å ta den samtalen med sjefen om hvorfor akkurat du skaper ekstra verdi for arbeidsplassen som helhet.

Prioriter: Uante muligheter!

· J O M F R U E N ·

Greie dager: 1. 5. 9. 14. 24. 28. / Forsiktige dager: 2. 8. 12. 20. 26. 29.

                                                           

Generelt: Du får en fabelaktig start på nyåret! Planetene på stjernehimmelen er på fremmarsj, og gir deg grønt lys for planer og ambisjoner. Har du en idé eller et prosjekt du vil lansere, gjør det mellom 17.-30. januar. Lunareklipsen 31. påvirker deg ikke så mye, men vil heller påvirke din spirituelle overbevisning. Følger du en religiøs leder eller guru, vil du få en overraskelse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: En lykkelig måned, også innen romantikk. Du har mye gøy i morsomme sammenheng, enten du er på fest, på byen eller andre sosiale tilstelninger. Du har nok penger til å spandere på din partner eller kjæreste, nyt tiden!

Yrke, karriere og økonomi: Det meste på jobben går din vei, spesielt andre halvdel av januar blir bra. Din planet for finanser, vakre Venus, er på ditt område lek, kreativitet og moro. Inntjening kan komme fra fornøyelige aktiviteter, så vel som at du koser deg skikkelig når du bruker penger.

Prioriter: Gå for det!

· V E K T E N·

Greie dager: 3. 7. 12. 17. 26. 30. / Forsiktige dager: 1. 4. 11. 15. 22. 28. 31.

 

Generelt: Du er diplomatiets mester, og et av dine store talenter er å samarbeide med andre. Dette beskriver godt årets første måned. Nettopp fordi du er så flink til å samhandle, lykkes du nå. De aller fleste puslespillbitene faller slik du vil. Helse er bra, men du mangler kanskje litt energi etter all nyttårsfeiringen. Sørg for nok ro og hvile. Lad energien med deilig aromaterapi eller massasje.       

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Venus og Mars, som også er dine kjærlighetsplaneter, treffes i het omfavnelse 8.-10. januar. Som om ikke dette var nok, sørger libido-sterke Mars for at du får en fin gave eller to. Både single og de med partner får det de trenger fra nære og kjære.

Yrke, karriere og økonomi: Din ledende planet, sjenerøse Jupiter, befinner seg på ditt område for finanser. Mulig du får en uventet utgift tiden rundt 12. og 13., da har du penger nok til å ordne opp. På jobben bør du unngå uenigheter med sjefen eller kollegaer 26. Spill heller på diplomatiets strenger.

Prioriter: Velstand!

· S K O R P I O N E N ·

Greie dager: 1. 5. 10. 15. 20. 28. / Forsiktige dager: 3. 6. 13. 17. 24. 30.

Generelt: Planetenes fremoverbevegelse størsteparten av måneden, gir deg god impetus til å lykkes med dine planer. Det meste går slik du vil. Ditt ytre liv går bra. Helse og energi er på en stigende kurve. Mulig at du anskaffer nytt teknologisk utstyr som forenkler hverdagen. Lunar eklipsen 31. vil skape turbulens innen eventuelle religiøse organisasjoner du tilhører. Du ser en gurufigur i nytt lys.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Du finner størst lykke innenfor hjemmets fire vegger ved årets oppstart. Sammen med din kjære partner og familien. Single kan invitere kjæresten hjem til gourmetmiddag. Andre single kan plutselig treffe en ny nabo de forelsker seg i. Familien kan også finne på å spille Kirsten Giftekniv.

Yrke, karriere og økonomi: Oppstarten på året ser bra ut for finansene dine. Skal du lansere et nytt prosjekt, er 17.-30. den beste tiden. Lunareklipsen 31. skjer på ditt område for karriere. Endringer kan skje både innen din bransje og på arbeidsplassen din. Nye muligheter kommer til deg.    

Prioriter: Hjemmet er min borg!

· S K Y T T E N ·

Greie dager: 3. 7. 12. 17. 22. 30. / Forsiktige dager: 5. 8. 16. 20. 26.

Generelt:Som super-optimist har du vind i seilene i januar. Planetenes fremmarsj hjelper deg å lansere dine ideer og prosjekter. 17.-30. er den beste perioden. Lunareklipsen 31. kan forårsake dramatikk. Prøv ikke å være på reisefot i dagene rundt den datoen. Din intellektuelle overbevisning kan også bli påvirket. Enkelte kan bli involvert i nær-døden opplevelser, hvor du revurderer din oppfatning av tilværelsen.

 Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Godt mulig du har partner eller kjæreste fra et fjernt land, eller som bor i utlandet. Lunareklipsen 31. skjer på ditt område for store utland. Månen hersker over ditt område for de dypeste seksuelle hemmeligheter og regenerering. Mulig du gjør en altomveltende oppdagelse.

Yrke, karriere og økonomi: Du gjør det godt i yrke og jobb i januar. Overtid og ekstra innsats gir også resultat i fortjent lønn. Din planet for daglig arbeid, Venus, blir også påvirket av Lunareklipsen 31., så uventede endringer kan skje. Hvis du reiser i jobbsammenheng, prøv å unngå dagene rundt eklipsen. Jobb heller hjemmefra.

Prioriter: Spenn setebeltet!

· S T E I N B U K K E N ·

Greie dager: 5. 10. 15. 20. 24. / Forsiktige dager: 1. 7. 11. 18. 22. 28.

Generelt: Mange av planetene er i ditt eget stjernetegn i januar. Dine Steinbukk egenskaper blir styrket, på både godt og vondt. Ikke overdriv med å organisere absolutt alle rundt deg. Helse og energi er sterke, og din nedtonede og eksklusive personlige stil blir fremhevet. Nå er du også uavhengig av andre mennesker. Prosjektene dine lykkes uten at du trenger godkjenning.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Din karisma er sterk nå, og din eleganse tiltrekkende. Du er sosial både innen karriere og privatliv. Kjærligheten er der for deg, men du kan virke avvisende uten å være klar over det. Du selv må gjøre en ekstra innsats. Vær demonstrativ og vis varme.

Yrke, karriere og økonomi: Du jobber ekstra mye i januar. Kosmos styrker dine spesielle egenskaper. Bare pass på og ikke overdriv. Nye ideer og prosjekter går strykende mellom 17. og 31. En uventet kostnad kan oppstå rundt 17. januar i forbindelse med ditt daglige arbeid.  Alternativt må du kanskje hjelpe din kjære partner finansielt.

Prioriter: Nå kan du lykkes!

· V A N N M A N N E N ·

Bra dager: 7. 12. 17. 22. 27. / Forsiktige dager: 3. 10. 13. 21. 24. 31.

Generelt: Du bestemmer over livet ditt nå i årets første måned. Du er særs uavhengig, og trenger ikke andres godkjennelse for å nå målene dine. Dette betyr ikke at du kan behandle andre dårlig, kun at du er din egen sjef. Til tross for at du er fokusert på ditt ytre liv, skjer det mye på innsiden. Du er inne i en sterk spirituell fase. Det «Guddommelige» er tilstede overalt i livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Din kjærlighetsplanet, strålende Solen, er på ditt spirituelle område frem til 20. Kanskje du og din partner utforsker Tantralæren sammen? Lunareklipsen 31. skjer på ditt område for kjærlighet og ekteskap. Forhold blir testet, hold hodet kaldt.

Yrke, karriere og økonomi: Dette blir en svært vellykket måned på karrierefronten. Din karriereplanet Pluto, mottar særs gode energier både 8.-10. og 24.-25. januar. Prosjektene dine lykkes og nye muligheter dukker opp. Lunareklipsen 31. påvirker ditt daglige arbeid, forvent endringer og nye oppgaver.

Prioriter: Prima oppstart!

· F I S K E N E ·

Bra dager: 1. 9. 14. 19. 24. 28. / Forsiktige dager: 5. 12. 16. 23. 26.

Generelt: Januar er stort sett fokusert på ditt ytre liv og virke. Til tross for at du er empatisk Fisk er det også viktig for deg å lykkes i verden. Planetene står deg bi. Familie og hjem tar mindre plass nå. Helse og energi er bra nå, men Lunareklipsen 31. fører til at du går gjennom og endrer helse- og kostholdsopplegget ditt. Healing terapier som Reiki er bra for deg nå.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Er du gift eller har kjæreste, ser han eller hun lite til deg. Du er så opptatt! Party-Fiskene fortsetter festen fra nyttår, og finner flørt og svermeri på hjemmebane. Er du singel, kan hende et familiemedlem presenterer deg for den søteste du har sett på lenge!

Yrke, karriere og økonomiDu er veldig opptatt med jobb og karriere i årets første måned. Ditt nettverk med venner og kontakter hjelper deg også fremover her. Den 27. kommer energiske Mars, din finansplanet, inn på ditt område for karriere. Bonus og lønnsøkning kommer din vei.

Prioriter: Ikke overdriv!

 

Likes

Comments

... Se så flotte? Jeg var innom hos WellMed igår for og fikse neglene mine igjen (sponset behandling) - og jeg er så fornøyd! Husker dere at jeg fortalte om at jeg har testet noe nytt som har kommet på markedet? SNS Negler, du kan forøvrig lese innlegget jeg skrev om det HER ← Jeg fylte på neglene ca en uke før Julaften, og tok påfyll igår. Jeg er helt overrasket over hvor godt neglene har holdt, ikke har de løsnet eller sprukket, men det viktigste med alt - neglene mine er sterkere nå en hva de var før jeg tok SNS, er ikke det fantastisk? Jeg som alltid har måttet ta lange pauser mellom hver gang jeg har hatt Gelè eller Akryl negler fordi neglene mine har vært så skjøre og ødelagte etterpå.

Denne gangen gikk jeg for litt kortere negler, og en nydelig nude farge - så klassisk og fint! ❥ Målet mitt er og kun ta SNS oppå mine egne negler etter hvert, når de er blitt lange nok. Sunne er de i hvertfall blitt, og ingenting er bedre. Det var en stund jeg trodde jeg ikke kunne ha negl forlengelse siden alt jeg har prøvd har løsnet innen to uker, jeg har til og med blitt fortalt av andre negl designere at de trodde neglene mine frastøtet seg produktet siden det ikke ville sitte. Nå har jeg hvertfall funnet noe som funker for meg, og endelig kan jeg ha vakre negler i lengre en to uker, hehe.

N U D E S   F O R   T H E   W E E K E N D ❥

Ønsker dere en riktig God Helg! xx

Likes

Comments

Subscribe
Nouw Magazine