Header

Lite bilder som jag tog när jag var på ghost på grönan. Tänk vad mobilkameran kan chocka, vill tillägga att jag har zoomat(!!)

Efter väldigt lång tid (cirka ett halvår kanske?) från att jag startade denna blogg så tänkte jag faktiskt lägga upp ett inlägg. Funderar över om jag faktiskt ska blogga här eller om jag ska göra det på en annan som jag skaffade förra veckan. Vet inte om nattstad riktigt passar mig. Saknar en kod/stilmall något enormt. Saknar även att blogga. Vilken blogg jag än väljer att blogga på kommer det inte vara en vardags blogg. Det blir en som precis som den här var tänkt att bli någon form av fotoblogg, tipsar om saker blogg + nageldesigner. Kanske lite sminkningar och inredning då det fortfarande är något jag gillar. Men det var det jag hade tänk att få in i mina tipsinlägg. Sminkningarna skulle dock endas vara typ halloween sminkningar eller liknande.

På tal om halloween så är det ju just det snart. Gaaaahhhh (exstas) har kommit på att jag verkligen hissar halloween. Stämningen, lov (i alla fall i år), smink + utklädnader osv osv. 

Det var väl i stort sett det jag hade att säga. Eller nja, designen... Gillar det inte riktigt så ska fixa en ny om jag bestämmer mig att stanna här ett tag i alla fall. Som sagt, saknar min stil/kodmall. 

Likes

Comments