Hej skønne læsere. I dag er det valentines day og jeg ligger lige nu alene hjemme i min seng, jeg skal dog være sammen med min kæreste i aften, men ikke noget specielt, bare som vi plejer. Selvom der lige nu er røde roser og hjerte formet chokolade over alt på internettet, tror jeg ikke jeg er den enste som ikke går op i det. Jeg mener, er det overhovedet noget man går op i i Danmark? Egentlig ville jeg måske ønske det var noget man virkelig gjorde i Danmark, men det føler jeg sgu bare ikke det er, så ville have det lidt mærkeligt med at lave et stor show ud af det. Meeeen, bare fordi jeg ikke fejre valentines dag, sååå elsker jeg at se billeder fra alle dem der gør, og alle de gode tilbud der er i dag, klager jeg nu heller ikke over!

Til jer der fejre, i må have en FANTASTISK valentines dag, og til jer der ikke gør, i må også have en FANTASTISK dag!


Knus! <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

​Jeg er lige nu i gang med at tage mit kørekort, OG jeg er så frustreret, som så mange andre nok også er, når de er i gang. Jeg har haft alle mine teori timer, så nu handler det altså bare om at terpe teori på nettet, men jer er så nervøs! Jeg er virkelig typen der bliver mega nervøs ved alle prøver. Der er stadig flere dage til jeg skal op, men jeg ryster seriøst over alt i kroppen. Jeg ligger for det meste mellem 1-5 fejl, men så får jeg pludselig 12 fejl i en og 7 i en anden!!!! Jeg bliver bare i tvivl om alting lige pludselig, altså helt ærligt, MEN der er ikke andet at gøre end at øve og øve og læse og læse, så jeg krydser fingre!! :O 

Likes

Comments

JA FUCKING TAK! Januar gør det virkelig godt i år, i hvertfald fra udsalgs linjen. Jeg har samlet et par udsalgs favoritter som jeg synes er mega fede. Bh fra Samsøe & Samsøe er nok min favorit, dog er skoene fra Ganni, virkelig meget ude af min komfort zone, men måske skulle man prøve noget nyt? I dont know... Men nu vil jeg ihverfald kigge videre og finde de bedste tilbud, og mon så ikke at kortet kommer frem :D

Likes

Comments

Contains affiliate links

​​

Ja, altså nu er vi godt ​nok lige landet i november, men jeg er altså allerede i julestemning. Jeg plejer hvert år ikke og ane hvad jeg ønsker mig når folk spørger, så i år er jeg i god tid, hehe. Jeg har prøvet at finde lidt af hvert, egentlig skal jeg ikke flytte hjemmefra foreløbig, men kan man starte med et samle for tidligt? Det tror jeg ikke :P 

Jeg er helt forelsket i kimono jakken, synes den er SÅ fed, og en grå hoodie kan man altid lige smide på. I hvertfald håber jeg i kunne få lidt inspiration, ellers kommer der mere;) 

I må have det fantastisk<33

Likes

Comments

Ja, så er 1.g altså ovre, alle årsprøverne er overstået, og jeg kan nu officelt gå på sommerferie, men hvordan synes jeg egentlig det første år har været?

Da jeg skulle starte i 1.g, var jeg MEGA nervøs, jeg kendte bogstaveligtalt ikke en eneste i min klasse. Jeg kan huske at i starten savnede jeg min gamle klasse helt vildt! (Jeg kom direkte fra 9.klasse). Vi begyndte egentlig rigtig først at få noget "sammenhold" da vi til den første fest (Puttefesten), holdte opvarmning sammen som klasse. Jeg var 100 på at det skulle blive så fedt, og alle i klassen havde det også bare godt sammen, meeen det forsvandt stille og roligt det sammenhold. Egentlig ikke fordi det gjorde så meget, man lærte jo bare hinanden at kende og så blev man automatisk gruppeopdelt, vi blev dog lidt for meget, hvis du spørger mig.. Jeg var i en rimelig stor pigegruppe, hvilket jeg ikke har vøret i 100 år, så det var helt nyt, jeg plejede at hænge ud med drengene! Men her til sidst, har klassen faktisk samlet sig lidt igen, hvilket er pisse fedt!

Med hensyn til afleveringer og lektier, skal det hele nok gå, HVIS man gider! Det er ikke så slemt, specielt ikke efter min mening, gider du gå i gymnasiet er 1.g altså slet ikke slemt. Til tider sidder man selvfølgelig og tænker (sorry) fuck det her, men så får du afleveretalligevel og så det det. Og så er der lektierne, der vil jeg sige, at man hurtigt finder ud af hvad der er nødvendigt at lave, og hvad der ikke er (haha). Men selvfølgelig burde man bare lave det hele!

Alt i alt er jeg glad for at gå i gymnasiet, og jeg er sikker på ar få nogle fede men hårde år!

Likes

Comments

Vi kender det allesammen. Vi vil gerne se godt ud, men magter ikke lige de stramme jeans. Derfor har jeg sat dette outfits sammen, som jeg selv meget gerne ville hoppe i! Jeg er fuldstændig forelsket i de løse stribede bukser fra "Samsøe Samsøe", de pisse lækre casual, men alligevel stilet. Jeg ville egentlig bare smække en sort t-shirt på, og så er jeg helt VILD med de gule vans, som ville give et løft til det hele. Det her outfit er pisse lækkert til her om sommeren, når man ikke lige magter de stramme jeans, eller den korte nederdel, hvis i altså spørger mig!

<3

Likes

Comments