Artemis Dooleys er en kranset gekko. Crested gecko som jeg sier. Dooleys er født 23.sept 2017 hos en dyktig oppdretter i Fredrikstad. Dooleys er en vakker morf 100%pinstripe og ekstrem harlequeen med mye krem! Jeg er ekstemt stolt av å eie en gekko av denne kvaliteten! Dooleys er ikke kjønnet riktig enda. Dooleys hentet jeg 30.Desember 2017. Dooleys spiser cgd (crested gecko diett) jeg bruker merket pangea. Det er fruktpulver jeg blander ut i vann til det blir en smoothie. Det er en fruktspisende gekko, som av og til har innslag av innsekter som dubia kakkerlakker og sirisser i sin diett. Dooleys har fått smaken på innsekt og foretrekker innsekt. Arten er fra en øy som heter ny caledonia, og lever i regnskoglignende omgivelser.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Diego er leopardgekko, han er av ukjent morf, men han er en albino leopardgekko. Diego er født ca oktober 2017. Diego er importert fra Sverige. Jeg hentet han i Fredrikstad 30 Desember 2017. Diego ble fort husvarm, og han ble fort tam❤️ Diego spiser innsekter med god appetitt! Han spiser alt han blir servert. Han er en nysgjerrig og «sosial» gekko.

Likes

Comments

Lux er lille jenta mi! Min første gekko! Hun er en leopardgekko som er født hos oppdretter 5 juli 2017. Lux er en morf av typen high yellow (tangerine) hun er en ganske vanlig morf. Lux ble hentet av meg i Oslo 24.september 2017. Lux spiser innsekter, som dubia kalerlakker, sirisser og melorm.

Likes

Comments

Tenk litt over det spørsmålet er du grei. "hva gjør et menneske til et godt menneske" Er du en av de som bryr deg veldig over andre mennesker? Hva andre mennesker gjør og sier, hva de kler seg i, hvordan de generelt ser ut. Kanskje du er et lite nett-troll som spyr ut av deg med all verdens uhyggelige kommentarer. Eller kanskje du er et menneske som ikke bryr deg om hva andre sier, mener, gjør og ser ut. Er du et menneske som kan glede deg på vegne av endre? Unner du andre noe godt, unner du andre noe du ikke kan oppnå selv her i lvet?

Jeg må si at jeg har lest utallige blogger, og utallige innlegg. Jeg leser også veldig ofte kommentarene fra andre mennesker, andres meninger og fjas. Ja for ofte vil jeg kalle det FJAS. Noen kommentarer er direkte ondskapsfulle, hatske og urimelige. Med hvilken rett har disse menneskene lov til å bedømme? Dette er ofte rettet mot kjente bloggere, eller bloggere som ønsker å blogge, men som kanskje ikke er den "standeren" som folk mener at en rosablogger skal ha, utseendemessig, klestil, hår etc. Det er somregel alltid, med få unntak, at det er kun dette som folk legger seg oppi når de skriver kommentarer. La meg få ta et eks. Nå nevner jeg ikke navn, for det spiller ingen rolle. Men her har du et fint eks.

Ei jente skriver et blogginnlegg, hun har kjøpt seg ny Michael Kors veske. Hun skriver litt om vesken og om hvor fornøyd hun er, hun har lagt ut et par bilder av seg selv med vesken. Innlegget var veldig koselig, det var ei flott veske, hun er ei helt vanlig alminnelig pen jente. Det var tilfeldig at jeg leste noen av kommentarene, det var egentlig fordi jeg hadde tenkt å kommentere, men det ble ikke til at jeg gjorde det. Makan til frekke kommentarer!! Det var kommentarer som "Stygg veske" "Du kler ikke den vesken" "sorry men du er for tynn for den vesken" "Så tynn du er" "Spis mat" etc... Jeg tenker ÆRLIG talt! Skjerp dere! Hva godt får du ut av å rakke ned på denne jenta? Hvordan ville du reagert om du fikk en slik kommentar? Jeg blir direkte trist, når jeg leser slikt. Jeg får lyst til å trøste, skirve noen gledesord, og egentlig kjelle ut de som oppfører seg slik. Men jeg ønsker å respektere at en blogg ikke skal være et sted der folk driver å kjefter på hverandre og diskuterer personen i offentlighet. Dette er desverre noe jeg ser VELDIG ofte. Det kan også skje på facebook.

Det er ikke rart at enkelte velger å blogge annonymt, eller velger å ikke ha kommentarfelt. Vi jenter kan altså være så utrolige stygge med hverandre! Nettmobbing er ikke greit!! Det er blitt mye lettere å mobbe via nettet, for det skal en del til for en person å gå bort til en annen å fortelle at "Du er for tynn for den vesken" Hvorfor sier du sånn? Er du sjalu? Hva så om denne jenta var litt tynn, vi er da alle forskjellige. INGEN har lik kropp, og vi aller fleste jenter er sjenert og ufornøyd med noe på kroppen vår. Det siste vi trenger er folk som skal påpeke feilene våre. Bloggverden burde bety mye mer enn dette.

Hvis du kan velge.. Hvilket menneske ønsker du å være? Vil du være trollet, eller vil du være den som kan ønske andre mennesker godt? Trenger du å skrive en stygg kommentar? Hva slags glede gir det deg? Det må da være mye bedre å skrive en kommentar som er litt koselig, slik at denne jenten kan føle seg bra! Jeg håper du vil tenke over det. Det er som ordtaket. Det beste glede en kan ha, er å gjøre andre glad!

Amen!

Likes

Comments