Nu tror jag fan e lös.. 😫 inte nog med att man ska försöka hinna med allt på jobbet, man ska även ha ork att städa ur syrrans hus och planering av begravning så kommer ett ryggskott som grädden på moset. Precis när jag kört 45 min till syrrans hus och ska gå ur bilen så kommer smärtan.. fan, va ont.. men jag lyckades greja i huset i 2 h innan ryggen tvingade in mig i bilen igen.

Skulle ju naturligtvis slänga grejer på återvinningscentralen oxå. Måste varit en syn för gudarna att se mig knata runt där med alla påsar.

Hem igen, naturligtvis hade vi fått spontanbesök av gamla vänner, så jag blev sittandes med dem.

När dem åkte var det dax att åka och köpa belysning till det nya vitrinskåpet (som var alldeles för stort då min kära man hade höftat på måttet). Iväg till köpcentrat och barnen började förstå att mamsen inte riktigt var som vanligt. ” Måste du gå sådär? Det är pinigt”

Väl hemma la jag mig i soffan och pustade ut ca 1 min. Fan, det gör ju ännu ondare att ligga ner än att sitta😱! Upp igen.. jag vet snart inte vad jag ska göra. Inget läge känns bra. Hoppas på bättring imorgon. Om jag ens kommer ur sängen vill säga.

Imorgon är det julgransplundring här i vårt lilla samhälle. Barnen har väntat på detta så det är väl bara att ta med ryggen och barnen och knata dit.

På fredag är det begravning.. eller minnesstund med urnsättning vill jag hellre kalla det. Begravning låter så hemskt. Så i veckan ska det fixas kläder och börja leta upp alla grejer vi ska ha med oss till Gran Canaria, dit vi flyger på måndag.

När vi kommer hem börjar jag mammafitness också! Hoppas det ger mer energi än det tar. För det är verkligen det jag behöver mest av allt.. energi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blev ett riktigt dåligt slut på 2017 och inte har det blivit bättre i början av 2018 heller. Eftersom min syster hastigt dog i början på december har man sedan dess gått runt i nåt zombie tillstånd och försökt fungera. Nu väntar begravning och att försöka röja ett hus på 6 rum och kök.. Får fortsätta zombie tillståndet nån månad till så kanske man kan börja fungera normalt igen.. eller blir det nånsin normalt igen?

Likes

Comments

Trodde inte man kunde bli så här trött.. hela dagen har gått åt till att fixa bilen, handla , laga mat och bygga studsmatta. Och underhålla 2 barn samtidigt.

Vi har inte ens hunnit ta en kopp kaffe ihop utan så fort dem ene kommer in går den andre.

Imorgon ska jag ut på smurfkläder jakt, då N har gymnastikuppvisning på lördag. Det ska även bakas till detta tillfälle.
Sen ska det ordnas med Klassbollen.. anmälan ska in och pengar ska in.

Hets hets hets.. det tar verkligen aldrig slut.. jo, möjligtvis på semestern. Men då ska man måla hus istället.

Ibland skulle man bara vilja stanna det där ekorrhjulet och bara gå rakt in i skogen och sätta sig på en stubbe och andas.

Som sagt, så trött..

Likes

Comments

Idag är det dagen då det ska handlas inför nyårsmiddag, kolla reorna och hämta mina glasögon som jag så smidigt skulle justera lite själv, men som sprack o glaset. Nu är den klara iaf! 6-åringen har önskat Pokémon promenad oxå, eftersom det finns hur många som helst att ta inne i stan.

Jag har kommit på det.. eftersom jag har 2 barn som i stort sett håller mig sysselsatt under dagen, så behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte tränar. Jag rör mig konstant känns det som. Har inte ätit en måltid på väldigt länge där jag suttit still! Oftast får man resa sig 4-5 ggr för olika ärenden.

Igår kväll 20.30 då var mammarollen över för dagen. Då tog jag fram min yogamatta och gjorde några övningar. Tog en starköl ur kylen och en cigg och gick ut på altan. Fantastisk kombo..😂

Varannan dag får man sovmorgon i den här familjen om man har ledigt.. idag är det min tur att sova länge.. det går ju f*n inte.. så stönigt..

Får väl kliva upp och börja dagen med en Ipren och kaffe..

Ciao!

Likes

Comments

Natten var väl inte den bästa.. Saga, 2-åringen, låg och kliade sig och konstra ända fram till 23.. sen en sväng till vid 01 och vakna 6.30 och ville upp.. härligt med ledighet! Hoppas på en bra dag iaf!


Likes

Comments

Kände att nu var det dags att börja blogga igen.. mest för att skriva av sig. I skrivande stund ligger jag här brevid min 2-åriga dotter som jag trots alla regler och lästa innehållsförteckningar, gav pannkakor till frukost idag.. (vi åt hotellfrukost i Danmark, återkommer till denna resa i ett annat inlägg) Måste fått totalt hjärnsläpp.. till saken hör att hon är mjölkproteinallergisk, vilket gör att hon får extrem klåda, ont i magen och krypningar i hela kroppen. Lätt att sova? Nä, och det är mammas fel. Så nu ligger jag här och klappar henne på ryggen och startar en blogg.. multitasking det.

Ciao!

Likes

Comments