I just fuck this fucking cancer!!

Min läkare i örebro ringde och fråga Hur det gick här hemma efter Uppsala behandlingen. Sa att jag började känna mig lite sliten men inte värre än så.
Hon tala om att det blir ju inte  behandling  som tänkt då värderna är för dåligt, även att hjärtat ligger lite på gränsen som det alltid gjort. Jag berätta ännu en gång om mitt knä och nya bilder till Stockholm har skickats.
Hon sa att hon ska ringa högsta hönset och rådgöra. Och återkommer imorgon efter nya prover.
Hur hon skulle få tag i profferson det förstod jag inte då jag visste att han skulle till kusten på semester.
Strax därefter sitter jah framför Tv å tar det lugnt då det ringer, ett oväntat namn kommer upp på telefon som jag förstår skulle ringt på privat nr i vanlig situation.
Namnet är inte mer än min proffesor!
Han fråga snabbt Hur det är och jag säger som Jag sa till läkaren i Örebro.
Han säger snabbt , ja okej, jag tror vi ger oss här!
Blir du ledsen då?
Jag är i chock och kan inte mer en säga att tycker du att det duger så här så låter det väl bra!
-ja du har kämpat bra och varit så dukigt och ska inte alls bli besviken över att vi ger oss här på upploppet.
Biverkningar som börjar komma börjar väga tyngre än den påftestan av kroppen som blir med ytterligare  behandling. Du får ha en trevlig sommar å hör av dig om det skulle va något jag ringer Uppsala och avbokar inläggningen uppe vid Uppsala. Örebro följer upp dig hedan efter. Sen la vi på.

Jag är väl lite chockad! Detta blev ju väldigt "rumphugget" som man kan utrycka. Och undrar om detta är något bra eller dåligt???
Men då är vi åter igen där.  #Att lite på vården. De anser att cancer är borta då inga extra röntgen för vidare behandling värsta fall skulle  berövas (så skulle man kunna göra det), och med tanke på att de fick bort över 90 % på de 2 första kurerna så skulle jag teoretiskt sett va cancerfri redan i April-Maj!
Profferson som gjort behandlingen säger det att han funderar på varför behandlingen är så lång då det visat sih att de allra första giftkurerna är de som ger mest resultat., men att även efterbehandling gett goda resultat på mindre metastaser, hur lång den ska va vet man direkt inte. Utan man har bara den här långa som dom starta med för 20 år sedan, och nya studier på nya behandlings planer är lite dåliga, så någon "bättre" behandling finns inte. Och denna har trots siffrorna ändå gett bra resultat än de som fanns innan.

Visst är jag lite besviken att min kropp inte klarade sig enda in i mål. Jag hade ju ställt in mig på att köra ett ryckt till 1 månad framåt och nästa komma ut från akademiska efter behandlingens riktiga slut som att jag tagit någon typ av studenten eller examen! Och typ kunna säga I made it throu it all. Men så blev det ju inte riktigt!
Så hur reagerar man? Grattis! Fast du inte genomförde hela och gick i mål?
Det får ni bestämma själva! Om ni tycker det här är något bra eller dåligt! Att vården gjort rätt eller fel.
Själv så tycker jag att min kropp har kämpat så himla väl och jag är nöjd över vad den fixat! Och jag har gjort allt "jag" kunnat för att genomföra det här.
Så jag är STOLT över att jag faktiskt överlevde det här enda HIT!!
Nu är det slut med behandling och min kropp ska äntligen få återhämta sig, mitt hår ska få växa ut på riktigt och jag ska åter till det "vanliga " livet!! Mycket sjukhus är kvar med prover och knäet som krånglar, stockholm till kirurgen m.m. För att sedan ha ett liv med noggranna kontroller i främst lungor. Och efter förhoppningsvis god resultat glesare kontroller!
Nytt kapitel.
Rehab av knäet, vad jag kan och vill göra i framtiden, resan för ett nytt liv men ändå återställa så mycket som möjligt av vardagen jag hade innan.

Sååå!!! Jag kan gott säga!!

I JUST #FUCK THIS FUCKING CANCER!!!!

Detta inlägg är så väl värt att DELA så gör jättegärna det❤
Bye for now!

  • Nära Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Elinore
Elinore ,
Jag vill säga GRATTIS 😃 du var helt enkelt så jävla bra så att du fick "ta studenten" tidigare 😉 Fasen vad glad jag blir för din skull, du har gjort allt så fantstiskt bra, precis på rätt sätt för Dig 💖
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229