Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Vet ej om jag bloggad dunder denna tiden men jag älskar verkligen att åka skidor och hade så roligt denna dagen!! SORRY THAT THE MUSIC SUCKS!!

Likes

Comments

En bild från efter fredagsmatchen. Jag krockade med en målvakt och bröt näsan🌚🌚

Likes

Comments

Klippte ihop en video får när vi var och åkte ring i vintras. Ni får ursäkta musiken kan väljs mellan typ 5 olika låtar.. så då blir de såhär haahha. Tycker själv de är så kul att se videos, hoppas ni tycker de också :))

Likes

Comments

​Kom precis hem från skolan och är helt slut. Det känns som denna veckan aldrig tar slut, antar att de är för jag haft så många field hockey matcher och prov och så, de är kul men ibland är de kul med helg som variation:)) Idag började dagen med SO där vi läser om kalla kriget. Efter de hade jag håltimma, då åkte jag Delphi, Tash, Bianca och claire och åt lunch på en foodcourt. Jag åt thai vilket var jättegott, fast saknar svensk thai!! Vi hade i alla fall jätte mysigt:) Kom tillbaka till No vilket var mindre kul hehh, läser just nu om hjärta och kroppen osv... 

Dom sista 2 timmarna på våran skoldag så hade vi en föreläsning som var obligatorisk för alla som går i grade 12. Föreläsningen hette Safe Grad.. ni et de jag postade klubban om för ett par dagar sedan. Jag trodde de var någon som skulle babbla om hur man inte ska dricka för de är inte bra för dig och kan utsätta dig för stora risker osv osv. Denna föreläsningen var inte om det utan de var en Mamma som kom och berättade om hur hennes dotter hade dött i en bilolycka där föraren hade varit påverkad. Usch vilken förfärlig historia!! Ja, mina tårar rann såsom de gjorde på dom flesta inne i den salen. Tycker detta är en jätte bra sak att visa tonåringar att detta kan hända och att du kan faktiskt vara den det händer. Kändes dock lite jobbigt att bli så nerstämd och börja sakna dom där hemma mer än vad jag redan gör. Men de är bra att någon gång ibland få lite uppvak från sin vardag.. 

Nu ska jag gå och äta middag (spagetti och köttfärssås) och sedan byta om för att åka och spela match. PoK

Likes

Comments

​Hej ni! Lång dag idag men har haft riktigt kul. Gjorde ett NO prov som gick bra, efter skolan så åkte jag med mitt fieldhockey lag ner till ett soccercenter i south, de var jätte mycket trafik men vi kom precis i tid. Matchen var riktigt kul. Vi spelade mot ett av dom bästa lagen i Calgary och vi vann. Och gissa vem som gjorde mål, jo JAG. Det är verkligen helt annorlunda att tävla med ett lag jämfört hur de är att tävla individuellt. Du får lixom dela din lycka och dippar med andra vilket kan vara så skönt ibland. 

När jag kom hem åt jag mat och kollade på Gilmore Girls. Var helt förfrusen efter matchen då det regnade och blåste som skjutton. Men efter att satt på sig onepicen och druckit lite tee var livet bättre. Lite senare blev vädret jätte mycket bättre, då smsade anna mig och frågade om vi skulle åka och kolla på solnedgången på ett jättefint ställe, så det gjorde vi. Att se solnedgång och bergen är bland de finaste som finns :') Hade en jättemysig kväll!! 


Likes

Comments

Hej igen! Vill så gärna börja blogga igen och få in det i vardagen så nu ska jag verkligen försöka (så får vi ser hur de nu går), håll tummarna. Känns lixom som en sak jag kommer ångra senare annars!!

Idag så var jag i skolan, denna terminen har jag valt att ha SO, håltimma, engelska och NO. Lektionerna är 88 minuter så typ en och en halvtimma. Varannan dag har jag håltimma och varannan dag har jag sovmorgon vilket är superskönt. En liten till uppdate är att jag men i skolan fieldhockeylag sedan 3 veckor tillbaka. Var jätteosäker på om jag skulle försöka komma med i rugbylaget eller fieldhockeylaget. Det hade varit lite av en dröm att kunna vara så aggressiv och så i ett spel, men och andra sidan har jag ganska lätt för att skada mig så. Jag är i alla fall hur nöjd som helst med att vara med i fieldhockeylaget. Det är verkligen såsåså kul. Har aldrig spelat innan i mitt liv men har utvecklats väldigt bra, vilket är super super kul!!

Jag har endast lite mindre än 7 veckor kvar och de börjar kännas i magen.. usch kommer vara så sorgligt att lämna!! Jag har haft ett helt fantastiskt år, även om de har haft sina dippar så har jag fått uppleva så mycket. Det känns verkligen som jag har fått ett till hem i världen. Det är samtidigt lite sorgligt då jag kommer alltid sakna det andra stället vart jag än är. Detta året har verkligen betytt mycket för mig och jag har växt som person. Jag är mycket mer bekväm med mig själv och vet att de finns en värld utanför lilla göteborg. Pok

jag är kär i bergen

Likes

Comments

Jag tackar för klubban men någon safe grad blir de knappast;)

Likes

Comments