Andra mammor - Kan vara jäkligt jobbiga!

Är det så att mammor generellt ändrar åsikt om en bara för att man nu är ensamstående mamma? Tänker stackars barn, åh stackars henne, det måste vara jobbigt ” Jag håller mig borta från henne”.

Är det så att jag de i min omgivning helt plötsligt har börjat att berätta hur duktiga deras barn är och hur underbart deras familjeliv är. Som singel mamma ett år bakåt i tiden bara kräker jag på detta.

Är det så att jag har varit lika dan? För tusan varför har jag inte då tänkt på singlarna..

Varför är det så att som nybliven singel så blir man inte bjuden på en enda middag? Var i hela friden tog middagsinbjudningarna vägen?

Varför är det så att när man behöver människor som mest så hör man inte av dem. Men sedan så vips vill de ta ett glas vin och höra ALLT. Det vill säga – vill höra allt skvaller. Sedan så hör man ingenting igen på jätte länge IGEN.

Igår när jag kom hem från en träff med 17 andra tjejer så var jag jätte ledsen, vet egentligen inte varför! Det var så många frågade hur jag mådde, var jag bor och sedan svängde snabbt till deras familjeliv. Vet om att de säkert inte menar något illa, men nu var det första gången som jag inte kunde vara stark och faktiskt vara stolt över att jag har tagit mig ur ett dåligt förhållande!

Är det någon här som upplever samma sak som mig?

#Skilsmässa #separation #mammor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229