Besök hos en kär Återförsäljare

I dag blev jag allt liten sugen på att se om handlarna har fått hem några nyheter, så jag packade in mig i Bilen och körde till Vinslövs fritidscenter. Bemötandet lika gott som alltid. en kopp värmande kaffe och lite rundvisning blad nya vagnar och husbilar. Finns så mycket fint att drömma sig bort bland. Trots att vi har en vagn som vi redan älskar över allt annat.

Det jag egentligen åkte dit för var att besöka shoppen för att titta på utbudet av stolar och bord. Då vi har märkt att borden har en förmåga för oss med långa ben vara låga och med sidostycken.

Men visst fanns det några riktigt fina som passade oss i smak.

Sen vet ja inte men det finns alltid massa andra saker

som är underbar med som man gärna vill ha, men man måste ju tänka på vikten samt plånboken. Det var som någon skrev till mig det skall husas om vintern någon stans med. Men vist finner man plast att husa saker om man älskar dom.


I alla fall vi tittade på allt från porslin, glas , koppar grillar stolar och bord, vindskydd och mattor. HEl galet skoj att traska runt i shoppen och bara drömma.


Nog tjatat om detta, nu skall ja väl hemma i gen avnjuta en god kopp kaffe och bläddra i alla nya kataloger som jag hittade för att finna lite tips inför sommaren och förtältet.


Ha nu en riktigt skön helg, vill ni se vad jag gör då läs min personliga blogg www.livsviktigkunskap.com

Dom kommer bli en blogg sedan när allt med webbhotellet är klart!

#vinslövsfritidscenter #campinglivet #mitt_campingliv 

?Ha en fortsatt bra dag

CAMPINGLIVET 

Anna 

Gillar

Kommentarer