​idag fyller Evan hela 5 månader. Tyvärr regnade det hela dagen så vi hittade inte på så mycket kul. Vi besökte sjukgymnasten på grund av att Evans ena nackmuskel är lite stel men den blir bättre och bättre för var dag som går! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi åker iväg över jul och nyår i tre veckor till Skottland. väldigt skönt och avslappnande kan man ju lugnt säga. Däremot är all förberedelse väldigt stressig. Två katter ska bo på kattkollo vilket innebär att de måste vaccineras. Evan måste antagligen vaccineras mot mässling för att han är så liten och Storbritannien varit drabbat. Sambons pass har gått ut och vi måste få papper från Skottland att fylla i, skicka tillbaks och sedan vänta på att få tillbaka passet per brev. Evan har inte ens ett pass så det måste vi skaffa också. PUH. Den enda som har allt klart är jag och ändå är det jag som får stressa mest för att jag är spindeln i nätet i vår lilla familj.

Det är helt ok men ibland skulle man gärna hyra in en person för en dag (eller vecka) som tog över allt ansvar och skötte alla beslut. Who am I kidding, jag skulle bli galen. Även fast det är jobbigt att styra och ställa så tycker jag om det lite med :).

Likes

Comments

Gaaaah! Hur kan man stressa upp sig så mycket för ett prov? Det är som att man var tonåring igen och kände hur nervositeten slukade en hel. Klockan 08:20 imorgon är det dags. Det som nästan känns mest jobbigt är att jag ska vara borta från bebi hela dagen. Det kommer kännas tomt.Heja mig, det här fixar jag!

Likes

Comments

Igår var jag inbjuden till en fokusgrupp gör polarn o pyret. vi sågs vid 18 på deras kontor bredvid Gallerian i city.

Vi diskuterade vad som är viktigt vid köp av barnkläder och hur olika man prioriterar ju äldre barnen blir. Vi fick känna på den nya kollektionen som släpptes idag och jag blev förälskad i så många plagg! sitter och velat med fingret på köpknappen just nu.

Efter 2 timmar av intensivt snack så var det dags att gå hem. Som tack för medverkan fick vi 500kr i presentkort var. En mycket trevlig kväll! När jag kom hem sken Evsn upp som en sol och det värmde i hjärtat.

Likes

Comments

Det var länge sedan jag var inloggad här.  Evan föddes den 19de juni kl 20:10. Det var fantastiskt, omtumlande och det bästa som hänt någonsin. 


Dagarna som gåttsedan han föddes har varit fyllda med kärlek gos och bus. Evan är en otrolig liten kille som lär sig nya saker hela tiden. Han skrattar för det mesta, är inte så ledsen av sig alls och han är väldigt nyfiken på världen. 


Nu vaknade han så nu måste jag springa men vi ses snart igen. 

Likes

Comments

Du har fortfarande inte kommit min lilla bebis! Idag (15de juni) var vi därför på ultraljud för att se så att allt var ok med dig. Gelén som de lägger på vid ultraljud var överanvänd denna gång, det var kladd överallt! Vi fick se dig och jag blev lite nervös först för du såg rätt tokig ut där inne, lite som en blobbfisk! Men nu känner jag mig lugnare för när jag tittar på bilder på andra bäbisar så har ni samma ansiktsstruktur och de är absolut inga blobbfiskar :)! Det var så häftigt att få se dig och se hur ditt hjärta slog och vi fick till och med se både dina tarmar och dina armar. Vi längtar så mycket efter dig och vill bara att du ska komma ut nu!

Likes

Comments

Nu är det dags!.....tycker jag. Nu är vi även inne på BF-dagen :) Mycket spännande. Kommer han titta ut idag? Eller kommer han gå över en massa?

Bebis, berätta för mig hur du tänker göra, snälla <3 Jag är så nyfiken och otålig!


Likes

Comments

Hej,

har inte skrivit på ett tag. Vi är väldigt otåliga just nu och vill att bebisen ska komma! är i v 39+4 nu, alltså v 40 och vi tycker att det är helt ok att han kommer ut :).

Pratade med försäkringskassan igår som godkände full ersättning för min sjukskrivning, puuuh! Har varit sjukskriven sedan mitten på april och har inte vetat om jag skulle få full ersättning eller inte, många har berättat hur osäkert det är. Speciellt läkaren som skrev sjukintyget som sa att det antagligen inte skulle gå igenom. Men nu var turen på min sida och jag slipper ta ut föräldrapenning innan han kommit ut :) LYCKA!!!

Likes

Comments

Igår kom hela familjen över för att fira mig i och med att jag fyller år på onsdag. Det är så nära inpå Evans bf - dag så vi tog det denna helg istället :)

Natten från fredag till lördag bakade jag en dubbel sats sockerkaka och igår så byggde jag ihop en riktigt god gräddtårta! i den fanns grädde, hackade jordgubbar, marsansås, på toppen jordgubbar, blåbär och vit choklad. Den blev supersmaskens :)! har en bit kvar som jag tänker äta upp idag!

Det var så härligt att ha över alla. Se mina brorsbarn busa med varann och höra familjens samtal och skratt :) Älskar min familj. Mina brorsbarn klappade på magen och sa hej till bebis. De längtar efter sin kusin!

Likes

Comments

I april skulle jag egentligen gå på gravidmassage men jag var så trött hela tiden då så jag sköt fram på det till idag. Heeeelt rätt gjort av mig kan jag säga! Att vara gravid i v 39 innebär en hel del smärta överallt i kroppen, för mig, och det behövdes verkligen en skön massage.

Massagen varade en timme och gick igenom hela kroppen :). Jag ville be om en timme till eller två men det går ju inte så jag får snällt vänta till ett senare tillfälle. Jag har tänkt att jag ska ta en ordentlig massage, kanske en tvåtimmars, i augusti.

Jag rekommenderar verkligen alla kvinnor som har möjlighet att boka gravidmassage att göra det. Jag gick en gång i vecka 14 och nu i vecka 39.

Likes

Comments