Beauty, Fashion, Interview Sunday, Life

If you wish to read this post in English - Please use the translation bottom on the left sideDenne gang har jeg interviewet bloggeren Nicoline Praus, som også blogger, dog hos Bloggers Delight. Jeg har fulgt med på Nicolines blog længe og jeg er super glad for at have fået muligheden for at interviewe hende


Følg Nicoline på Instagram HER

Hvorfor valgte du og starte med at blogge?

Jeg valgte at starte min blog, fordi jeg altid har elsket at skrive og gerne ville dele mine interesser med andre folk. Jeg var den person i skolen som skrev frivillige stile, og som elskede at skrive og tage notater, og bare alt det med skrivning, så derfor var en blog oplagt.. Desuden har jeg altid været lidt fascineret af hele den her blogger verden, og fulgt Sandra Willer, Cecilie Stenfeldt og Alberte Whitta længe, og tænkte at jeg også gerne ville have min egen blog.. I starten var det bare en hobby, men flere og flere mennesker kom til og i dag er det et arbejde, som jeg virkelig elsker! Det er utroligt at en hobby kan blive til et arbejde – men det er kun rart!Har du et/flere accessories du altid har på?

Jeg elsker accessories, og bruger rigtig mange, men meget forskelligt! Jeg har dog en halskæde jeg bruger hverdag, som jeg fik af min lillebror og som er virkelig unik! Det er en halskæde fra Pilgram med et hjerte vedhæng i, som ikke er kommet i butikkerne i nu, da han købte det på deres hovedlager, men som vidst kommer i butikkerne på et tidspunkt – det er bare meget unikt, og jeg føler mig så speciel når jeg går med det, og der er faktisk mange der har spurgt efter det, men det er vidst ikke i butikkerne i nu.. Ellers går jeg også meget med ringe.

Er der noget tøj, som man aldrig vil se dig gå i/med?

Uha jeg har faktisk lige haft snakken med min familie og veninder, og jeg skal passe på hvad jeg siger, fordi jeg vil ikke såre nogle mennesker eller træde nogle over tårerne, og jeg vil heller ikke sige at jeg aldrig kommer til det, fordi det er sket før jeg har sagt det om noget tøj og pludselig så er gået med det.. Men lige nu kan jeg slet ikke forstå den der trend med de der hul strømpebukser, hvor der er huller overalt og som faktisk dækker intet.. Jeg synes det er fedt inde under bukser, men ikke under en nederdel eller noget – jeg forstår det bare ikke!
Hvad er din bedste oplevelse som blogger?

Min bedste oplevelse som blogger, uha der er mange, men det må nok være alle de muligheder jeg har fået og de fantastiske mennesker jeg har mødt og har fået mulighed for at arbejde sammen med! Max Factor er et firma, jeg virkelig har fået et godt samarbejde og forhold til, og jeg snakker rigtig tit med menneskerne bag, og så bare også alle de fantastiske mennesker jeg har mødt igennem events og fester – jeg føler mig så heldig, hver dag der sker noget med min blog! Men en af de bedste er nok, den dag jeg havnede hos Bloggers Delight – virkelig en drøm der gik i opfyldelse.

Hvordan finder du inspiration til dine indlæg?

Jeg finder som regel min inspiration fra andre blogger, eller fra Instagram, Facebook eller bare fra min hverdag – mange gange dukker der bare ideer op i mit hoved, og så skynder jeg mig at skrive dem ned.. Nogle gange kan det også bare komme fra folk jeg møder, eller ser på gaden.. Det meget forskelligt JDit bedste fashion og/eller beauty tip?

Angående Fashion der er mit eneste tip bare at du skal være dig selv! Gå i det du har lyst til og det der får dig til at føle dig godt tilpas.. Det er vejen frem! Og angående Beauty, så vil jeg sige at bare man er sig selv, og gør det man har lyst til, så fungere det.. Har du lyst til en vild makeup, så gør det.. Alle ting er gode! Jdog lige et rigtig godt tip, hvis du synes nogle gange at læbestift kan være svær at få på dine læber eller tørre dine læber ud, så put lidt læbepomade på inden læbestiften, så er det lettere og den holder længere ;-)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@camilliablog