Beauty, Fashion, Life
Det er lidt tid siden jeg har lavet Interview Sunday, men jeg er endelig tilbage og denne gang er det bloggeren Nadialine Von Bach, nogle af jeg kender hende måske fra serien "mig og min mor" der kørte på Kanal 4.

Jeg er selv helt vild med Nadialines blog og Instagram, da jeg elsker hendes indhold og specielt hendes billeder.Du kan følge Nadialine på Instagram HER

Hvorfor valgte du og starte med at blogge?

Jeg startede faktisk med at blogge fordi jeg oplevede en kæmpe stor interesse for min stil og mig som person, efter deltagelse i et tv program. Det var en af mine veninder der luftede ideen, hvor jeg på dette tidspunkt ikke havde nogen ide om hvad blogging gik ud på. Jeg begyndte så at lave lidt research og måtte erkende at jeg ikke kunne lukke øjnene for de svenske blogs - og tænkte det her er så meget mig!! Allerede 1 år efter jeg startede med at blogge blev jeg af vixen Magazine i Norge nomineret som 1 af de 5 bedste internationale blogs, og året efter vandt jeg en læserpris ved modeblog prisen her i dk.


Har du et/flere accessories du altid har på?

Jeg har 3 ringe som sidder fast på mine fingre. Og en halskæde med en amulet, hvor der står fader vor bønnen. Alle er arvestykker, og er ting der aldrig bliver skiftet ud. Derudover har jeg en zadig & voltaire taske som jeg er ret glad for, for tiden.

Er der noget tøj, som man aldrig vil se dig gå i/med?

Der er mange ting man ikke ser mig gå i, men ligeså meget jeg elsker. Jeg elsker farver, at mixe klassisk med rock n Roll, at kombinere textiler, det romantiske look og ikke mindst alt hvad der er rosa og nude. Jeg er meget all round.

Det handler for mig om at klæde sig efter sin kropsform og hvad man føler sig godt tilpas i. Men man ser mig aldrig i kropsnære kjoler, generelt næsten aldrig kjoler. Heller ej culotte bukser.


Hvad er din bedste oplevelse som blogger?

Der er rigtig mange gode oplevelser i forbindelse med mit arbejde som blogger. Har været på en del rejser (presseture) hvor jeg har fået nogle unikke oplevelser i rygsækken, møder de vildeste mennesker og vokser som blogger. Men den vildeste oplevelse som blogger og en fantastisk milepæl, var da jeg vandt læserprisen, ved modeblogprisen og var nomineret som en a de fem bedste internationale bloggere af vixen Magazine i Norge sammen med bla. kenza.

Hvordan finder du inspiration til dine indlæg?

Jeg finder inspiration i alt hvad jeg laver, andre bloggere,kreative mennesker, magasiner, tv, en gå tur på strøget, rejser, bøger ect. Det er svært at sige helt specifikt hvor jeg finder min inspiration. Det kommer bare til mig.


Dit bedste fashion og/eller beauty tip?

Mit bedste fashion tip er helt sikkert at vide hvad man er god i.moden er flyvende, men en god personlig stil holder altid, hvis man er realistisk omkring sin krop og hvad der er godt til en. Man kommer langt med nogle gode basic items, og gå så aldrig ned på en fed læderjakke, et par fede heels nogle lækre accessories, og eller en lækker taske.


Mit bedste beauty tip er helt sikkert at finde nogle rigtig gode produkter, rense sin hud morgen og aften, og så drikke masser af vand. En øjen creme er et rigtig vigtigt element. Jeg bruger nogle beauty produkter fra et brand hvor alle produkterne er baseret på japansk silke, og det er spdan jeg holder min hud sund, elastisk og smuk. Branded hedder Sensai

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Instagram@camilliablog