Wiii, vi har overtatt nøkkelen og er i full gang med flyttingen! Vi har to dager på å komme oss ut av den gamle og inn i den nye, før eksamen står for tur på Tirsdag. Det blir med andre ord en veldig hektisk helg/uke, men det bli gøy! Flyttingen ihvertfall. Nå skal jeg være ordentlig husmor og vaske leiligheten mens guttene bærer. Fin arbeidsfordeling.

C

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God morgen! Har fått tatt igjen litt søvn fra i går og er fit for fight (eksamenslesing) denne onsdagen. Tenkte å vise hva jeg kjøpte i København i helgen!

Superfine nikes fra size¿

Med bare 5 timer i København gjelder det å være effektiv og få unnagjort hver butikk på i underkant av 15 minutter. Dreven som jeg er rev med meg disse fine joggeskoene allerede på første butikk. Enda godt for mastern at det ble eneste innkjøp på denne turen (utenom en skammelig sum på taxfree'n da)

C

Likes

Comments

Ingenting slår følelsen av å gå ut av vippesalongen og føle seg on point og som en boss ass bitch nedover gaten. Det var virkelig på tide med et nytt sett igjen, og denne gangen ble det volumvipper. Jeg har gått til sammen damen i over et år og er super fornøyd med resultatet hver gang!

Nå skal jeg hive i meg en grandis før jeg skal møte to venninner i Nydalen, vi skal på innspilling av et nytt TV-program. Det blir spennende!

C

Likes

Comments

Ble fort et veldig langt opphold etter forrige innlegg med mangel på fast sted å bo, og fine bilder å vise frem.

Jeg startet denne bloggen i full blomst av inspirasjon, da jeg i vinterferien skrev under leiekontrakt med min kjære E. Endelig var det min tur til å bo i en leillighet som JEG eier, som JEG kan pynte, stæsje, ommøblere, ordne, fikse som JEG vil, og ble fort revet med at alle ideene jeg hadde om at jeg endelig skulle få en fin blogg, med fine bilder og som kunne være inspirerende for andre.

Nå, med litt under en uke igjen til vi tar over leiligheten, kjenner jeg litt på den samme inspirasjonen igjen. Jeg gleder meg til å få litt orden på livet igjen etter å ha bodd litt her og der i over et halvt år nå. Ser frem til å starte voksenlivet for fullt og bygge vårt eget lille rede på 50 kvm sammen med E. Det blir stas. Så gjenstår det å se da, om det er noen som ønsker å følge bloggen og studenttilværelsen i ny leillighet. 


- C

Likes

Comments

1. KJÆRESTEN MIN - herregud ja. Klissete, but still. Han er min klippe, min bedre halvdel og alt det der. Han forstår meg, plager meg og elsker meg.

2. FAMILIEN MIN - Klissje. Men etter jeg flyttet ut har ting blitt så mye bedre hjemme. Nå drar jeg gjerne hjem i helgene for å være sosial, kose med hunden vår (være barnevakt), eller bare for å få litt gratis mat hehe.

3. HUNDER - Dette er litt morsomt, for jeg var seriøst verdens mest redde person når det gjaldt dyr, spesielt hunder. Men etter vi fikk vår egen for 5 år siden har jeg blitt mer og mer glad i hunder, og nå kan jeg faktisk ikke vente til jeg får min egen. Hundevideoer på face - TAG MEG!

4. RØDVIN - og alkohol generelt egentlig. Fælt, men ja. Det gir meg glede. Drar gjerne ut så ofte jeg kan, for å være sosial (helst med venner), danse og kose meg, men VORS dere, det er alltid best. Aldri undervurder et bra vors.

5. GAMLE BEKJENTE SOM TAR KONTAKT- Herregud, ingenting gleder meg mer enn folk jeg ikke har sett på evig tid tar kontakt og sier de er gira på å møtes, gjøre noe etc.

6. REISE - Jeg er er person som gjerne har nedtelling på alt jeg har i vente, spesielt ferier eller om jeg skal noe spesielt. Jeg har et stort reisehjerte og er superheldig som har funnet en som har det samme.

7. SPENDING MONEY - oh god.. dette er ikke bra vet du, men ja. Å BRUKE penger, det er jeg ekstremt god på, og det gir meg glede, i hvertfall i en times tid, eller to. Synd (les: bra) jeg har et studentbusjett som stopper meg.

8. ÆRLIGE MENNESKER - Det er lite jeg setter mer pris på en mennesker som er ærlige fra sekundet jeg møter de. Backstabbing bitches er jeg ferdig med for lengst, og det gleder meg hver gang jeg finner noen som er lik meg selv. 

9. VENNENE MINE - selvom det ikke er så mange av de lenger. Vel, de gode ihvertfall.. setter jeg stor pris på de som er interessert i å høre hvordan det går, de som er interessert i å finne på noe og de som setter meg foran. 

10. LIVET JEG LEVER - klissje igjen, men det er ikke mange som lever det gode liv, og jeg føler meg privilegert som får lov til å ta en utdanning, bo sammen med kjæresten min, være omringet av mange fine mennesker og ha hele familen min samlet. 

C

Likes

Comments

Idag våknet jeg ved siden av min kjære igjen etter flere dager uten. Har vært noen dager på besøk hos mamma og pappa, og det er utrolig hvor mye dårligere jeg sover når jeg er borte fra E. Han er blitt min sleepingpill. Neida Joda. Uansett.
Nå er jeg hos søsteren min og har akkurat inntatt en pizza og et stort glass rødvin. Mmm, de kaller meg alkoholiker på deltid. Hun er bortreist idag så har leiligheten for meg selv. Deilig med litt me time iblant også.

Jeg bruker gluten free (og lactose free) pizza margherita fra Rema 1000 og spicer den opp med kalkunskinke, litt ekstra lett ost, babytomater og cashewnøtter. Pleier også adde parmesan, sjampinjong, fetaost og/eller litt grønn pesto, men du vet, studentbudsjett.

Nå kaller et glass rødvin til, litt skolearbeid og ordne matpakke til i morgen. Da står nemlig jobb for tur. Endelig! Blir gal av å ha så lite å gjøre.

C

Likes

Comments

Camilla. 20. Student. Oslo

Likes

Comments