At mennesker i din egen familie kan skuffe deg gang på gang. Det er bare trist å tenke på at man er såpass vandt med alle disse skuffelsene at man ikke blir overrasket over å bli skuffet lengre.

Det at man innerst inne i seg selv vet at man har det bedre uten disse menneskene men også vet at disse menneskene har skapt deg men allikevel ikke klarer å stå opp for sin rolle.

Mennesker som ikke inkluderer deg når ting skjer med andre i familien, selvom de så vet så godt at personen det gjelder betyr så mye.

Det å klare å ikke kjenne på følelsen at man ikke er verdt noe, er vanskelig i slike situasjoner. Men hver gang viser det bare hva slags mennesker de er og at man har det mye bedre uten de.Å ikke finne sin plass i familien eller føle at man ikke passer inn.

At man ikke blir respektert eller satt på lik linje som de andre.

Ikke bli sett og hørt, eller få støtte når man trenger det som mest.

Det er hjerteskjærende.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

VeienTilEtBedreLiv


I helga har jeg vært hjemme en tur - min første perm. Det har vært utrolig godt og avslappende. Hele Lørdagen så lå jeg i senga og småsov gjennom dagen, noe jeg vil si jeg trengte veldig.

I går så brukte jeg dagen til å jobbe og etter mange dager det har regnet så var det så deilig å se sola titte frem. Så jeg tok med meg jobben ut og satt ute på verandaen en stund, så deilig! Senere på dagen så reiste jeg en tur til mamsen og jobbet sammen med hun. Så gøy at man kan velge hvem man vil jobbe med og dermed få med mennesker man er glad i. Man kommer nærmere hverandre på en helt annen måte!

Jobb - Søndag

I dag skal jeg tilbake og jeg ser faktisk frem mot det. Jeg sa det til kontaktpersonen min på Fredag at det er godt at jeg skal hjem en tur, men også at jeg skal tilbake. Og det vil jeg si er et godt tegn, reisen har jo nettopp begynt!

Nå får jeg runde av og pakke litt. Ønsker dere en fin uke og så blogges vi snart igjen! ❤

Likes

Comments

Hverdag, VeienTilEtBedreLiv


Mye har skjedd siden sist jeg sjekket inn her..

Jeg har flyttet ut av leiligheten. Omtrent halve Juli så drev jeg å flyttet og ordnet. I å med at jeg visste at jeg skulle innlegges senere i år, så flyttet jeg til bror. For et styr og ork det er å flytte, så ufattelig godt når man er ferdig og kan puste lettet ut. Det å bo i samme leilighet som lillebror tok jeg som det kom til å gå, og det har gått veldig bra.

I slutten av Juli så var jeg en uke på Landåsen Rehabiliteringssenter for kartlegging. Veldig fint sted! Oppholdet var veldig nyttig på mange områder, jeg ble kjent med flere mennesker og lærte mer om meg selv. Den uken var for å se om de hadde noe tilbud som kunne hjelpe mine utfordringer, og det gjorde vi ved dialog (sosionom, fysioterapaut, lege og sykepleier) og ved forskjellige øvelser. De trodde absolutt at de kunne hjelpe, så skal dit igjen i Mai neste år.


Landåsen til høyre, og Fekjær til venstre 😊

I Mai så var jeg på Fekjær psykiatriske senter og snakket med en ansatt. Der fortalte han om Fekjær og hvilke behandlingstilbud de hadde. Etter at jeg hadde delt mine psykiske utfordringer i korte trekk, så virket han positiv til at Fekjær kunne være et sted for hjelp videre, men han måtte ta det opp med resten av teamet selvsagt. Tiden gikk og jeg fikk etterhvert et brev om at jeg hadde fått plass og det var ventet at jeg kunne komme inn før uke 40. Dette var i Juni, så det var jo snakk om en del måneder. Jeg liker å ha kontroll og ringte dermed for å høre om jeg kunne få et litt mer nøyaktig tidspunkt. "Ja, du kan komme den 21 .August!" - svarte mannen. Iiik, kun en måned igjen.

21. August er da i morgen og kjenner det godt i magen for å si det slik. Hørt blandene omtaler av stedet, så blir utrolig spennende hvordan jeg opplever det.


Noen som har vært enten på Fekjær eller Landåsen? :)

Likes

Comments

God Mandag!

I Mars så hadde min kjære mor bursdag. Bursdag er morsomt og koselig, men alltid et slit å finne på disse gavene hele tiden. Jeg og brodern kom på at vi skulle gi ho mor ei skikkelig knall fin gave, nemlig at hun skulle velge både når og hvor vi skulle dra på ferie alle tre. Tiden ble noen flotte dager forrige uke og stedet ble så langt unna som i Moelven - vi bor i Lillehammer. Som det lille trollet med den humoren jeg har, så syns jeg det har vært så morsomt å tulle med i disse månende. Mon tro de er passe lei å høre det, haha! Men altså hun skal velge et sted i hele Norge og velger altså en campingplass rett borti gata her, ikke helt sant men det føltes sånn..

Uansett, nok tull. Faktisk så er det sånn at man treng ikke å dra ut av Norge eller på andre siden av landet for å få noen fine dager sammen. Selvom det var en så fin avstand fra hjemme at vi nesten kunne brukt sykkel som fremkomstmiddel, så har vi hatt det så fint. Sola var med oss nesten hver dag, vi grillet og har hatt skikkelig kvalitetstid sammen ❤ Campingplassen var veldig koselig også med hyggelige ansatte, fine omgivelser og ei veldig fin hytte. Så jeg vil anbefale Steinvik campingplass i Moelv, rett ved E6! :)


Har du sett noe så nydelig? 👆😍

I tillegg så fikk vi låne med oss verdens fineste hund som man lett blir glad i. Han er altså så nydelig og så klart gjorde han turen ekstra fin, mihii! 😊

Jeg har da fått med meg mamma i businessen min, og selvom vi var på ferie så jobbet vi på verandaen. Veldig moro å jobbe sammen og veksle tips med hverandre. Når du er ny i noe så er det mye å sette seg inn i, men når det blir gjort på den måten at du sitter å ser på andre som har gått veien før deg deler kunnskap og triks med deg, så blir det ingenting annet enn moro - i tillegg skal du bestå en eksamen. Dette gjorde mamma på ferieturen og det er så gøy å se at selvom hun er på tur med familien sin så setter hun fortsatt tid til businessen sin. Man må bare elske det! 😘

Likes

Comments

Jeg vil først og fremst bare si at jeg skriver ikke dette innlegget for sympati, så absolutt ikke. Men jeg tenker at istedenfor å skrive i en dagbok for min egen del, så kan jeg dele litt på bloggen. Kanskje jeg hjelper dere eller dere hjelper meg? I hvertfall så tenker jeg at det blir spennende å se hvordan ting er nå sammenlignet med om et år.

- - - - - - - - - -

Etter å ha ventet 2-3 mnd om å få kommunal bolig så ble jeg såpass desperat så jeg måtte finne egen leilighet i fjor sommer. Min kjære sjef så hvor mye jeg mistrivdes og hvor dårlig jeg hadde det, så jeg fikk stor hjelp av hun og jeg er så evig takknemlig for den dama. Hadde det ikke vært for hennes innsats så tror jeg egentlig ikke jeg hadde sittet i en annen leilighet i dag eller at jeg fikk leilighet så fort som jeg faktisk fikk.


I August så har jeg bodd her i et år faktisk.
Hvordan har dette året vært? Uten å gå så mye innpå det, så syns jeg dessverre ikke det har hjelpet så mye å ha større leilighet. Psyken, følelser og kroppen er noe rare greier som er vanskelig å skjønne seg på, det er virkelig noe jeg har lært.


Men, så har jeg nå fått beskjed om at innen 1. August så må jeg flytte ut. Jeg skal legges inn for psykiatrisk behandling i løpet av høsten og dermed er det bortkastet å finne en leilighet, for så å måtte betale for en leilighet jeg ikke skal være i. Så jeg skal dermed ha tingene på lager i mens og jeg skal flytte inn til brodern til jeg skal til behandling. Stress å ikke ha sitt eget hjem og på en måte leve på andre, selvom jeg så klart er trygg på bror.. men det er selvfølgelig bedre at det blir sånn her enn å kaste penger ut av vinduet. Så får jeg heller spare penger og så kanskje blir det kjøp av leilighet når jeg er ferdig i behandling 😊

Jeg må ærlig innrømme jeg har litt noia av å ikke vite konkret hvordan ting er, men ting skjer og livet er uforutsigbart. En ting jeg hvert fall vet og det er at jeg gleder meg til jeg er flyttet ut, ting har roet seg og jeg kan slappe av!

Likes

Comments

Bloggingen har nok en gang blitt nedprioritert da det er mye som skjer om dagen. Phu! Men jeg må innrømme jeg har begynt å like snapchat mer og dermed da blitt mer aktiv der. Så her er en liten titt på min verden på snapchat! Vil du følge meg der så heter jeg camiz2 👻

God morgen forresten! Sitter å skriver mens jeg har inntatt dagens første kaffekopp og gleder meg til senere i dag. I dag skal nemlig brodern, mamsen og jeg på hyttetur. Og det er så koselig og det er så lenge siden kun vi tre har vært sammen, så jeg ser veldig frem mot det! I tillegg har jeg fått til at voffsen skal bli med, så det blir superkos!

Tiden går fort og kofferten er enda ikke pakket, så får runde av og kommet i gang. Ønsker dere en riktig fin Onsdag! ❤


Likes

Comments


Tid for å dele litt av hva jeg har lagt ut på snapchat den siste tiden. Her er det små glimt av oppturer og nedturer som skjer i livet og i min hverdag.👻
Skal prøve å få delt litt oftere fra snapchat på bloggen, men om du vil følge med på min tur i oppturer og nedturer, så legg meg gjerne til på snap. Der heter jeg camiz2 😊


Likes

Comments

Hei fine lesere!
Hvordan er det med dere i dag?

Det er Torsdag og snart helg. Tiden går så altfor fort, og kjenner jeg har lyst å trå hardt på bremsen for å kunne nyte litt mer enn jeg føler jeg gjør. Det er mye som skjer i livet mitt om dagen, i går fikk jeg enda en beskjed som stresser meg enda mer. Jeg liker svært lite å ikke ha kontroll på hva fremtiden bringer. Det har vel ingen? Men dere skjønner hva jeg mener, håper jeg.

Skal skrive litt mer om det over helgen. Har drevet hele uken å hatt stor-rengjøring av leiligheten, phoo! Jeg er så sliten og så mye smerter. Men i morgen har jeg buursdag og får besøk, og så klart vil jeg ha de fint her hjemme og god mat på bordet. Så her er det bare å bite sammen tennene og fortsette, slappe av kan jeg gjøre i morgen kveld.

Bildene over og under er fra en strand ikke så langt unna her jeg bor. Oppdaget den nylig og tror det har blitt en ny favoritt-sted. Stille og ved vannet, ikke overfylt med mennesker og fint å sitte når man vil koble litt av alene :-)


Får komme i gang med siste innsats her.

Ønsker dere en fortsatt fin Torsdag! ❤


Likes

Comments

Hverdag

God kveld!

Tenkte jeg skulle kikke innom å skrive litt.. nå har det gått noen dager siden sist (igjen!!). Faktisk noen uker, huff.. Dagene går virkelig unna. Jeg har tenkt å sette meg ned å planlegge litt rundt innlegg, er en del som har skjedd og skal skje fremover.

Men nå er jeg akkurat kommet hjem fra butikken og kjøpt inn litt godt til mgp som starter straks. Veldig moro at Norge har kommet så langt, det er jo en veldig bra sang syns jeg. Jeg har virkelig troen på at de kommer langt, så får vi se om de når helt til topps i kveld.
Jeg har skrevet ut skjemaet og skal virkelig engasjere meg, så det her blir super moro!


// random bilde fra hotell i Ski

Flere som skal se på MGP i kveld og heie på Norge?

Ønsker dere uansett en fortsatt fin helg og kos dere masse, så skrives vi 😄

Likes

Comments


Denne Tirsdagen så langt har gått til total avslapping. Kom hjem i går etter å ha vært i Oslo siden Fredag, veldig mye følelser og oppleveser på kort tid. I tillegg mye kjøring, så var en veldig sliten frøken som la seg i senga i går kveld.

Livet er dessverre sånn at man noen ganger må ta de tunge veiene for at ting skal bli bedre, og det at noen rundt deg gruer seg og har det vondt - det er så tungt. Men tross omstendighetene så har vi hatt en fin helg så godt vi har kunnet, har vært på ´we love the 90´s show´ på Lørdagen, noe vi har gledet oss til i mange måneder. Kjempe koselig og nye minner ble laget!

Etter å ha vært såpass mye sosial de siste dagene og ting har skjedd omtrent hele tiden, så merker jeg det veldig på både kropp og hodet. Det er egentlig litt slitsomt at jeg må lade opp og slappe av i noen dager etter noe sosialt skjedd, men heldigvis så er det ikke ofte det er såpass mye som skjer på få dager. Jeg har nevnt jeg skal skrive litt om hva som skjer om dagen i livet mitt, hva jeg egentlig driver dagene med og har det. Det kommer i morgen, holder på å skrive! :)Men tilbake til helga.. Har da ligget på hotell i helga og skulle egentlig hjem Søndagskveld. Men så ble det såpass sent og jeg var passe sliten, så dermed ble det en natt ekstra på hotell for å lade batteriene for siste innspurt hjem. Sengene var gode på begge hotellene og innmari godt å få frokost servert, men jammen meg var det godt å komme hjem til egen seng i går også, det må jeg nå bare si!

Som noen av dere vet kanskje, så er jeg forhandler hos Forever Living. Noe jeg stortrives med, virkelig! Forrige Tirsdag så hadde jeg min første temakveld, noe som var både skummelt men veldig morsomt også. I helga fikk jeg en telefon om spørsmål om å starte med tuppeware. Så det her blir så innmari moro og kombinere de to sammen tror jeg ikke skal være noe problem! :)

Nå må jeg fortsette med det tapte arbeidet jeg har lagt til side, så jeg blir ferdig med det før jeg skal reise. Skal besøke mamma en kjapp tur før jeg skal sitte barnevakt for ei søt snuppe i kveld.

Ha en fortsatt fin Tirsdag, dere! ❤

Likes

Comments