Idag är vi hemma och myser för att försöka bli friska. Vi ska bara ut en snabbis i eftermiddag för Leonells första tandläkarbesök.

Natten var minst sagt intressant. Eftersom att båda grabbarna är förkylda så har jag och Jocke delat på oss för att alla ska få sova så bra som möjligt. I natt sov jag och Elvin i Leonells rum och allt var toppen. Kl 3 väcks jag av att Leonell skriker helt okontrollerat och kommer in till oss med Jocke i släptåg. Det är som att han fortfarande sover men gråter och skriker. Han tog min vattenflaska och gick tillbaka till vårt sovrum. Efter kanske 15 min så blir det tyst. Helt tyst. Han har äntligen kommit till ro och somnat om. Väldigt läskigt när det blir så där. Man får lixom ingen kontakt med honom.

Nu är det snart fruktstund!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

🙌🏻🌟💪🏻

Likes

Comments

07:28 Leonell kommer in och väcker mig. Lite halv sömnig inser jag att det är lite små bråttom. Går upp sätter Leonell på toaletten medan jag börjar plocka i ordning i badrummet. Städerskan ska komma kl 9. Leonell är klar då är det dags för gröt. Lagom till att den är varm börjar Elvin vakna, och då är det bråttom med med en flaska till honom. Efter lite tjafs, mata ugglis(favoriten) och mutande är gröten slut.

Mer plock för att städerskan ska kunna komma åt golven, klä på barnen, borsta tänderna och skicka iväg ett par jobbmejl. 08:51 påväg ut genom dörren inser jag att jag glömt äta frukost själv och sminka mig. Jaja sånt som händer.

Efter en mindre kaos morgon(alla morgonar ser typ ut så här) blev det ett par timmar jobb i butiken innan det var dags för 4-månaders kontroll på BVC.
61cm och 6665g stor hade Elvin blivit. Passade på att mäta Leonell också 86,5cm kort 😍

Nu är vi hemma och stökar ner igen när det var nystädat 🙈

Så här önskade jag att storebror kunde göra varje dag 😜

Likes

Comments

Hej och välkommen!

Här kommer 10 snabba fakta om mig.

1. Stockholm, Västerort, Vällingby det är där jag kommer ifrån.
2. Småbarnsmorsa till två pojkar födda -13&-15
3. Ekonomi examen
4. Handlar-fru
5. Har börjat älska träning
6. Älskar att resa
7. Jag är totalt tondöv
8. Har en svaghet för snittblommor
9. Har gröna ögon
10. Över-social

Är det något ni undrar över är det bara att fråga!
😊

Likes

Comments