Vansinne

Vad bör den högre kraften du väljer att ha nu för att kunna hjälpa mig i mitt tillfrisknande? - Ge mig styrka och tålamod så att jag klarar av att ge mig själv tid. Det tar tid och jag som vill göra saker snabbt och rätt, får försöka att dra ner en växel och försöka gå igenom frågor och använda tiden väl för att jag ska må så bra som möjligt under tidens gång.

Vad innebär ordet vansinne för mig? - Vansinne är drogen och den tar över hela mitt liv och jag får konsekvenser som jag absolut inte hade haft om jag inte hade ett beroende. Och att jag döljer mina känslor för mig själv och stänger ut mig själv från mitt eget liv.

Har du försökt att kontrollera drogandet? - Jag har planerat hur jag ska ta och använda när jag fortfarande jobbade. Så när jag slutade jobbet kunde jag belöna mig själv och jag var på jobbet och tänkte jämt på tiden och när jag skulle sluta jobba för att kunna ta något. Jag gömde saker för pojkvännen så att jag kunde spara till mig själv så jag fick något och hade kvar till jag kunde ta själv./Camilla

Gillar