Steg 2

I början av steg 2 står det så här: Vi kom till tro på en kraft starkare än vi själva kunde ge oss vårt förstånd tillbaka! Nu är jag tillbaka på beroendesjukdomens 12-stegs arbete, så jag kommer fortsätta att dela med mig av frågorna och mina svar. Eftersom jag även gör annat 12-stegs program så kan det bli lite lika frågor ibland, men jag kör på så får det vara lite lika ibland ^^

Vad innebär tro eller att tro för dig? - Tro på något som är starkare än oss själva och det tror jag att vi har inom oss, som kommer kunna visa vägen genom livet utan att tillsätta substanser i oss och bedöva våra känslor.

Exempel på krafter som är starkare än dig själv, både bra och dåliga? - Bra krafter är behandlingen på öppenvården och där ser och märker man att man inte är själv i mående och känslor. Människor som varit nykter länge och kan berätta saker som gör att man vill fortsätta att gå genom den här resan nykter och tro att det finns hopp för mig också. Dåliga kraften är min drogberoendepersonlighet och drogerna!


/Camilla

Gillar

Kommentarer