PhotoShoot

Godmorgon!

Sov lika dåligt i natt som igår, men det känns bra att vara uppe i god tid. Inte för jag vet riktigt vad jag ska hitta på för något så här tidigt, får dricka kaffe och kolla på nyhetsmorgon tills morgon mötet är. Idag blir det igen behandling så jag får passa på att städa och tvätta nu när jag fick tid, och jag ska fortsätta läsa lite så jag kan börja på frågorna :)

Jag har tänkt på en sak ett tag som skulle vara kul och göra och jag tror att det skulle boosta mitt självförtroende. Det är att vara med på en photoshoot, där man får ta bilder i nya kläder och bli sminkad av en makeup-artist. Så man har lite fina bilder och kunna vara stolt över sig själv att jag våga. Jag har ju svårt att vara bekväm med min kropp så jag tror det skulle vara en riktig egoboost. Får se om jag kommer göra något sådant nån gång :)

/Camilla

Gillar

Kommentarer

Moen
Moen,

Vad tråkigt att höra att du inte sov så bra inatt. Hoppas du sover bättre till inatt istället, fina vännen! 😕🧡 Låter verkligen skoj med den upplevelsen. Modell för en dag. Du är jättevacker och skall bli spännande att få se bilderna senare. Om du vill dela dem på bloggen. Hoppas verkligen du får en kanon tid där! 🧡

nouw.com/moen
CamillaSL
CamillaSL,

Tack 🥰 ja får se om något sådant finns häromkring 😊

nouw.com/camillasl
malinedlund
malinedlund,

Åh.. jag skulle springa till sängen om jag kunde.. haha.. såå trött men jobbar 😊

Klart du ska fotas! Gört bara! ✌⭐

nouw.com/malinedlund
CamillaSL
CamillaSL,

Hehe ja men kan va skön å va uppe med tuppen ibland också 😁 får försöka göra det 😊

nouw.com/camillasl