Andliga principer

Nu tänkte jag dela med mig av de sista frågorna i Steg 1, det finns en skattnings skala också men den kommer jag skriva om senare. Fokusen på första steget är ärlighet, villighet, ödmjukhet och acceptans.

Finns det något som hindrar dig från att växa andligt? - Jag har svårt att växa andligt pga att jag inte är sån som person. Jag tar hand om andra bättre än mig själv, och jag ser andlighet att man är ärlig mot sig själv och man tror på sig själv. och att växa andligt innebär för mig att man ser sig själv och vad man har för behov och att jag är viktigt i mitt liv.

På vilket sätt skulle du behöva hjälp att växa andligt? - Jobba mer med mig själv, mina känslor och förstå att jag själv är viktig i mitt liv.

Genom dessa frågor har jag blivit mer ärlig mot mig själv och inser vad drogerna gjort med mitt liv. Jag förstår att det inte går längre. Jag har nog nått min botten! Men jag ska resa mig upp igen och få ett bra liv.


/Camilla

Gillar

Kommentarer

Niklas
,

Oj det här va super kul 🤗 googlade andliga principer och så dök du upp. Hoppas du kämpar på med stegen, jag håller på med sista delen av steg 7 och jag mår mycket bättre än jag någonsin har gjort. Kämpa på så kanske vi ses på ett möte framöver. 😁✌️