Vardag

Hej!

Jag har tagit steget och blivit egen företagare och kommit in på nagelterapeut skola :) jag kände att jag ville ha en Förändring i mitt liv.

Det är kul att jobba inom vården men jag får så himla ont i kroppen. Men jag har alltid velat varit egen företagare och hålla på inom skönhets branschen.

Så den 28e augusti börjar jag plugga 📚. Och jag är under utbildning till diplomerad fransförlängare och hårförlängare.

Denna resa blir ett nytt kapitel i mitt liv 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när jag starta eget företag och så kan det komma kostnader som man inte har räknat med, Jag gick in med nollkronor till min företagsstart. Men det kommer upp kostnadre så som hyra, utbildning, försäkringar med mera. När man är nystartad utan start kapital så kanske man behöver låna pengar av någon och alla har inte föräldrar som man kan fråga eller kanske ett sparkonto man kan ta av till att betala räkningarna. Då finns Flexlimit.se som är en sida där man kan få en kontokredit och som man kan göra uttag från sitt egna bankkonto till de oförutsägbara utgifterna, det blir som ett lån.

Jag gjorde en väldig chansning med att starta företag inom skönhetsbranchen med inget startkapital och nu denna månad kommer mina första utgifter och räkningar. Om det inte går runt få får jag överlägga om jag inte måste ta ett lätt lån för att täcka utgifterna och jobba ännu mer med marknadsföring så jag får in fler kunder. Så det är viktigt att spara pengar så man kan täcka upp utgifter som dyker upp, men som sagt alla har inte möjlighet och då är det tur att det finns möjlighet till att låna pengar om det inte skulle gå runt en månad.


Likes

Comments

Vardag
Hej!

Jag har precis startat ett eget företag, kan inte riktigt fatta än att det är sant. Det har gått en månad och det är verkligen mycket man ska lära sig inom skatter, moms och marknadsföring. Jag har till en början börjat marknadsföra mig genom facebook och instagram, genom text och bilder för att visa att jag finns.


Min enskild firma har ännu inget namn och det kommer nog ta ett tag innan eftersom jag håller på att utbilda mig inom skönhetsbranchen och hyr in mig på en salong för tillfället men min dröm är att kunna öppna en egen salong. Men åter till marknadsföring, Sociala medier som jag själv börjat marknadsföra mig själv är ett snabbt och effektivt sätt att visa sina vänner och familj och de visar sina vänner och dem visar sina vänner osv. Men det finns andra sätt också så klart, jag skulle vilja skaffa visitkort med mina kontaktuppgifter på som jag kan ge till familj och vänner och be dem hjälpa mej och dela ut till alla dom känner och även kunna ge till mina kunder. Det är också ett bra exempel på en snabb marknadsföring :) på www.easytryck.se har de väldigt produkter så dom visitkort, nyckelband, pennor och väskor med mera som man kan få sin företagslogga upptryckt för att kunna marknadsföra sitt företag till ett bra pris.


Jag tycker att de skulle vara lite kul att ha sin företagslogg upptrycks på en t-shirt och kanske en skön hoodie som man kan ha på sig medans man jobbar och har nycklarna på en nyckelring med sitt tryck, man kan juh även ha det utanför jobbet som gratis marknadsföring överallt :)

Likes

Comments

Tänk det var väldigt länge sen jag var till tandläkaren, jag fick nån kallelse men lyckades boka om tiden sen blev den inte upp skriven och sedan bortglömd i vardagen då den tandläkaren jag har haft finns en längre bit i från mig, har juh flyttat sen jag bodde hemma hos pappa och behöver kolla efter ett nytt ställe. Här är ett nytt ställe som har sina kliniker i Stockholm och Göteborg http://www.aquadental.se/ kika in.

När jag var liten så var jag ofta hos tandläkaren, jag hade en sån där tandställning i gommen som satt fast i tänderna längst bak, har för mig att den gjorde så att mina hörn(vampyr) tänder skulle få plats att växa ut i många år och även dragit 2 eller 4 tänder, så jag har aldrig haft problem med att gå till tandläkaren men sist jag var dit på besök är första gången någonsin jag verkligen fått ont och den tandläkaren fick mej och inte vilja gå dit igen. Hon spola rent mellan tänderna och vid tandköttet å fasen va ont, men kan vara för att jag hade inflammation i tandköttet. Men nästa gång får det bli en annan tandläkare och även närmare min lägenhet.

Likes

Comments

Vardag

Hej det var ett tag sen jag skrev ett inlägg här på bloggen,  men jag har haft fullt upp med flytten till nya lägenheten och åkt på olika sjukan så varit hemma från jobbet och kurerat mej så gott det går ^^. Men i morgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet känns verkligen skönt och få igång vardagen igen.

Här hemma i nya lägenheten börjar det bli bra och de flesta saker är på sin plats.  Några väskor och kartonger är kvar att plocka upp, bilder kommer :).

Åh jag har så mycket planer och drömmar som jag hoppas att jag kommer kunna uppfylla,  mer om det sen :) 

Va med pojkvännen ut en sväng på kvällen. Jag provade stå på brädan men gud har juh ingen balans XD

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Startar den sena morgon/lunchtid med några koppar kaffe och sätter i gång en tvättmaskin.  Ledig idag och har inte några speciella planer då det inte är så fint väder och jag är absolut ingen vinter människor så kommer hålla mej inne och fixa med lite tvätt,  smycken och plocka i lite lådor eftersom vi snart ska flytta.  11 dagar kvar tills vi får nyckeln :D kan fortfarande inte fatta att vi fick den där lägenheten mitt i stan uppepå butikerna.  Mer centralt kan man juh inte komma.

Likes

Comments

Vardag

Fick hem min Tom box idag. Det är min andra box och det är skit kul att få hem när man har den tråkiga och jobbiga veckan i månaden ^^ Detta fick jag i denna box.
- handkräm från Nonique
- facescrub från Anatomicals
- Lipbalm från Burt's Bees
- choklad från Anthon berg

Och tamponger såklart, ^^

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Nu var det väldigt länge sen jag skrev, saknar att kunna skriva av mig om tankar och grejer. Det har hänt ganska mycket i mitt liv sen jag sist skrev, jag har blivit förlovad med min älskade pojkvän som jag snart varit tillsammans med i ett år. Och den 1 februari får vi nyckeln till våran helt egna första lägenhet mitt i stan :D så jäkla härligt att få lite större. Jag har även fått fast jobb på ett äldreboende som jag verkligen trivs. Men jag har mina funderingar att starta upp mitt smyckes märke på hobby nivå, jag som älskar att sitta och pyssla mer om det kommer :)

Likes

Comments

Många har nog framtidsplaner och drömmar om att köpa sitt drömhus. Jag sj älv skulle vilja ha ett stort hus med 4 sovrum, 2 badrum, ett stort kök med köksö och stor matplats/allrum/vardagsrum. I mitt dröm hus finns det 2 plan, och källarvåningen skulle jag vilja ha plats för hemmabio rum, ett gym, spaavdelning med bubbelpool och bastu och toa med tvättstuga. En fin infart till garage med parkeringsplatser, fin gård med varanda till huvudentrén och på baksidan av huset en stor uteplats med tak och en pool :D

Igaraget skulle jag vilja ha plats för 2 bilar och plats för att kunna tex byta däck, fast inte jag kan sådant men att någon kan komma hem och hjälpa en med det och plats för stort förråd^^. Även värme så att bilarna är varma under vintern och slippa skrapa rutorna. Någon gång i framtiden så vill jag verkligen köpa eller bygga mitt drömhus :D

Dubbelgarage med pulpettak

Här är ett exempel på hur ett garage jag skulle kunna tänka mej till mitt drömhus, då ska även garaget vara så att man kan gå in i huset igenom det. Melbygarage.se har massa olika former och ideer till de som vill bygga garage intill sitt hus eller vid bostadsområden. Så om ni har planer för garage gå in och kika där :)

Likes

Comments