Queen Flowers

Hey Guys, vil lige dele min helt igennem fantastiske oplevelse hos Queen flowers, hos holdet et super lækkert event i Onsdags, hvor der var sushi & champagne i lange baner.

Queen er det eneste blomster brand i verden og de er kendt for deres smukke og holdbare buketter samt potteplanter af kalanchoe, som hører til arten sukkulent planter. Blomsterne er dansk produceret og har eksisteret siden 1939..

Deres koncept lyder at der er minimum 3 ugers holdbars tid på deres buketter, What ??? Og en buket med 12 stilke koster alt fra 70kr til 200kr. Det bedste af det hele er at buketten kan man stille i en klar vase med vand, uden man behøver at skifte det i løbet af 3 uger. Det er jo perfekt både for mænd og kvinder, som måske ikke altid har tid til at nusse det ekstra i hjemmet.


MUSTANG!

I samarbjede med Ford Danmark & A Poke Vejle var jeg rigtig godt klædt på! Ankom i den lækreste Mustang som blev lanceret i Europa i sidste halvdel af 2015 og indtil nu har over 16.600 europæiske kunder bestilt Mustang.

Modellen jeg lånte har en 5.0-liters V8-motor med 421 hk 😍🚗💨 og det globale marked har taget imod den ikoniske bil med åbne arme. Ford Mustang var den eneste sportsvogn i verden med mere end 100.000 registrerede solgte enheder sidste år!

A´Poke havde i klædt mig den smukkeste kimono fra
SISSEL EDELBO hvilket er et brand der startede tilbage i 2004, som er et bæredygtigt fashion brand ejet af Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo. De producerer unikke styles fremstillet af smukke vintage sarier, og tilfører hermed nyt liv til et traditionelt stykke stof. Hver enkelt sarie er håndplukket af begge ejere for at få de helt rigtige prints og farver i deres kollektion.

A´Poke er helt klart min foretrukne tøj butik med deres utrolig brede udvalg, men også yderst hyggelige serivce, jeg vil altid kunne finde tøj til en hver lejlighed, der ud over har de også de lækreste håndplukket vare til hjemmet så man unikt kan personliggøre ens bolig. Butikken er virkelig et besøg værd!

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @camillarigmor