Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är en person som vill hinna med 1317282929352729 saker på 24 timmar, o där ska jag även lyckas sova min 8 timmar som jag behöver för att fungera. På senare tid, iomed min utbildningen och andra anledningar har jag lärt mig att hälsan är otroligt viktig, man ska inte bränna ut sig som 22 åring bara för att mina vänner inte kan ta ett nej när jag berättar att jag inte orkar ses.
Jag har alltid varit den glad Lollo som tillfredställer andra, hinner träffa alla jag tycker om, plugga, jobba och träna. För det är så jag gjort sen jag va 15.

På senare tiden så har kroppen börjat säga ifrån och även folk runt omkring mig, min pappa brukar säga att jag behöver inte göra allt hela tiden utan det är rätt bra och bara ta det lugnt också. Jag har alltid haft ett bra immunförsvar, sen fick jag IBS och immunförsvaret blir påverkat, men det finns även andra saker som spelar roll, så som stress och den psykiska hälsan. Min kropp har sakta men säkert börjat säga ifrån genom att förkylningar, influensa och andra skador dyker upp med för kort varsel. Visserligen träffar jag kunder och har en syster som bär hem bakterier hon klarar av men jag är extra mottaglig. Detta är dock fruktansvärt frustrerande och i januari låg jag hemma med influensan i 2 veckor o nu magsjuk. Det är magsjuketider men jag blir så trött på det. Och dessutom väntas en operation lite längre fram också! Skoj! Hur som, nu ska jag försöka dricka lite vatten och hoppas att jag får behålla det i magen.

Hoppas ni får en fantastisk helg!

Likes

Comments

Ser ni vilken drömfrukost?
Torsdag och jag tog en sovmorgon, dels för att jag gått upp vid 5 två dagar i rad och för att träningsvärken i kroppen är brutal. Jag ordnade med en liten frukost för att mysa lite extra framför en film innan jag beger mig (tro de eller ej) till gymmet för intervaller. Vädret idag är inte alls sånt väder där jag känner att intervaller utomhus får stå på schemat.
Hursom, min frukost! Chiapudding på yoghurt och med massor av banan o hallon, sen en kopp chailatte till det! Mums!

Nu ska jag avnjuta min frukost innan jag kikar igång dagen. Puss på er!

Likes

Comments

För några dagar sen tog S ut mig för en liten frukostdejt. Det är så fint när vänner bryr sig och vill se till att man mår bra! Det är en fin egenskap som mina vänner har, att de alltid ser till att jag har de bra, bryr sig och visar att dom finns.
Vi svängde förbi Pom & Flora som ligger i Vasastaden, vilket va perfekt för mig eftersom jag ändå skulle på möte senare.

Jag har aldrig varit där tidigare men hört väldigt mycket gott om dom. Frukostvalet var svårt då det fanns otroligt mycket gott att välja på! Både jag och Seyda tog en avokado smörgås med kokt ägg på, perfekt start på dagen! Ett stort plus med Pom & Flora är att det fanns otroligt mycket gluten och laktosfritt, vilket gjorde det lättare för oss med ibs och även för dom som inte kan äta laktos eller gluten.

Jag är så glad att jag har Seyda, vi har jobbat tillsammans några år nu och kommit varandra allt närmre och närmre vilket jag uppskattar! Hon sa mycket klokt, precis som många andra av mina vänner gör och jag kände att trots att det är lite motgångar just nu så kom jag därifrån med ny energi.

Likes

Comments

Hallå på er! Måndag igen, härligt inte sant? Solen Skiner och jag bär mina favorit solglasögon från Quay, de täcker mitt osminkade ansikte bra idag!
Jag är trött, och orken idag är inte så stor efter en jobbhelg. Däremot är det en ny vecka och jag försöker samla och suga in så mycket energi jag kan samtidigt lyssna på kroppen.

Annars börjar jag trivas bättre i mitt hår och dessutom hittar mer och mer sätt att styla det!

Likes

Comments

Det har ekat tomt här de senaste dagarna. Camilla är ute på äventyr som ni säkert kommer få veta om mer senare, annars kan ni kika in på hennes instagram, Caamillaivarsson.

Jag har egentligen inte så mycket att säga, livet tar ibland vändningar som känns, påverkar ens vardag något extremt. Motgångar gör en starkare och det vet jag, det är bara extra svårt när ens liv stannar upp och man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Jag vet även att det blir bättre. Mycket blir svårt, sömnen rubbas och att koncentrera sig fungerar max 20 min för stunden. Men så är det ibland och det är okej.

Jag ska försöka skriva mer, det är som en frizon att skriva här faktiskt men saker och ting händer i livet som ibland är viktigare än allt annat. 

Likes

Comments

Hur populär har inte Nike Air Force 1 varit de senaste åren? Både jag och Camilla har haft ett par så länge vi kan minnas och det slits ju ut när man springer runt i dom. Så jag införskaffade mig ett par nya för några månader sen, däremot står de fortfarande lika vita o nya som då men nu när våren börjar kika fram så gör ju även alla vita sneakers det också! Så snart får min älsklingar pryda mina fötter igen!

Likes

Comments

Jag har sen gymnasiet kämpat med att behålla längden på mitt hår, att ha långt hår har alltid varit något som jag strävat efter speciellt efter jag klippte av mig allt första året på gymnasiet. Sagt och gjort, så jag har bara klippt topparna några gånger de senaste åren och alltid varit blond.

I höstats däremot bestämde jag mig för att bli lite mörkare i hårbotten för att se lite mer levande ut, jag trivdes superbra i färgen men kände att mitt hår va så slitet. Jag är rätt spontan av mig, får jag feeling för något ska det hända direkt, inte alltid världens bästa egenskap i alla stunder. Hur som, igår gick jag till frisören och kapade väldigt mycket hår och dessutom fick en ny färg. Om jag trivs! Känner mig så fräsch o färgen passar verkligen mig, även fast det är lite utanför min bekvämlighetszon men hallå, 2017 är till för att utmana mig själv och det är ju bara hår!

Likes

Comments

En drömmig frukost från Madrid, skulle inte klaga på om man fick denna idag.

Godmorgon! Snön ligger fortfarande kvar här i Stockholm och solen kämpar sig upp, jag tycker faktiskt det är lite mysigt om jag ska vara ärlig. Idag känner jag mig rätt pepp på livet, dels för att det kanske är torsdag och veckan börjar gå mot sitt slut, för att igår gjorde jag en sak som jag är sjukt nöjd över (ni får bilder senare) men också för att jag känner mig tacksam över det mesta idag.

Vad är dagens planer då? Plugg och plugg står på schemat, när man studerar kommer man liksom aldrig ifrån skolan och en torsdag är nästan givet att man ska plugga på. Men innan jag sätter mig ner med kurslitteraturen ska jag springa förbi gymmet en stund. Att träna ger mig ett lugn och gör att jag mår så otroligt mycket bättre. Men hörni, vad är ni egentligen sugna på att läsa? Ska varje inlägg handla om välmående och den psykiska hälsan? Eller vill ni ha mer blandat där ni helt enkelt får följa våra dagar? Vad känner ni?

Likes

Comments

Det är som att hela världen ser ner på mig, när jag sitter där alldeles ensam på badrumsgolvet. De ser mina patetiska tårar och mina misslyckade försök till att ta djupa andetag. Jag vet att tankarna jag tänker är förbjudna, men ibland är det omöjligt att få dem att försvinna. Så många gånger dessa tankar blivit till handling och jag återigen drunknat i ett hav av mina egna misslyckanden. Så jävla besviken.

Men jag har gjort framsteg. Tankarna är inte lika många längre, och de kommer inte lika ofta nu som de gjorde förut. Men de finns där, och det tror jag tyvärr att de alltid kommer att göra - mer eller mindre. Den största skillnaden nu är att tankarna aldrig blir mer än just det, tankar. De blir aldrig längre till handling och jag drunknar aldrig längre i det där havet av mina egna misslyckanden. För jag kan simma nu.

Likes

Comments