Det har hänt lite..mycket jobb och lite oro för Bagheera har gjort att jag inte har hunnit skriva här.

Men nu känns allt lite bättre efter fem månader med oro och nedstämdhet. Det som har hän, fick åkte in med Bagheera till veterinären för en undersökning i måndags den 19e februari, då jag har tyckt att han vart lite mer ansträngningd än vanligt. Men allt såg bra ut, tog rönken och där såg man att det för förtätningar. Blodprovet såg bra ut👍Fick en remiss till en annan djursjukhus för att kolla så att allt vart bra med halsen(går ner med en kamera, han får lugnade såklart). Men dem har inte ringt idag, hoppas på en tid på måndag då. Annars får jag ringa tillbaka till det stället jag har varit innan på. Men det är på bättringsväg iaf efter allt..fast nu är det en lång väg tillbaka också med träning m.m.


Det som är positivt är att jag ska få åka och börja köra agility igen med Diego :)Äntligen....så denna helg är det bara lugnt, men på måndag den 26e kör vi agility igen, men med lugn start!

Vi kör en lugnare helg :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Hej igen!
Det har inte hänt så mycket sedan sist, Bagheera hostar fortfarande och jag går runt o är trött dagligen!
Jag skulle med Bagheera till veterinären imorgon(måndag). Men veterinären är sjuk, har fått en ny tid på onsdag i stället.

Det som är nytt är att jag har fått min lägenhet, så kan börja flytta in nu. Det har tagit ett tag att få den, men den som väntar på något gott. Sedan får vi se om vi kommer att trivas eller inte..jag hoppas på det bästa iaf. 

Sedan har det inte hänt så mycket mer denna gången!​

  • 2 Readers

Likes

Comments

I fredags fick jag reda på att min lägenhet är klar, små fix kvar bara 👍😊

Så snart ska man väl äntligen få komma in o kunna möblera lite!

Så i helgen har vi vart o hämtat en köksbord i Mölndal bra en och sedan blev det en tripp till Borås för att köpa stolar🤗 nu är det klart. Idag söndag var vi och köpte lite grejor på det IKEA. Kommer dock att få åka dit igen. Har hittat ett soffbord som jag tror komma passa jätte bra eller jag hoppas på det. Sedan måste jag hämta soffan på jysk också någon dag innan den 9e februari! Ska bli så spännande, men ändå lite konstigt🙃🙈


  • 2 Readers

Likes

Comments

​Idag är det äntligen fredag igen, ska snart till jobbet och jobba lite innan det är "riktig" fredag för min del.
För tre dagar sedan hostade Diego till lite, lät som att han hade fått något i halsen. Så tänkte inte så mycket på det, men så hostade han till lite igen dagen efter. Igår så sa grannen att han hade hostat till lite igen..så då blir man lite orolig. Idag (fredag), hostade han igen lite :(
Han har varit hostfri i två veckor också började han att hosta igen, det var så för Bagheera också när han hade det första omgången. Började hosta igen efter två veckor med ingen hosta alls. :/ jätte konstigt med allting. Igår kväll var jag själv rätt så pigg, men somnade senare och vaknade kl.5 och kunde inte somna om. Så idag är en jobbig dag igen. Ont i huvudet, trött och orolig  för mina hundar. Vi vill träna och ha det roligt, inte vara halv dålig​​a och inte orka göra något, dem är pigga och glada, äter och dricker som dem ska. Så dem ligger inte stilla direkt av utmattning, vilket är positivt. Men dem är inte friska!

Vi hoppas att detta går över snart och att jag får svar från veterinären om två veckor på vad det är för fel på Bagheera iaf, sedan får jag vänta med Diego. Om han fortfarande hostar, så får jag kolla honom så klart. Nu är det Bagheera som ska kollas i första hand!

Ha en bra fredag!​​

  • 2 Readers

Likes

Comments

​Hej!
Äntligen tillbaka efter längre tid, har glömt av att jag har denna sida. Men nu ska jag verkligen försöka lägga mer tid på denna.
Det som har hänt det senaste månaderna är, Bagheera blev dålig i kennelhosta(som när vi har kikhosta). Efter 1 månad vart han fortfarande inte frisk och fick medicin, hjälpte efter några dagar och han vart piggare och gladare framförallt. Men dagen innan julafton fick Diego samma sak :( så samma sak igen. Men han hade mildare symtom och efter några dagar mådde han bättre, sedan efter 1,5 vecka ungefär hade han slutat hosta. Men under den tiden så började Bagheera att hosta igen..suck. Han hade då inte blivit frisk från första hostan så att säga. Nu efter 2 veckor vände det äntligen och han bättre igen, hostar inget längre iaf. Är fortfarande inte riktigt frisk, men som sagt mycket bättre. Den 29 januari ska vi tillbaka till veterinären och se vad dem säger om träning m.m framöver. Återkommer om det efter att vi har varit där. Det har varit viloperioder från all träning till o från..nu har vi börjat lite och träna här hemma, men har inte kunna träffa alla våra tränings kompisar ännu. Men det kommer...

Jag har själv varit lite trött det senaste, spelar ingen roll hur mycket jag sover eller vilar, tror att det har med att hundarna har varit dåliga och man vet inte hur allt blir med det, även om det kommer bli bra i slutändan så har man varit lite orolig(framförallt för Bagheera). Tröttheten har kommit i kapp. I mars ska jag börja plugga lite halvfart sådär till hunddagis, ledig en gång i veckan för att orka med allt med jobb o plugg o hundar. Jag hoppas att det blir bra, har länge viljat göra detta och nu var det bara till att köra på. Älskar djur, så detta passar mig jätte bra tycker jag själv iaf. Så får se efter denna utbildningen hur det blir med allt, jag vill gärna jobba med djur. Har lärt mig endel utav min ena hund, som har en stress i sig och hur man ska jobba med sådant, vill lära mig ännu mera såklart. :)

Det var nog det för denna gången..ha det bra!

  • 5 Readers

Likes

Comments

Denna veckan har det varit mycket träning, framförallt för den lille. I onsdags åkte vi iväg och körde tunnelrace där vi brukar vara och träna..denna gången fick båda följa med. Vi körde en bana där det bara var tunnlar med, man startar och avslutar med ett hopphinder, men annars är det bara tunnlar. Är stolt över båda, framför allt för Bagheera då han har haft det väldigt jobbigt med tunnlar förut och nu tar alla.

I torsdags var det kurs för Bagheera och i fredags åkte jag till träningsstället och burtränade Diego. Han var så duktig, måste träna på det mer än vad vi gör. ☺️ efteråt gick vi runt en sjö med två andra hundar och deras ägar, Diego valde att bada lite på vägen runt också!
Igår var det en slapp lördag, idag söndag fick Diego träna nosework och apporten som gick super bra. Så stolt matte, första gången han håller i en apportbock 😀🤗❤️

  • 34 Readers

Likes

Comments

Idag är det bara en lugn dag..myser i den nya soffan och går på promenader. Imorgon får vi se om Diego har ännu bättre kontroll på sina bakben eller i sim bassängen eller inte..ska bli spännande.
Bagheera vet jag klarar det fint, fint..han är min stjärna där. 🌟
Detta är våran näst sista tillfälle..Sedan får vi se vad som händer.😊

  • 50 Readers

Likes

Comments

I onsdags tränade jag och hundarna lite agility, det gick hyfsat bra. Våran lilla "godis" maskin krånglade hela tiden, så det blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig..så är det ibland. Hundarna var glada..med Diego tränar jag mest runt, det gillar han inte..blir frustrerad och ska nafsa på mina händer, inte så jätte trevligt faktiskt!

 Med Bagheera blev det starter.

  • 60 Readers

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag och helg..imorgon ska jag och Diego åka i väg och köpa mat till både honom och Bagheera. På söndag är det dags för inofficiell agility tävling med Bagheera. Så pojkarna kommer att få en egen dag med matte. Det behöver dem båda två efter att matte har varit dålig och inte orkat träna någonting alls.🐶❤

  • 52 Readers

Likes

Comments