Sko/Nelly Bukse/H&M Topp/Bik Bok Jakke/Vintage


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


Nå er det allerede en uke siden jeg var på Island med mamma og søsteren min, Charlotte. Vi dro tidlig søndag morgen, landet halv ti i Islandsk tid og hadde derfor hele dagen på oss til å oppdage litt av øya. Vi leide en liten bil som vi kjørte med nedover sør-kysten for å blant annet se noen fosser, en svart sandstrand, og ikke minst den sinnsykt fine og spesielle naturen som befinner seg der. Det var ikke annet enn magisk!

Den andre dagen våknet vi tidlig for å se litt av Reykjavik, for å så dra til Blue Lagoon som lå en times kjøretur i buss fra byen og leiligheten der vi bodde. Da vi ankom Blue Lagoon var det kjølig i luften, regn og tåke, men det gjorde absolutt ingenting, fordi vannet og omgivelsene der var veldig varmt og deilig.

Island er virkelig et land alle burde oppleve med egne øyne, for det å kjøre nedover kysten og se på den vekslende naturen og det utrolige landskapet var så vakkert, og mye finere i virkeligheten enn på bilder. Jeg vil i hvert fall tilbake snarest mulig for å oppleve mere av denne nydelige øya!

I løpet av turen har jeg også filmet mange små-klipp av det som vi har sett og opplevd, og som jeg holder på å sette sammen til en liten film for å vise dere senere. 


Likes

Comments


I dag lagde jeg denne super gode pastaen til middag, og det jeg hadde i den var:

kantareller, pasta, bacon, gressløk, ruccula salat, mat-fløte, sjalottløk, kylling, hvitløk, hvitvin, salt og pepper

Anbefaler denne retten dersom du ønsker en bedre høst-twist på pastaen din. Jeg fant oppskriften HER, men endret litt på den slik at det ble mere smak.

Likes

Comments


Det regner og regner ute hver eneste dag, og jeg drømmer om å reise langt bort til der det er sol, lange hvite strender, gode drinker, fine solnedganger og høye palmer. Neste uke reiser jeg til Island med mamma og søsteren min, Charlotte. Det skal i hvert fall bli deilig å komme seg litt vekk fra huset og oppleve noe annet enn bare regn, grå skyer og jobb.

Ha en fin dag♡

Likes

Comments


Bukse og genser/ H&M Sko/Rhodos


GET OFF MY BACK genseren skulle jeg hatt på meg i går da jeg var i Oslo. Jeg sto i kø for å komme inn på utestedet KJ10 da noen stjal mobilen min ut av lommen på vesken min. Det hadde gått to minutter fra jeg la den ned i vesken til jeg skulle til å ta den opp, da jeg kjente at den var borte og erstattet med tre bind!! hvor frekt? Nå er jeg mobil løs, noe som er utrolig kjipt, men jeg håper på å få igjen alt på forsikringen. I morgen skal jeg dra for å kjøpe ny, for hvem klarer seg uten mobil? vel, ikke jeg.

I dag har kjæresten og jeg hatt en ganske rolig søndag hvor vi bare har slappet av, hørt på musikk, kjørt en tur, spist sushi og lyttet på regnet som har falt ned i hele dag.

Ha en fin kveld videre♡
Likes

Comments

Contains affiliate links


1.HER / 2.HER / 3.HER / 4.HER / 5.HER / 6.HER / 7.HER / 8.HER

Når høsten kommer får jeg alltid lyst til å pakke meg inn i store gensere med noen kule jeans til. Da jeg tittet litt på Zalando i dag fant jeg blant annet disse gode genserne til en rimelig pris, samt noen sko og en stilig jumpsuit. Jeg har ikke vært på denne nettsiden på år og dag, men skjønner nå at jeg har gått glipp av mange fine klær. Når jeg får lønning kommer jeg til å bestille noen av disse godbitene hjem, slik at jeg kan holde meg varm denne høsten også.


Likes

Comments


I dag lagde jeg denne supergode guacamolen med speltlompe-chips. Det er både godt og raskt å lage, så det passer perfekt dersom du blir fysen på noe digg.

- Speltlomper

- Avokado

- Chili

- Koriander

- Hvitløk

- Sitron/Lime

- Salt

- Pepper

- Cayennepepper


Jeg starter med å dele speltlompene inn i 8 "slices" og legger de utover et stekebrett med bakepapir.

Deretter drysser jeg over litt vann, salt og pepper (evt andre krydder om man ønsker det)

Tilslutt setter jeg de i ovnen på 180°C til de er sprøStart på guacamolen når speltlompene er i ovnen.

Jeg blander alle ingrediensene i en bolle og bruker stavmikser slik at guacamolen får en jevn konsistens.


Nyyyt!

Likes

Comments

God søndagskveld!

Denne helgen har EM, Chico og jeg vært en tur på Himsjø på hytta til mormor og bestefar. Der har vi fisket, plukket bær, grillet, matet ender og spilt brettspill. Det har vært veldig deilig å komme seg litt vekk fra hverdagsstresset for å bare slappe av på hytta en helg uten dekning, høre på avslappende musikk og gjøre ting man ikke får tid til ellers, sånn som å spille brettspill. Chico stortrivdes med å kunne løpe rundt på egenhånd og gjøre som han ville, så dette har vært en veldig bra helg for oss alle tre.

Nå sitter vi i sofaen og venter på pizza fra Peppes, også skal vi se på gårsdagens episode av "Side om side".

Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Nå som det blir kaldere i luften og høsten nærmer seg, tenkte jeg å oppsummere sommeren min med noen bilder for å vise hva jeg har gjort denne sommeren. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker sommer og hvor fantastisk bra denne sommeren har vært.


Den 21.juni hadde jeg eksamen og ble ferdig på videregående skole. Vi hadde vitnemålsutdeling, og det var etter denne dagen sommeren virkelig startet. Jeg hadde endelig friii!!

Den første helgen i sommerferien dro kjæresten min og jeg en tur på hytta hans på sørlandet. Der spiste vi reker og koste oss i solen med Solveig og kjæresten hennes, Tobias.

Jeg var blant annet på en koselig lunsj i Oslo med Johanne og Solveig - veldig hyggelig å catche opp oss tre etter 3 år!

Nytt sommerkveldenes fine himler og drukket masse god smoothie

EM hadde bursdag, så på dagen hans var vi ute å spiste på Lekter´n på Aker Brygge og shoppet litt. Noen dager senere ordnet jeg bursdag for han med vennene våre, der jeg lagde masse italiensk pizza.

En sen sommerkveld kjørte vi snekka til faren til EM inn til Lysaker for å spise på PIER 31.

EM og jeg bestilte oss tur til Rhodos, og to uker senere satt vi på flyet mot solfylte dager og varmere netter. Vi var også da helt uvitende om at vi skulle få oppleve jordskjelvet og komme i avisen.

Jeg tok min første tatovering!!

To dager etter vi kom hjem fra ferie bestemte vi oss for å kjøpe en valp, så vi kjørte ned til Kragerø for å hente lille Chico.

Jeg har vært på Tjøme to ganger på hytta til EM.

Tilslutt avsluttet vi siste helgen på Findings Festivalen i Oslo.

Denne sommeren kunne ikke blitt bedre! jeg har opplevd SÅÅ mye og virkelig hatt sommeren i mitt liv ♡

Likes

Comments

God ettermiddag! I dag har jeg en fridag fra jobb, så jeg tenkte å lage meg en ordentlig digg lunsj, ettersom det bare har vært knekkebrød de siste dagene. Derfor lagde jeg denne supergode pannekake-lunsjen, YUM! Jeg har endelig fått ryddet i klesskapet mitt og funnet masse klær jeg skal selge på "TiseIt" appen, så jeg har også tatt masse bilder av sko som jeg har lagt ut der. De neste dagene kommer jeg til å legge ut flere og flere ting, så gjerne ta en titt på kontoen min "camnilsen" ♡

Likes

Comments