Header

Hverdag

Da jeg våknet i formiddag var det så fint vær at jeg bare måtte komme meg til fjells. Planen var å gå til Kvalsauktinden, men dagsformen var så dårlig at jeg måtte nøye meg med Strandheia. Sykt hvordan formen kan variere så mye fra en dag til en annen! Deilig var det likevel

Sykt at november er rett rundt hjørnet. Fjellene har allerede begynt å finne frem vinterforkledningen sin.

"I'm so glad I live in a world where there are Octobers"
L. M. Montgomery

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Outfit

Kjole: b.young
Øredobber: H&M
Klokke: Daniel Wellington

Hvor fin er ikke denne kjolen?! Jeg elsker kombinasjonen av sort og gull, og når kjolen er behagelig å ha på seg i tillegg er det en no-brainer. Nå har jeg forresten fått meg jobb på b.young, og har endelig en solid unnskyldning til å kjøpe nye klær når jeg vil (til Magnes store frustrasjon, hehe). Fornøyd jente altså :-)


Likes

Comments

Innkjøp

Happy girl! Jeg har kjøpt min første bil, og det er så stas! Valget stod mellom Volkswagen e-Golf og Hyundai Ioniq Electric, men når bestisen selger Hyundai ble avgjørelsen enklere I tillegg har Hyundai Ioniq blitt kåret til Årets Bil 2017, med høy score på kriterier som totalopplevelse, utstyr og gunstig pris.

Sjekk de fine felgene da!

Bilen er topp utstyrt med skinninteriør, varmepumpe, trådløs lading av mobiltelefon og mye mer!

Likes

Comments

Trening
Noe av det beste jeg vet er å trene på mandager - bedre start på uka får man ikke! Til tross for mye vind dro jeg og mamma på Steiraheia, og det var så deilig. Da vi kom ned fra fjellet hadde pappa varmet fårikål, så da var det bare å hive innpå. For en luksus ass!


Vet ikke med dere, men jeg syns høsten er den vakreste årstiden. De nydelige fargene, den skarpe luften og mørke kvelder med nordlys og stjerneskudd (hvis man er heldig)

Likes

Comments

Opplevelser
Denne godværshelgen tilbringes i Harstad med Magne Han skal spille et par innebandykamper med laget han trente med i Tromsø, så da ble jeg likså greit med :-)

Formiddagen ble brukt i butikker og på café i sola. Helt sykt hvor fint vær det har vært den siste tiden - bare å nyte til det fulle!

Likes

Comments

Hverdag, Kjærlighet

Hei dere! Nå er det lenge siden forrige innlegg, så da tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering. Det har skjedd utrolig mye spennende den siste tiden, med både salg av leilighet og kjøp av hus. Men viktigst av alt - jeg har giftet meg! Lørdag 17. juni 2017 ble jeg og Magne kone og mann - og vi er så lykkelige Vi hadde tidenes dag med familie og venner, og natten ble tilbrakt i vårt nye hus på Strand. Føler meg så heldig!

Nå er det forresten bare tre uker igjen til vi drar til Gran Canaria - og der blir vi i tre deilige uker! Gleder meg til late dager på solsengen ass. I mellomtiden er det bare å nyte fine dager som denne. Håper dere har hatt en fin sankthansaften

Likes

Comments

Blogg

Se den fine tomatplanten jeg har fått av min gode kollega på jobb - hun er så snill! For mange år siden hjalp mamma meg og søster med å plante gulrøtter i hagen, men siden den gang har jeg ikke dyrket noe som helst. Derfor syns jeg det er utrolig gøy å ha min egen tomatplante - gleder meg til tomatene dukker opp :-)

Vi har forresten besøk av foreldrene, tanta og onkelen til Magne i helgen - så koselig! Vi har tilbrakt store deler av formiddagen i butikker, så nå har Magne endelig funnet seg en dress til bryllupet. Han blir så fin!

Likes

Comments

Hverdag

Det er fredag, plussgrader ute og grillmat i magen - med andre ord en perfekt start på helgen. Magne elsker nemlig å grille så da finværet slo til var han rask med å hente grillen i kjelleren. Se det gliset da!

Så langt har vi ingen planer for helgen, men jeg prøver å overtale Magne til å dra til Bryggejentene i morgen. Det er jo så fint der! Nå som det er under to måneder til bryllupet tenker jeg det er på tide å få litt flere detaljer på plass, inkludert talen min til Magne. Er så vanskelig å oppsummere over 5 år med minner! Meen det får vente til i morgen, for nå skal jeg komme meg på trening.


God helg dere <3

Likes

Comments

Opplevelser

Hei dere! I dag har jeg og Magne vært på Bryggejentene - en butikk som selger interiør, klær, mat og drikke. Jeg har aldri vært der før, så det var gøy å oppleve :-) Da vi hadde fått i oss litt søtt kjørte vi rundt på Håkøya i det fine været. Jeg elsker å kjøre tur, og syns det er kjekt å bli litt bedre kjent med lokalområdene.

I dag sendte vi forresten inn egenærklæring i forbindelse med bryllupet - wiih! Nå begynner ting endelig å falle på plass til den store dagen. Det eneste jeg plages med er å finne på noe gøy vi kan gjøre på bryllupsfesten, så om dere har noen forslag blir jeg veldig glad :-)

Likes

Comments

Bryllup, Hverdag

Hei dere! Nå er det over tre måneder siden forrige innlegg, og mye har skjedd siden da. For det første har jeg sluttet på studiet, og begynt å jobbe. Jeg er nå sekretær på advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, og der trives jeg kjempegodt! Jeg er kun midlertidig ansatt, men det er i grunn perfekt da jeg og Magne skal flytte hjem til Sortland før jul. Gleder meg såå! Vi har begynt å lete etter hus/tomt, men det er ikke så mange fine eiendommer ute på markedet for tiden.

Videre har jeg kjøpt ny brudekjole - jeg var nemlig ikke helt fornøyd med den forrige. Denne gang bestilte jeg time på Brudehuset, og fikk prøvd mange ulike kjoler. Jeg endte opp med en nydelig kjole fra Maggie Sottero, så nå er jeg strålende fornøyd :-)

Jeg har også byttet etternavn - litt tidligere enn planlagt, haha! Jeg leste nemlig på nettet at det var lurt å være tidlig ute, så da jeg sendte inn søknad om navneendring var jeg innstilt på lang behandlingstid. Bare få dager senere fikk jeg epost om at navneendringen var godkjent, så nå heter jeg offisielt Camilla Mørk. Wæh!

Ellers er det ikke så mye å fortelle - dagene går for det meste til jobb, trening og bryllupsplanlegging. Tenk det er under tre måneder til bryllupet! *Hjeeelp*

Likes

Comments