Fick hem dom här två sportbharna idag, har två sedan innan i andra färger också som jag visat förr. Beställer dom faktiskt utomlands så leveransen tar nästan en månad men med tanke på priset så är det helt klart värt det, dessutom bra kvalité!

Likes

Comments

For iväg på körlektion imorse, fick sån panik när jag såg att det var snö ute när jag vakna och det snöade jätte mycket, tänkte direkt på att jag kommer köra av vägen, speciellt när vi skulle öva start i backe och bilen gled, men det gick trots allt bra! Orkade inte äta frukost imorse så den tar jag igen nu.
Igår var det fullt upp, började med körlektion på morgonen sedan mötte jag upp Victoria för lite lunch och läste igenom lite inför medicindeligeringsprovet på Rosenhäll som vi skulle på efter. Provet var faktiskt ganska svårt tycker jag, var inte sådana frågor jag hade i mitt papper men huvudsaken var att man blev godkänd. Har hört att man inte kan misslyckas på ett sånt prov men samtidigt vet jag dom som gjort det med. Verkar vara väldigt individuellt! Efter provet åkte vi till torp och var där i flera timmar faktiskt. Köpte en ny väska och sedan bara lite blommor, krukor och handdukar på Ikea haha. Nu ska jag äta upp min brunch sedan ska jag posta paket och pallra mig vidare till gymmet!

Likes

Comments