hej alla fina följare, nya och gamla :)

jag vill meddela er att jag nu bytar webbplats, nu har jag min egen

www.mamma2plus2.se

ni är hjärtligt välkomna in, en stor förändring i mitt bloggande, det finns en hel massa underflikar längst upp på sidan, kolla in dom olika det kommer något nytt varje dag och flera ggr om dagen :) sidan är fortfarande under uppbyggnad och något nytt varje dag väntar. kommer att dyka upp nya flikar inom kort.

vi ses på www.mamma2plus2.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

oj det var många herrans år sen jag på ett nyårslöfte 🤔😊
kanske för att jag då insåg att det aldrig kommer lyckas.... mycket handlade då om min vikt, det var det ändå jag tänkte på, en period i mitt liv som ung, gick det lite långt och på fel håll, jag blev inte mager absolut inte men jag fick andra biverkningar, jag blev undernärd i en mullig kropp....men tanken på vikt nu finns inte, jag kan känner min kropp så väl idag att jag märker minsta lilla, däremot har jag en mage som är så skadad av op, stress och oro att jag har svårt att tygla den. men nog om det, alla har vi våra krämpor, vissa större än andra. 
men om vi återgår till ämnet, Nyårslöften!

Hur många avger nyårslöften? och hur många lägger samma löfte år efter år?

jag skulle kunna lägga ett och flera löften inför 2018.

BLOGGEN
* utveckla min blogg och skapa samarbete i media, kalla det "jobba som mediahora"
*att mot slutet av 2018 kunna försörja mig och familjen på att jobba som "mediahora"

FAMILJELIVET
*fortsätta leva som jag gjort för min familj
*göra minst 2 utlandsresor med min man

MIG SJÄLV
*oj det var svårt....jag har svårt att prioritera mig själv, när jag har en familj jag älskar så mycket mer. men det kanske iofs kan vara en bra start, ja det får bli en punkt.
att 1gång i månaden ska jag göra något enbart för min egen skull, stort eller litet. jag ska också lägga upp det i bloggen. den 10:de varje månad ska jag göra något enbart för min egen skull. ska bli spännande och se vad ni anser om mina värderingar på självomtanke 😊

Likes

Comments

oj vad ska jag säga. jag tänkte lätta mitt hjärta angående min syn på nyårsafton.
för er som känner mig vet att jag avskyr nyårsafton mer än något annat.
Hur mysigt jag än försöker göra med mat, kläder, dukning, pynt, sällskap osv. så är det bara ÅNGEST som finns i min kropp, själ och hjärna. jag kan absolut försöka hålla masken, slänga på ett fajkat ansikte för att hålla stämningen på topp. men när ingen ser, gråter jag och vill inte synas. jag vill inte vara med, jag vill inte prata med någon, jag vill bara ha en tallrik glass, myskläder och en massa tråkiga filmer.
jag har varit med om så vansinnigt tråkiga saker när jag växte upp, allra helst på nyårsafton. min biologiska far, är sen länge missbrukare (vi har inte haft kontakt på många många år)
han har försatt mig, min mamma, mina syskon och även resten av släkt och vänner i livsfara och andra tråkigheter. just denna dagen. vi har fått utstå många raketer som riktats fel, man måste ju tydligen skjuta raketer trots att man är så full att man inte kan stå på benen. det har varit hot och fysiskt våld.
nä det bubblar bara ångest.
jag påtalar detta till alla omkring mig varje år men jag tror inte att alla förstår vad jag menar, jag begär inte heller att någon ska förstå, jag skulle bara önska att folk kunde respektera att jag vill inte vara anträffbar denna dagen.  jag har däremot alltid sagt att jag kan köra Skåne runt och hämta folk som vill hem. nyårsafton 2004-2005 var sista gången jag drack något. bortsett från förra året när jag firade med min nya kärlek då blev det skumpa och vin.
detta åter mös vi med våra barn hela helgen och idag jobbar jag.
men jag erkänner, ångesten är jobbig att slås med idag.....

Likes

Comments

byggt naglarna själv denna gången 😊 och vad passar då bäst i juletid? jo rött såklart 😊

Likes

Comments

har absolut noll jul känsla eller motivation till något som heter jul.
men vi slår igång kalles jul på jobbet iaf.

Likes

Comments

ja det är kanske inte dom mest optimala arbetskläderna jag valt idag 😉 men va Dan det är jul julafton och vi ska hem till mina päron ikväll när jag slutat jobba ❤

Likes

Comments

dagen till ära blev outfiten given med julröd skjorta och svarta jeans 🎄

jobb till 15 sen sista julshoppingen med min älskade man ❤🎄

Likes

Comments

men tanken slog mig precis....

DET ÄR JU FÖR BÖVELEN LILLE JULAFTON IMORRON!!!!!!

jag jobbar till 15 men sen ska jag köpa sista julklapparna och sen blir det att klä in allt och lägga under granen. jag tror bannemaj att tomten kommer att besöka min älskade man under natten mot julafton, för som alla vet så lämnar tomten bara klappar till dom varit riktigt snälla 😉
och någon snällare än min man, det får man bannemaj leta länge efter ❤❤❤❤

Likes

Comments

Likes

Comments