Close up: Todays makeup look and some new makeup- favorites


________________________________________________________________________________________


Noen Nye Sminke Favoritter


________________________________________________________________________________________
- Moist Foundation -


Denne foundation'en har jeg i fargen 02, og denne fargen synes jeg passet hud-tonen min veldig bra. Det første jeg la merke til med denne er at den sitter veldig lett på huden, og at det føles litt som den smelter inn. En veldig behagelig følelse, og en følelse av at den er god mot huden.

Den jevner ut hud-tonen og pleier huden, den skal også gi masse næring og fuktighet. Når det kommer til dekkvidde, så liker jeg å ha mye dekkvidde siden jeg har endel røde områder i ansiktet som jeg ønsker å gjøre mindre synlig. Derfor bruker jeg denne, i tillegg en concealer over røde områder.

- Kompakt øyenskygger -


Disse fargene er så nydelige, akkurat nå er jeg hekta på den røde. Jeg bruker den røde underst, blender den godt utover og bruker den som en slags base. Deretter bruker jeg shocking eyeshadow i fargen 05 nederst på lokket og blendet utover i globalen. Denne kombinasjonen er jeg blitt veldig glad i.

Den røde øyenskyggen er også perfekt som blush. Disse kompakt- øyenskyggene er som dere ser matte, men de har et hint av skinn som gjør fargene mer levende. De er laget av 100% mineraler og finnes i 14 forskjellige farger. Disse øyenskyggene er som jeg beskrev foundation'en i avsnittet over, at det føles som de smelter inn i huden og er god mot huden. De er også lette å jobbe med og er veldig pigmenterte. Kan anbefale disse på det varmeste.

- Shocking shadow shimmer -


Denne, Shocking Shadow Shimmer, har jeg i fargen 05. Elsker fargen! Jeg var litt redd for at den ikke skulle være like nydelig i virkeligheten som på bildet, men joda, de hadde klart å fremstille fargen akkurat sånn som den er. Ikke bare er fargen fantastisk nydelig, men både å jobbe med den, resultatet og hvordan den føles på huden er virkelig en drøm! Denne anbefales på det varmeste! 100% mineral øyenskygge, som finnes i 20 forskjellige farger.
________________________________________________________________________________________

Cosmobeauty

produktene inneholder kun naturlige

tilsetningsstoffer, altså ingen kjemikalier

eller alkohol. Alle produktene har solfaktor

15-20 og produktene er ikke testet på dyr.

________________________________________________________________________________________


Liker

Kommentarer

iidajjohansson
iidajjohansson,
Men gud vad fin färger 😃nouw.com/iidajjohansson
mariannelier
mariannelier,
Skyggene ser nydelige ut😍👌🏼nouw.com/mariannelier
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229