Header

Hverdag

... I love living this close to the Ocean


Hei, dere! Nå skal jeg avgårde til Sats for en treningsøkt. Det blir herlig kjenner jeg! I dag er det kommet ut ny sesong av Unge Lovende, er kommet ut 6 episoder. Jeg ser skikkelig frem til å se de episodene senere i kveld, ååå kan nesten ikke vente! For de som ikke vet hvor man kan se det så legger jeg ved link her. Disse bildene av svanene ble tatt for noen måneder siden, jeg elsker at vi bor så nærme sjøen!


| Følg meg på Instagram: camilla.cecilia |


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Samarbeid, Sminke, hår og hudpleieMIDNIGHT BLUE CALMING CREAM


Midnight Blue Calming Cream er en beroligende ansiktskrem som kan brukes om huden er rød og irritert og for å roe ned huden. Den kan brukes som en spot-treatment eller i hele ansiktet. Kremen fungerer som et tynt beskyttende lag og øker cellefornyelsen i huden. Foreløpig har jeg brukt den som spot-treatment, altså har jeg brukt den de stedene i ansiktet hvor jeg sliter med rød, irritert og tørr hud.

Jeg synes den har vert veldig god mot de stedene som har trengt litt ekstra pleie, og at den har holdt det den lover! Så jeg er veldig fornøyd! Denne kremen kan også brukes for å roe ned solbrent hud, etter ansikts-behandlinger, barbering eller laserbehandlinger. Jeg vil si dette er en krem man ikke bruker hver dag, men som kan være en livredder å ha i skapet til de gangene huden blir problematisk av forskjellige grunner.


Den inneholder bl.a. Guajazulen, som er en plantebasert komponent som utvinnes av kamomilleolje. Den roer ned og reparerer huden i tillegg til å bygge opp skadet hud. Guajazulen gir kremen en naturlig blå farge. Kremen inneholder også Centella asiatica som bidrar til cellfornyelse og forhindrer arrdannelse og hyperpigmentering.| Midnight Blue Calming Cream finner du HER | Freshly Juiced Vitamin Drop finner du HER |


Disse produktene er i samme merke og kan også kjøpes på samme sted - Soel. I dette innlegget kan du lese om Klairs Midnight Blue Calming Cream og min mening om produktet. Og i dette innlegget som jeg la ut for en liten stund siden kan du lese om det andre fantastiske produktet på bildet, nemlig Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop.


Likes

Comments

Hverdag, Interiør og hjem


WAKE UP . KICK ASS . BE KIND . REPEATGod morgen! Nå skal jeg spise frokost og se et par episoder med "Sex and the City" før jeg stikker å møter en venninne. Vi skal gå tur i dag. Vi gikk tur i går også i tillegg til at vi trente cardio på Sats, så vi er litt flinke nå, hehe! Er veldig fornøyd med denne vekkerklokka forresten. Den er så fin, og så våkner man garantert av den. Det er nesten som å ha en brannalarm helt inntil øret, så ja... den er skikkelig irriterende og man har bare lyst til å knuse den hver morgen. Men, man kommer seg opp av senga i tide og det er jo det viktigste! Ha en fin dag, flotte!


| Følg meg på Instagram: camilla.cecilia |


Likes

Comments

Hverdag, Lunsj tips og mat-relatert


_________________________________________________________________________________________________________________________________


LOVE, is a cup of Tea


_________________________________________________________________________________________________________________________________Hei. Håper dere hadde en fin Valentines Day? Kjæresten min jobbet hele dagen, så han var borte fra tidlig om morgenen til 23.00 om kvelden. Men vi koste oss med deilig Take Away Sushi og en romantisk komedie på Netflix når han kom hjem, så litt kos ble det da.

Se hva jeg fikk fra Pukka i forbindelse med Valentines Day! Så utrolig koselig å få Love Te i posten av de, god er den også! Elsker Pukka te, de har så mange gode og spennende smaker! Også er te'en deres økologisk og har et unikt og fargesprekt design.


- Hva gjorde du på Valentines Day? Og liker du Pukka te? I så fall, har du en favoritt smak?


Likes

Comments

Samarbeid, Klær, sko og tilbehør


(Skoene er sponset)


Ååå som jeg elsker de nye Vagabond boots'ene mine fra Footway. Hvor stilige er ikke disse? De er så classy, tidløse og stilrene at de passer til så mye! Nå er det lenge siden jeg har hatt enkle, svarte boots stående på skohylla og jeg merker at det har vert veldig etterlengtet.

Footway har sko til både kvinner, menn og barn, og de har et enormt stort utvalg! Tror aldri jeg har sett så stort utvalg av sko noensinne, og de har hundretalls varemerker å velge mellom. De fokuserer på et stort sortiment med sko til alle anledninger. Noe av det jeg synes er så greit med å handle sko på nett er at jeg slipper å bruke en halv dag på å traske rundt på et kjøpesenter når jeg kan sitte å handle fra kosekroken hjemme i sofa'en min! Dessuten måtte jeg nok gått innom minst fem forskjellige sko-butikker. For de har ganske begrenset utvalg på de forskjellige sko-butikkene, mens på Footway er utvalget så stort at man kan kjøpe sko til hele familien til alle type anledninger.


| Utvalget av Vagabond sko hos Footway finner du HER |Good Shoes take you Good Places


På Footway har de et filter slik at du kan spisse søket ditt mot akkurat det du er ute etter, noe som gjør det enklere og raskere og finne de perfekte skoene! Utenom det er nettsiden og bestillings prosessen også veldig enkel og kjapp. Skoene mottok jeg etter bare 2- 3 dager.


Likes

Comments

Oppsummeringer og lister, Lunsj tips og mat-relatert

| Bilder: Weheartit og Pinterest |


Super som slankemat: Når chiafrøene kommer i kontakt med væske sveller de opp, og får en gelé lignende hinne. Dette gjør at de metter godt, og dermed er chiafrø supert for deg som er på slanker'n og vil unngå sultfølelse. Chiafrø hjelper også å holde blodsukkernivået stabilt. Dermed slipper du søtsuget som kan komme over deg og som gjør at du bare MÅ ha sjokolade eller kjeks.

Kan brukes til det meste: Smaken på Chiafrø er nøytral, noe som gjør at Chia kan puttes i nesten all slags mat. Putt Chia i det du liker for å gjøre det sunnere og litt mer spennende! Putt det i saft og det smaker saft, putt det i appelsinjuice og det smaker appelsinjuice, osv.

Godt immunforsvar: Chiafrø inneholder sykt mye antioksidanter. Antioksidanter hjelper deg med å holde deg frisk og ung lenger!

Kick start på dagen: På grunn av at Chiafrø inneholder så mye antioksidanter som jeg nevnte i punktet over, så gir det deg også mye energi. Perfekt å drikke et glass juice med Chiafrø rett før treningen, eller for å kickstarte dagen på morgenen! Du kan jo også bytte ut en god chiafrø-drikk med kaffekoppen eller en energi-drikk hvis du prøver å slutte med en av disse, siden chiafrø er oppkvikkende.

Praktisk å ha i skapet: Det kan være praktisk å ha Chiafrø i skapet. Dersom du er tom for egg og skal bake, er det bra om du har Chiafrø siden det kan brukes som erstatning for egg i bakst. Dette er jo kjempelurt! For hvor ofte er det ikke man starter på noe bakst og så innser man at de siste eggene gikk til gårsdagens frokost? Noe annet smart som chiafrø kan brukes til: Hvis du trenger å gjøre sausen tykkere kan du også bruke Chiafrø siden det fungerer som tyknings-middel i saus. Så hvor lurt er det ikke å bare ha chiafrø stående i skapet?


- Pleier du å ha chiafrø i noe av maten / drikken din? Fortel gjerne hvordan du pleier å bruke chiafrø!


Likes

Comments

Samarbeid, Sminke, hår og hudpleie


FRESHLY JUICED VITAMIN DROP


C- vitaminer er ikke bare supert å knaske på hvis man kjenner at en forkjølelse er på vei, C- vitaminer kan også gjøre underverker for huden vår. En av de aller viktigste vitaminene for huden vår er nettopp vitamin C, uansett hvilken aldersgruppe man tilhører. C- vitamin booster kollagen- produksjonen og hjelper til med å beskytte kollagenet. C- vitamin forebygger fine linjer, ujevn hudtone og solskader. Samtidig som frie radikaler motarbeides og huden fornyes raskere. Freshly Juiced Vitamin Drop er laget med effektive, naturlige ingredienser og passer alle hudtyper; Ung hud, eldre hud og til og med sensitiv hud. Produktene fra Klairs er produsert i Korea. De er ikke testet på dyr.HVORDAN BRUKER JEG DETTE SERUMET?


Jeg bruker dette serum'et i ansiktet og på hals og nakke. Da tar jeg et par dråper i hånden og smører det inn en gang til dagen enten på kvelden etter at sminken er vasket bort, eller på morgenen før jeg tar på sminke. Det trekker fort inn, så man kan fint smøre seg inn med denne på morgenen før sminken. Den er veldig tynn, nesten som vann så den er veldig drøy i bruk også. Jeg har brukt denne i noen måneder nå og er veldig fornøyd! Porene mine har blitt mindre, den har jevnet ut hud-tonen, huden har blitt strammet opp og så føler jeg at huden min gløder!JEVNLIG BRUK AV SERUMET VIL:

| Øke kollagen og elastinproduksjonen | Beskytte og forsterke hudcellene | Redusere linjer og rynker | Dempe ujevn hudtone | Gi spenstigere hud | Øke fuktbalansen i huden | Gi huden en sunn glød |


| Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop, kan kjøpes HER |


Likes

Comments

Klær, sko og tilbehør, Inspirasjon


Bluse HER | Sko HER | Veske HERVeske HER | Skjørt HER | Sko HER


Her er noen ting fra ønskelisten min fra Zara. Zara har så sykt mye fint! Det er bare så utrolig synn (og også litt rart) at de ikke har Zara her i Bergen. Så hver gang jeg er i utlandet går jeg bananas på Zara, siden jeg er mye oftere i utlandet enn i Oslo, hehe! I dag har det lagt seg et tykt lag med snø ute, jeg blir så glad av snø! Det er noe av det fineste jeg vet. Tidligere i dag regnet det og var bare guffent ute, så når jeg spurte Marley om han ville ut så bare sprang han å gjemte seg. Nå når det kom snø ute så vil han ikke inn igjen. Typisk!


Likes

Comments

Samarbeid, Sminke, hår og hudpleieBeutyblender Original:

Liker denne veldig godt! Den er lett å jobbe med, og resultatet blir bra. Formen og materialet sørger for jevn påføring av sminken og mindre svinn. Man kan bruke den til alt mulig; Foundation, primer, pudder, krem, rouge og mye mer. Beautyblender er enkel å bruke: fukt, klem og trykk deg til perfekt sminke! Denne beautyblender'en har en åpen struktur som gjør at den fylles med vann når den blir våt. Dette fyller opp svampen slik at sminken legger seg på utsiden av den istedenfor å bli tatt opp. Dermed vil du også bruke mindre av produktene dine hver gang du sminker deg. Dette gjelder også Beautyblender Micro Mini, fordi de er laget av samme materialet.

Beautyblender Micro Mini:

En liten og presis beautyblender! Passer perfekt til små områder som under øynene, ved øyekroken, på brynene, brynbeina, øyelokkene, sidene av nesen, neseryggen, øverst på kinnene og til kviser. Denne liker jeg også veldig godt! Endelig kommer jeg til på de stedene som var vanskelig å komme til på før. Denne er laget av akkurat samme materiale som Beautyblender Original.| Original Beautyblender Pink, kan kjøpes HER | Micro Mini Beautyblender, kan kjøpes HER | (Reklame)


Likes

Comments

Hverdag


Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg startet å trene på Sats med en venninne. Jeg har ikke vert medlem på treningssenter før, har bare trent hjemme på matte og med jogging i skogen, gåturer osv. Så jeg ante virkelig ikke om det å trene på treningssenter var noe for meg. Helt ærlig så trodde jeg at det skulle være kjedelig og bare «stress» men jeg synes faktisk det er utrolig gøy!

Så ja, det å trene på treningssenter er virkelig noe for meg. Nå har jeg bare trent en uke så det er kanskje litt tidlig å si, men jeg tror nok ikke det kommer til å snu når det føles så bra som dette nå. Jeg håper å bli sterkere både psykisk og fysisk av treningen. Jeg ser frem til å fortsette å trene og til å merke resultater. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig treningsøkt med venninnen min. Så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med Pasta Bolognese, bilderedigering og med «Sex and the City» på skjermen.


Likes

Comments

Follow me on Instagram: @camilla.cecilia