Underbara fredag ☀️

En bra fredag är till ända, vi åt en god gemensam lunch tillsammans med närmsta kollegorna och firade in att semestrarna snart är här. Fredags kvällen tillbringades vid huset och sjön intill där vi tog vårt första dopp tillsammans i Lilla Färgen. Jag badade faktiskt igår också men då i Stora Färgen.

Det är något speciellt med fredagar, arbetsveckan är slut och man har en hel helg framför sig. Jag älskar känslan av att få kliva ut från jobbet på fredags eftermiddagarna, speciellt i sånt här väder, sätta mig i bilen på med solglasögon och Ed Sheeran i högtalarna och låta bilen glida fram och ta mig hem.
Jag har alltid älskat hem, alltid tyckt om att få komma hem och alltid varit den som längtar hem först av alla alldeles för tidigt och ändå sett det som något positivt. Det är då en extra jobbig tid när man slutar längta hem, inte vill åka hem längre och stunden när man inser de, vilket skedde hösten 2016. Vilken resa det varit sedan dess, på så många plan. Jag känner mig redan hemma vid huset vi bygger och jag längtar efter att få komma hem på riktigt igen i vårt fina hus nästan två år senare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera