Stenbänkskiva på plats!

Väggarna är nu återställda och bänkskivan kunde häromdagen fogas i kanterna vilken var den sista touchen innan arbetet kunde ses som färdigställt.

Nu väntar vi bara på att stänkskyddet som ska sitta över vasken och spisen ska sättas sedan är faktiskt köket äntligen färdigt!


När fogen hade torkat någorlunda på kvällen kunde vi äntligen smyga in lite saker på bänkskivan så man slipper springa till köksbordet hela tiden så fort man behöver något som inte ligger i lådorna. Nu får vi känna in oss lite i vad vi behöver ha framme rent praktiskt och utseendemässigt, det är en fin balansgång däremellan. Det måste vara både snyggt och praktiskt fungera enkelt och bra i vardagen.

Det är lite ovant med stenskivan man får verkligen tänka sig för när man ställer ner saker på bänken nu för tar man i för hårt när man ställer ner ett glas så kan det säkert gå sönder, det känns så i alla fall.

Som synes rätt bra på ovan bild så är skivan rätt blank så man kommer nog vara där och putsa skivan x antal gånger, åtminstone så här i början kan jag tänka mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera