Pysselhelg

Denna helgen har verkligen pyssellampan lyst starkt, kanske var det det lite svalare vädret som bidrog. Man ska inte klaga på värmen som sagt, men gud vad skönt med lite regn :)

Jag har bland annat sytt i ordning extra bäddmadrass till rum nummer två på nedervåningen samt av det som blev över satte jag ihop en liten madrass till Axel. Av en fleecepläd sydde jag sedan ett typ kuddfodral till madrassen som man kan ta av och tvätta både som skydd för madrassen och som ökad mysighetskänsla för Axel :)

Ett annat litet pysseluppdrag var att jag testade detta väldigt populära DIY (Do-It-Yourself) trick med att klä in saker i dekorplast. Först ut fick bli att testa på knivblocket vi har i köket viket faktiskt blev helt okej för att vara ett test. Jag har ännu inte riktigt fått in tekniken till att få till perfekta hörn, så bakifrån ser de väl inge vidare ut men ok framifrån. När andan faller på kommer jag nog testa göra det lite snyggare kanske men tills dess duger detta så länge man inte vänder på den haha :)


Igår kväll blev det hemmagjord pizza till middag och ugnen fick bekänna färg och vi testade en härliga varmluften med undervärme vilken ugnen själv rekommenderade för just pizza, helyt klart godkänt! :)


Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
va fint:”)nouw.com/jenniesh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera