Planering

Denna veckan blir det lugt eftersom det varit två tävlingshelger på raken nu. Nästa vecka tänkte jag träna lite för Karolina på tisdagen.

Nästa tävling blir förhoppningvis LC:2 i Ulricehamn (lagryttare har företräde) den 29/9 och sedan Uddevalla 12/10 LC:1 och LB:1. Hade egentligen anmält oss till Ale-Jennylund men eftersom jag insåg nu att de går på dubbla banor brevid varandra så kommer jag nog stryka oss därifrån. Tycker inte han är redo att gå på dubbla banor med ett till ekipage som rider precis brevid speciellt inte när det bara finns en klass jag kan rida. Lugnare med bara en bana till att börja med tills han har fått lite tävlingsvana. Detta blir ju trots allt bara hans 4e start lokalt. Därför valde jag Ullrisehamn istället så vi får hålla tummarna att jag får plats!

Sen har jag planerat in Alingsås den 3/11 LC:2 och LB:1 om att går som de ska :) Sen är nog säsongen över för 2013 och december kommer F få vinter vila innan vi startar träningen igen 2014 med ridhuskort förhoppningsvis :)

Under våren 2014 så kommer vi fortsätta träningen som vi gjort men även börja lägga till mer och mer sidoförflyttningar så som skänkelvikningar tex med mål att kunna starta LA under 2014 :) Visst kan han flytta sig undan skänkeln idag, men det är lixcom ingen klass på det hela än så länge :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera