Packar mitt hästliv

Jag går på ren autopilot med avstängda känslor när jag nu packar ner mitt hästliv i lådor. Ändå har jag en stor klump i halsen och tårarna bränner, men jag tillåter mig inte att släppa efter utan fokuserar på allt praktiskt dom måste göras.
Jag har under två veckors tid lagt ut saker till försäljning från smått till stort. Jag har, skänkt bort, sålt en hel del men en del har jag kvar. Det som inte blev sålt enkelt och lätt packar jag nu ner i lådor och kör till förrådet vi hyr i väntan på att vårat garage/förråd blir klart. Jag vill få gjort så mycket som möjligt innan onsdag så jag slipper göra så mycket efteråt.

Även i stallet har jag rensat, tvättat och packat ner. Likt hyllorna i min garderob där mina hästkläderna legat lika tomt ekar snart min och Maltes hyllsektion i sadelkammaren.
På samma sätt som jag rensar bland utrustning och saker hemma och i stallet så har jag också rensat alla sociala medier på häst. Jag har gått ur alla grupper på Facebook, sagt upp alla nyhetsbrev till mailen och slutat följa vissa sidor på instagram. Mina sociala medier fylls istället med inredning, vänners vardag och allt annat vardagligt. Jag har fortfarande en del hästigt kvar eftersom många av mina vänner har häst så jag kommer aldrig bli helt utan det men mitt flöde kan inte längre enbart bestå av de jag nu lämnar.
Vissa kanske skulle säga att jag trycker undan känslor, gömmer mig och rensar av den anledning och de kanske är rätt, oavsett så är det så här jag känner att jag behöver göra. Precis på samma sätt jag inte kunde titta på hundprogram längre eller se på djursjukhuset efter att Terence hade gått bort. Det är helt enkelt mitt sätt att hantera detta på.

Gillar

Kommentarer

CelineLind
CelineLind,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera