Ommöblerat!

Tygsoffor och pälsdjur är ingen bra kombination, de är inget nytt men tåls att poängteras återkommande.

När vi flyttade in i huset placerade vi den största soffan uppe och den minde svarta i skinn på nedervåningen eftersom den stora grå inte skulle få plats där nere. Möbleringen kändes lite så där, inte dåligt men inte perfekt heller. Det blev lite kalt och stelt där nere med för långt avstånd till TV:n och soffan på övervåningen blev snabbt smutsig och hårig trots att den skyddades av filtar.

Så efter lite funderingar så möblerade vi om igår och bytte plats på sofforna. Vi ändrade dessutom placeringen på både TV:n och soffan för att få plats med den större soffan och skapade på så sätt en helt ny mycket mysigare atmosfär där nere. Vi blev riktigt nöjda!


På övervåningen står nu istället skinnsoffan och två skinnfåtöljer vilket passar minst lika bra som den grå. Vi slipper nu dessutom täcka över soffan och dammsuga den från hår stup i kvarten, win win!

Vi är inte riktigt färdiga med placeringen av fåtöljerna osv på övervåningen och ännu saknas lite piff och detaljer men det ser ju lovande ut ändå :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera