OBH Nordica Actifry

Jag har ju gjort en rätt omfattande viktresa senaste halvåret. Jag har gått ner totalt 20 kg sedan min resa startades i maj i år. Den störta förändringen har varit maten för min del, jag åt helt enkelt för mycket och för onyttigt med framförallt för mycket fett. Under min resa har jag kommit i kontakt med airfyer och actifryer på flera sätt men inte känt att jag haft pengarna att lägga för att testa. Så när jag fick möjligheten via TheInsider att testa OBH Nordicas Acifry så var jag snabb att tacka ja!

Jag har fått hem Acifry Advance och hunnit testa den två gånger hittills och den gör helt galet gosa pommes med väldigt lite olja! Jag gör egna pommes av potatis och till 1kg potatis går det åt 3/4 litet mått olja och tar ca 25 minuter. Ingen lukt och väldigt smidigt! Man ställer in den utefter en enkel tabell med vilken råvara man har och behöver inte fundera över temperatur eller något annat än tiden. Lätt som en plätt!

Hoppas kunna testa att göra kyckling och lite andra rotfrukter i den snart också, framförallt kycklingen ska bli väldigt spännande att se resultatet på!

Hittills är jag väldigt nöjd. Det enda ”negativa” är väl att den tar en del plats i köket, å andra Sudan är den snygg och väldesignad så den kan med fördel stå framme och visas upp! :)


#reklam #TheInsidersSE #OBHNordica_Insiders

Gillar