Med huvudet nedåt

Idag var det dags för besök hos barnmorskan igen, nu kommer besöken bli allt tätare och tätare i och med att vi också kommer närmare och närmare förlossningen.

Idag tog barnmorskan blodprov för att bestämma blodgrupp och lite annat, svaren skulle jag få med mig hem vid nästa besök den 29/8. Utöver blodprov fick vi också lyssna till Almas hjärta som slog fin fint med ca 148 slag per minut. Alma gav också barnmorskan ett par puttar men vi lyssnade på hjärtat som för att berätta att hon minsann va vaken.

Vid varje besök sedan förra gången mäts också min mage för att se så hon där inne växer som hon ska. Sist låg vi fint inom intervallet, något över den ”perfekta” kurvan. Idag placerade vi oss mitt på kurvan. Barnmorskan kände också efter hur hon låg i magen och kunde konstatera att hon faktiskt redan placerat sig med huvudet nedåt i bäckenet. Jag har känt en väldig aktivitet de senaste dagarna och det är troligen hennes vändning nedåt som jag känt av. Hon kan fortfarande vända sig igen men i dagsläget ligger hon redo åt rätt håll. Lite märkligt att hon ska ligga så ”upp och ner” så länge tycker jag men men!

Gillar

Kommentarer

Josefina Nilsson
Josefina Nilsson ,
Oj, vad stor du redan är. Trodde du skulle föda vilken dag som helst nu utifrån bilderna. Måste vara en rejäl bebis som gömmer sig där inne 😊. Hoppas du slipper gå över tiden, den är inte rolig.
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Hoppas också verkligen jag slipper gå över tiden, håller tummarna för att hon kommer på BF 🤗🤗nouw.com/camillabergquist
Josefina Nilsson
Josefina Nilsson,
Jag själv gick över tiden 12 dagar. Kändes som jag skulle sprängas det sista. Fick fruktansvärt fula bristningar över hela magen och nu trots det gått 1 år så har jag fortfarande en hängig liten mage som är som en påse. För att dölja den får jag ha höga jeans eller stoppa ner den i mina byxor.. Lider fruktansvärt av detta då jag känner mig oattraktiv. Och är smal för övrigt.
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Förstår att det måste varit sjukt jobbigt att gå över nästan två veckor! Puh 😅
Åh vad tråkigt att du känner så och att huden inte gått tillbaka som den ska på ett år 💕💕
nouw.com/camillabergquist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera