Maltes stall är tillsalu

Livet är orättvist, rent utsagt för jävla orättvist ibland.

Ägarinnan till stallet som vi står uppstallade i sedan december 2016 är tvingad att sälja gården pga. bortgången av sin man på nyårsafton i år.

De byggde stallet tillsammans för 10 år sedan och för en tid sedan fick mannan cancer som behandlades till en början med bra resultat men som kom tillbaka och satte sig på hjärnan. På nyårskvällen i år somnade han in för gott. Nu tvingas hon sälja då hon inte har råd att behålla gården ensam. Det är också väldigt mycket arbete att utföra på egen hand och jag förstår att det måste vara fullkomligt övermäktigt. Så fruktansvärt orättvis att denna fantastiskt fina människa som hon är ska först behöva ta farväl av sin man för att nästa dag sälja sitt hem som dem byggt tillsammans.

Så i går var det fotografering av gården för att läggas ut till försäljning. Vi är så klart inte garanterade att få stå kvar utan det beror på den nya ägaren. Så nu hänger vi 13 inhyrningarna som står på gården löst, alla vill stå kvar och ingen vill egentligen flytta. Det finns inget ledigt i närheten som är lika bra eller bättre och Maltes trivs så bra och likaså jag. Så just nu håller vi tummarna för att vi får stanna och inte tvingas flytta.


Så där har ni anledningen till att stallet skurades lite extra under helgen som var :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera