Longering i går

I går fick F komma till ridhuset igen efter sin lilla vila på 10 dagar :) Han kändes pigg och glad över att traska in på gårsplanen till ridhuset :) När vi kom dit var det hinder uppställda överallt... Hela lånsidorna bestod av uppställda linjer av hiner och på kortsidorna stod det enkla hinder att hoppa på volt. I ridhuset red en av hopptjejerna, jag frågade henne och fick OK att ta bort ett av hinderna på kortsidan så jag kunde longera F, men fick ju ställa tillbaka det efter mig när jag va klar.

När jag började longera höll den andra ryttaren sig undan relativt bra iaf men efter ett tag började hon hoppa linjerna i galopp oclänadade där med i preincip mitt i min longeringsvolt där jag longerade F. Sedan galopperade hon förbi oss utanför på spåret. Jag försökte hålla mig undan så gått dte gick men kändes meningslöst att försöka få något riktigt arbete på stackars F som blev riktikgt förvirrad.

Fick till 15 bra minuter på lina i båda varven och sedan gav jag mig när hon började hoppa mer och mer. Kändes onödigt att stå där och försöka få stackars Foppa att koncentrera sig när hon hoppade in i hans volt. Men han skötte sig riiktigt bra, han hade lika gärna kunnat exploderat när hon kom hoppandes och sedan galopperandes utanför honom jämnsides, men han spospände sig bara och såg allmänt förvirrad ut. Duktig!

Dkulle egentligen behöva klippa honom... Kan inte bestämma mig över hur jag ska göra riktigt men det syns på honom när han är i ridhuset att han faktiskt skulle må bra av att bli av med lite mer päls. Men samtidigt är han rätt frusen av sig så känns så honom nu. Men snart är det nu eller aldrig för när han väl börjat fälla kan jag ju inte klippa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera