Köket beställt!

Då var alltså köksofferten och vitvaruofferten godkänd och köket beställt. Leveransen sker under vecka 23.
Vi hade bu ritat ett kök hos en annan leverantör tidigare men eftersom dessa inte riktigt hållit leveranstiden så bytte vi helt leverantör för ett par veckor sedan.
Alla stommar är från Marbodal, luckorna Sentens samt även inredningen. Vi har valt vita luckor utan knoppar och allt utom ett högskåp är av lådor med mjukstängningsfunktion.
Vi har valt att lägga lite extra pengar utöver standard på köket mestadels för att kunna få den bänkskiva vi ville ha. Bänkskivan är av svart kompositsten och höjer verkligen hela köket. Kompositsten är så nära naturen man kan komma på konstruerad väg. Kompositsten består av 95% mald sten och resten bindemedel och har en fantastisk hållbarhet.
För att lyfta det hela ytterligare har vi valt en planmonterad vask med två hoar men med halv skiljevägg emellan. Fläkten är en orsakerna till att även vitvaruofferten stack iväg lite grann också bänkskiva och fläkt matchar så bra att jag blir alldeles salig 😊

I hörnen har vi ordentliga hyllor som rymmer massor och som dessutom är utdragbara. Utdragbara är också hyllorna i högskåpet vilket underlättar och gör att msn utnyttjar hela skåpet och inte bara främre delen av hyllorna.
Självklart har vi också ordentlig sopsortering 😊

Vi har valt att ha helt utan överskåp men kommer att montera stringhyllor alt konsollhyllor istället, tror det kommer bli riktigt snyggt!
Jag har snygshoppat lite detaljer till köket. Bland annat har jag köpt två tavlor, en stenskiva av vit marmor dör kryddkvarnarna ska stå tillsammans med de oliverna jag köpte tillsammans med stenen. Lite gröna kryddväxter får sedan bryta av de svartvita och ge det lilla extra.

Ska bli sååååå kul att få piffa i köket, tänk att få packa upp och ställa ut detta i vårt alldeles egna kök 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera