Hallonbladste under graviditeten

Hallonbladste ska vara ett naturligt sätt att stödja kroppens förändringar under graviditeten. Hallonblad är sammandragningsstärkande och gör att livmodern jobbar mer sista delen av graviditeten och de ska även bidra till en snabbare läkning och mindre blödning efter förlossningen.

Det verksamma ämnet i teet är oxytocin som är ett "lugn och ro"-hormon vilket ger en känsla av välmående. Oxytocin finns naturligt i kroppen och utsöndras vid kroppslig beröring.

Utöver hormonet innehåller teet dessutom en hel del vitaminer och mineraler som fungerar som stärkande för kroppen. Det höga vitamin-och mineralinnehåll hjälper dessutom till att ersätta dem som går förlorade genom blodförlusten vid förlossningen.

Hallonblad innehåller också s.k alkaloider vilka ger stöd till livmodern efter förlossningen för att gå tillbaka till sin vanliga storlek.

Från vecka 34-35 ska man börja dricka teet så om ungefär 2 veckor är det dags och jag tänker att man kan ju iaf testa! Till en början rekommenderas en kopp om dagen för att sedan öka successivt men vi får väl se, jag har svårt att tro att jag kommer få i mig så mycket mer än en kopp om dagen.

Gillar

Kommentarer

Love R
Love R,
Hej Camilla,

Mitt namn är Love och jag driver ett företag tillsammans med min bror som låter kunden designa en poster med kartmotiv på valfri plats i hela världen, t.ex. Alingsås eller varför inte kvarteret där du bygger ditt drömhus? Jag har ett förslag på ett kul samarbete som jag tror att du skulle kunna vara intresserad av. Släng gärna iväg ett mejl till mig så berättar jag mer 😊

Trevlig helg!

Vänligen,
Love
www.mapsery.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera