Gårdagens veterinärbesök

Först blev tänderna fixade. En del vasst men inge större. Efter att ha luktat honom i munnen insåg vet att något satt fast mellan tänderna då det luktade rätt illa på ett ställe vid framtänderna. Fram med pinsett och hittade lite hö och en liiten pinne mellan två framtänder, lite inflamerat men ingen fara.

Sedan var det dax för akupunktur som innebar att kanyler sattes i speciella akupunkturpunkter och som sedan fylldes med destillerat vatten. När vattnet fylldes på kunde man se hur misklerna började röra på sig, riktigt coolt! Så fick han stå i 20 min innan det var klart :)

Veterinären som utförde akupunkturen tog även prov för korsförlämning, om inte annat bara för att utesluta detta eftersom han fortfarande är stel allmänt i rygg och ländmuskulaturen. Jag bad sedan om att få ett utlåtande på hoppsadeln. Hon tyckte den den låg riktigt bra, otroligt skönt! Nu har jag visat denna sadel för equiterapeften, veterinärerna i ängelholm och även för gårdagens veterinär och alla har sagt att den ligger bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera