Gårdagens besök hos Kiropraktorn

Gårdagens besök på Husaby gick jättebra. Jag var dock helt slut när vi kom hem runt 20 på kvällen. Min fina Christian kom och mötte mig i stallet för att hjälpa mig så jag kunde få komma hem ❤️

Maltes har skött sig som den stjärna han är, så enkel och snäll att ha med sig. Vi åkte själva och det är verkligen enkelt; han springer in i släpet och backar lugnt och försiktigt ut på kommando.

Kiropraktorn på Husaby var nöjd med Maltes. ”Oj så fint” utbrast han när jag fick se Maltes. Sånt värmer ju extra mycket när man får höra! Han tyckte han såg fin ut i kroppen och det hade hänt mycket positivt sedan sist. Han gick igenom honom som han brukar och gav tummen upp till fortsatt träning precis som vi gör och återbesök 2-3 ggr per år som vilken vanlig häst som helst. Underbara ord att få höra i detta sammanhang.


En av anledningarna till att jag var så trött när jag kom hem var såklart att jag hade stått upp tidigt på morgonen jobbat på fm och sedan kört själv till Husaby och sedan hem. Men på vägen hem stötte jag också på patrull vilket gjorde att jag var helt slut när jag väl tillslut hittade ut till en normal väg.

När jag kom ut från Husaby hade dem grävt av en väg och hänvisade mig till orange skyltning. Jag hittade dock bara en orange skylt och sedan inge mer så jag körde helt fel i totalt mörker och hamnade någonstans mellan skara och Lidköping på en liten skitväg. GPsen hänvisade mig in på ett industriområde på typ Dafgårds parkering och bad mig svänga höger där en väg inte ens existerade. Där fick jag typ ett meltdown och lagom till detta ringde Christian. Med min fina Christians hjälp som fick kolla i karta vart jag var och skulle köra tog jag mig efter en ordentlig extra runda i skogen äntligen ut på en riktig väg. Väl ute hade jag över 1h kvar att köra hem.

Att vara vilse är typ min mardröm och att sedan ha ett tungt släp på kroken om 1800kg och med den dyrbara lasten om 530 kg inuti gör inte saken bättre precis. Well well vi kom hem tillslut och ingen skada skedd. Tur de!

Gillar

Kommentarer

annagrunewald
annagrunewald,

Nej fy vad hemskt! Tur ni kom hem. Din häst är otroligt fin 😊

nouw.com/annagrunewald
CamillaBergquist
CamillaBergquist,

Ja de va svettigt där en stund! Puh! Tack snälla 🤗🤗

nouw.com/camillabergquist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera