Från snabbdusch till långbad

Jag har så långt tillbaka jag kan minnas ogillat att duscha och bada i badkar har aldrig varit min grej. Eftersom jag också haft häst som livsstil så långt tillbaka jag kan minnas och allergiska föräldrar så har jag duschat varje dag och ibland mer till och med. Enda sedan den tiden jag bodde hemma minns jag hur mkt jag ogillade hela proceduren. Anledningen är att det tar sådan tid och jag har inte riktigt ro i kroppen att bara stå där. Jag har helt enkelt aldrig förstått njutningen med att stå i duschen i typ 20-30 minuter.

Nu på slutet av graviditeten har jag dock funnit lite mer ro med en varm dusch eftersom det faktiskt är väldigt skönt för magen om man har sammandragningar eller förvärkar.

Idag har jag haft en dag med intensiva sammandragningar hela dagen och när Christian åkte iväg under eftermiddagen så beslöt jag mig för att inviga badkaret och faktiskt ta ett varmt bad. Vilket faktiskt var riktigt gott! Jag piffade dessutom till det hela med lite ljus, musik och ett par tidningar som jag dock läste i sängen lite senare istället :)

Likes

Comments

CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Tack! Det var det fakriskt också 😊 nouw.com/camillabergquist
Angelica
Angelica,
Vet inte hur du gör när du duschar men jag brukar inte bara stå där 😁 Jag brukar tvåla in mig och shamponera håret också klar på 5 min. Tror inte det är så jätte vanligt man står i duschen 20-30 min. Många är miljömedvetna nuförtiden. Men i ett badkar absolut. Finns ju ingen skönare känsla än att få känna sig ren och fräsch. Tyckte man längta till att få duscha som gravid mer än vanligt 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Subscribe