Flyttdagen

Igår höll vi på hela dagen i princip oavbrutet från strax innan 07 till sena kvällen.

Vi hade fantastisk hjälp av underbara vänner och föräldrar som körde släp, lastbilar och bar lådor, möbler och diverse saker från både förrådet och lägenheten till huset.

Första gänget började i förrådet klockan 08 och rullade in vid huset runt 0930 där vi bjöd på frukost innan vi begav oss till lägenheten där ännu fler mötte upp.

Totalt fyllde vi ett stort släp, två lätta lastbilar och ett par bilar.

Strax innan två var allt tömt och stod i huset och vi avslutade med pizza. Efter pizza åkte dom flesta hem förutom ett par som hjälpte oss hämta de två sängar som vi hade beställt hem till Jysk i Alingsås. Kvällen avslutades med att Karro och Christian körde hem lastbilarna innan vi gjorde ett sista ryck  i huset och sorterade lite i de kaos som uppstod när allt landat efter flytten. 

Stort mega Tack till alla som hjälpte till denna dag! Fantastiska allihop!


Hejdå lägenheten!

I morse vaknade vi upp med solen strålande genom fönstren och åt frukost ute på balkongen innan vi satte igång med dagens uppdrag. På förmiddagen dök mamma upp och satte upp lamellerna i skenorna hon och pappa kämpade med igår. Sicket dunderjobb dom gjort med lamellgardinerna alltså, jösses!

Gillar

Kommentarer

rosachica
rosachica,
Kolla in på min blogg där jag tipsar om bareMinerals-kit med 75% rabatt och fri frakt! 😃 nouw.com/rosachica
brieditiseventing
brieditiseventing,
så spännande 😇nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera